Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Audiolab
Merken:
cd-spelers - Audiolab
Audiolab 8200CD
geintegreerd CD-loopwerk en ultra-high-quality D/A omzetter, voorzien van systeem-afstandsbediening. Weergave bandbreedte 20 - 20.000 Hz +/- 0,2 dB De 8200CD is een hoogwaardige CD-speler (ongebalanceerd Cinch en gebalanceerd XLR) die tevens gebruikt kan worden als CD-loopwerk met digitale uitgang. Ook maakt de USB-ingang weergave mogelijk van PC of Mac Mediaplayers - de mooie D/A omzetters van de 8200CD zijn van een zeer goede kwaliteit.
  • Uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder gebalanceerde XLR uitgangen en USB-poort
  • USB poort kan worden ingezet om weergavekwaliteit te verbeteren bij weergave van PC of Mac
  • Elke PC/Mac Media Player (iTunes en zo) wordt bediend via de Audiolab afstandsbediening
  • USB poort maakt tussentijdse up-grading van de eigen software mogelijk
  • Vier instelbare filters maken het de luisteraar mogelijk de weergave naar wens in te richten
  • Ultra-high-quality 32-bit D/A omzetters van ESS Technology
  • Eigen, discrete master clock zorgt voor ultra-lage jitter
  • Discrete, gebalanceerde Klasse A uitgangstrap zorgt voor optimale geluidskwaliteit

Zorgvuldig printontwerp en aandacht voor detail rondom de D/A omzetters staat garant voor prestaties op het hoogste plan. Bijvoorbeeld een ontkoppelde voeding en state of the art print lay-out dragen aantoonbaar bij aan het klinkende resultaat. De oscillatorsectie is opgezet voor ultieme precisie, en munt uit in een laag ruisniveau en immuniteit voor jitter-gerelateerde vervorming. En de gebruiker heeft bij de weergave keuze uit 4 verschillende analoge filtersets: ideale klankbalans verzekerd! De 8200CD is een uiterst capabele CD-speler met faciliteiten die hem echt veelzjdig maken.

...
meer informatie
€ 1149
Audiolab 8200CDQ
In aanvulling op de Audiolab 8200CD, voegt de Audiolab 8200CDQ volledige voorversterker functionaliteit toe, met behoud van dezelfde chassis afmetingen als de 8200CD. De bestaande digitale ingangen zijn verbonden door drie line-level analoge ingangen, waardoor de bron selectie en volumeregeling in hetzelfde analoge domein plaatsvind. De voorversterker sectie is volledig gebalanceerd en alle analoge ingangssignalen worden omgezet om vervorming en ruis te verminderen. De Audiolab 8200CDQ is een klasse A apparaat en daarbij kan de gebruiker zijn voorversterking kiezen (analoog of digitaal) en heeft de Audiolab 8200CDQ ook nog eens een direct gekoppelde Klasse A hoofdtelefoonuitgang die via het front toegankelijk is.

John Westlake leidt het design team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Audiolab 8200CD en de Audiolab 8200CDQ. Johns technische vaardigheden hebben de afgelopen 2 decenia geresulteert in diverse bekroonde digitale audio producten. John Westlake is ervan overtuigd dat de Audiolab 8200CD en de Audiolab 8200CDQ de beste cd-spelers zijn die hij ooit heeft ontworpen.

...
meer informatie
€ 1449
DACs - Audiolab
Audiolab M-DAC
De M-DAC, een langverwachte, nieuwe standalone D/A converter maakt eindelijk zijn debuut als een vervanging voor de award-winnende 8000DAC geïntroduceerd in 1992.

De M-DAC is gehuisvest in een stijlvolle aluminium behuizing met een solide bouw en voldoende aansluitmogelijkheden. Naast de USB-ingang met asynchrone verwerking van gegevens, zijn er twee coaxiale en optische digitale ingangen, en daarbij ook zowel een coaxiale als optische digitale uitgang. Audiosignaal wordt geleverd via RCA single-ended en XLR gebalanceerde audio-uitgangen.

Met behulp van de afstandsbediening kunt u de inputs switch, van de vooraf ingestelde digitale filters selecteren en de weergave wijzigen. Door middel van het grote heldere scherm kunt u zien welke ingang wordt gebruikt en de sample rate welke wordt ontvangen. High-res 24-bit/192kHz muziekbestanden kunnen worden afgespeeld op de M-DAC via de coaxiale input, terwijl de optische en USB-ingangen 24-bit/96kHz data ondersteunen.

...
meer informatie
€ 829
Eindversterker - Audiolab
Audiolab 8200M
Met behulp van twee monoblok versterkers, in plaats van een twee-kanaals stereo eindversterker, ontstaat er een aanzienlijke prestatieverbetering van uw hi-fi systeem. De 8200M is gebaseerd op de Audiolab 8200P en verder doorontwikkelt om als mono kanaal te functioneren en dat op een uitzonderlijk hoog niveau.

Elke 8200M levert 125 Watt aan heldere, schone stroom, voldoende om iedere luidspreker comfortabel te doen laten functioneren, met veel in reserve voor dynamische pieken in het geluidsbeeld. Snelheid en resolutie zijn uitzonderlijk hoog, zodat elk detail wordt vastgelegd.

Flexibiliteit is een belangrijk aspect van deze compacte krachtpatser. Een enkel paar Audiolab 8200M kan worden gebruikt in combinatie met een voorversterker in een twee-kanaals stereo-installatie, of verschillende paren kunnen in serie worden geschakeld om in bi-amp-of zelfs tri-amped systemen hun werk te verrichten. Daarbij zijn de Audiolab componenten ideaal voor gebruik in high-performance home cinema-systemen.

Net als alle Audiolab versterkers, is de Audiolab 8200M afgestemd voor een perfecte integratie met andere Audiolab componenten - zodat u kunt beginnen op het niveau dat u het beste uitkomt, en uw systeem op termijn verder uit te bouwen.

...
meer informatie
€ 799
Audiolab 8200MB
Als nagelnieuwe loot binnen de Audiolab-familie is de 8200MB een zware mono eindversterker, gemaakt om de meest prestigieuze luidsprekers te laten excelleren. Met zijn 250 Watt continu vermogen is hij ontworpen om veel vermogen te leveren bij ultra-lage vervorming.

In termen van geluidkwaliteit is de 8200MB een bijzonder dier. Omdat hij zoveel stroom kan leveren kan hij de moeilijkste luidsprekers met gemak aansturen, zonder enig dynamiekverlies. Daarbij blijft de karakteristieke uiterste neutraliteit van elke Audiolab gehandhaafd, naast het achteloze gemak waarmee deze 8200MB zijn grote stroomreserves aanspreekt. Dus muziek is alles wat je hoort – puur en onversneden.

Voorzien van zowel gebalanceerde XLR als ongebalanceerde RCA ingangen is de 8200MB een enorm capabele versterker. Voor iemand die zoekt naar een flexibele, compacte en zware mono-eindversterker: hier is hij, staak het zoeken maar!

...
meer informatie
€ 1099
Audiolab 8200P
De Audiolab 8200P is een klassieke Audiolab twee-kanaals eindversterker, met een geluid zo schoon en helder als zijn minimalistisch exterieur. De stamboom is onberispelijk, stamt af van een reeks van versterkers vereerd in de hele wereld voor hun feilloze vermogen om te presteren op het hoogste niveau.

Met het leveren van meer dan 100W per kanaal en een piekvermogen van meer dan 40 Ampere is de Audiolab 8200P zelfs in staat zware luidsprekers aan te sturen. Het combineren van meerdere Audiolab componenten zorgt voor toonaangevende neutraliteit met een feilloos vermogen om de luisteraar te betrekken gedurende een muzikale performance. Bij het beluisteren van de Audiolab 8200P is het enige dat je hoort de muziek - puur en onversneden, met detail en dynamisch bereik over de volledige bandbreedte.

...
meer informatie
€ 849
Audiolab 8200X7
De 8200X7 is een 7-kanaals eindversterker perfect voor diegenen die zoekt naar een veelzijdige meerkanaals versterker voor zowel films als hifi muziek met high-end prestaties. Vergelijkbaar met haar broers en zussen binnen de Audiolab 8200serie is de Audiolab 8200X7 in staat om een naadloze integratie te verzorgen in combinatie met elke andere Audiolab 8200 serie eindversterker.
...
meer informatie
€ 1999
ge´ntegreerde versterkers - Audiolab
Audiolab 8200A
geintegreerde stereo versterker met systeem-afstandsbediening. Vermogen 2x 60 Watt RMS bij 8 Ohm. Frequentiebereik 20 - 20.000 Hz +/- 0,5dB. Piekstroomwaarde van 25 Ampere, waarmee hij ook moeilijke luidsprekerbelastingen aankan. Uiteindelijk afgeleid van de legendarische 8000A – toen alom geroemd als toonaangevend product met de charme van de eenvoud. De nieuwe 8200A toont nog steeds eenvoudig, maar is wel opnieuw ontworpen op basis van de beste huidige componenten. Deze nieuwste uitvoering is flexibel inzetbaar als voortrap of geintegreerde versterker, en maakt daarmee eventuele latere opwaardering mogelijk naar separate eindversterkers of zelfs mono-blokken.
...
meer informatie
€ 999
Tuners - Audiolab
Audiolab 8200T
Audiolab is met de 8200T een van de eerste tuners die ook DAB ondersteuning biedt en slaat daarmee de kloot tussen digitale en analoge radio ontvangst, zonder enig compromis op een van beide. De Audiolab 8200T biedt uitzonderlijke prestaties en is uitgerust met een van elke coaxiale en optische (Toslink) digitale uitgangen. Het heeft een sampling frequentie van 48 kHz en werkt naadloos bij aansluiting op een van de hoge kwaliteits Audiolab voor- en eindversterkers en zorgt daardoor voor een onmiskenbare aanvulling op uw Audiolab set.
...
meer informatie
€ 799
voorversterker - Audiolab
Audiolab 8200AP
Een nieuwe 7.1-kanaals eindversterker, HDMI 1.4 compliant surround-sound processor die vrijwel alle surround functies die momenteel beschikbaar zijn ondersteund. Een volledige 7.1-kanaals bypass optie biedt audiofiele prestaties voor SACD en andere digitale bronnen zonder enige signaalmanipulatie. Luxueuze input en output-aansluitingen maken dit product een echt multi-media AV-center.
...
meer informatie
€ 1699
Audiolab 8200DQ
Overtreffende trap van digitale media centers met 32-bit digitaal-naar-analoog converter / voorversterker.

volledig gebalanceerde discrete klasse A analoge circuits, een speciale asynchrone USB-ingang, digitale filtering, ruime digitale en analoge ingang verbindingen en een Klasse A hoofdtelefoon versterker. Bestaat uit meer dan 1700 onderdelen met behulp van precisie-SMT productie op een 4-laags PCB (printcircuit), de Audiolab 8200DQ is het meest geavanceerde elektronische ontwerp binnen de een indrukwekkende geschiedenis van Audiolab.

...
meer informatie
€ 1249
Audiolab 8200Q
Als opvolger van de geliefde 8000Q is de Audiolab 8200Q een echt audiofiele stereo voorversterker. Een hoogwaardige voortrap moet alle gewenste functionaliteit en bedieningsgemak brengen zonder een eigen karakter toe te voegen aan de muziek. Het is deze neutraliteit die zo moeilijk is vast te houden, en toch is hij de kern van de Audiolab filosofie. De 8200Q voorziet in 6 lijnniveau ingangen, inclusief drie tape, gekoppeld aan het gemak van een afstandsbediening, op basis van geselecteerde componenten en de allerbeste engineering. Alle audio-schakelaars worden aangestuurd door topkwaliteit relais, de volumeregelaar is een ultra precieze motorgestuurde potmeter – voor exacte afstelling en de beste geluidskwaliteit. Een aparte gain control voorziet in instelbare gevoeligheden (op verschillende eindversterkers en bronnen), waarbij hoogwaardige elektronica ervoor zorgt dat de audio-topkwaliteit over het hele bereik door de hele band heen intact blijft.

Met de nauwkeurigheid van een precisie-instrument levert de 8200Q een volstrekt neutraal klankbeeld, waarmee hij het perfecte hart vormt van een hoogwaardig audiosysteem.

...
meer informatie
€ 999