Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Audiolab
Merken:
Eindversterker - Audiolab
Audiolab 8200M
Met behulp van twee monoblok versterkers, in plaats van een twee-kanaals stereo eindversterker, ontstaat er een aanzienlijke prestatieverbetering van uw hi-fi systeem. De 8200M is gebaseerd op de Audiolab 8200P en verder doorontwikkelt om als mono kanaal te functioneren en dat op een uitzonderlijk hoog niveau.

Elke 8200M levert 125 Watt aan heldere, schone stroom, voldoende om iedere luidspreker comfortabel te doen laten functioneren, met veel in reserve voor dynamische pieken in het geluidsbeeld. Snelheid en resolutie zijn uitzonderlijk hoog, zodat elk detail wordt vastgelegd.

Flexibiliteit is een belangrijk aspect van deze compacte krachtpatser. Een enkel paar Audiolab 8200M kan worden gebruikt in combinatie met een voorversterker in een twee-kanaals stereo-installatie, of verschillende paren kunnen in serie worden geschakeld om in bi-amp-of zelfs tri-amped systemen hun werk te verrichten. Daarbij zijn de Audiolab componenten ideaal voor gebruik in high-performance home cinema-systemen.

Net als alle Audiolab versterkers, is de Audiolab 8200M afgestemd voor een perfecte integratie met andere Audiolab componenten - zodat u kunt beginnen op het niveau dat u het beste uitkomt, en uw systeem op termijn verder uit te bouwen.

...
meer informatie
€ 799
Audiolab 8200MB
Als nagelnieuwe loot binnen de Audiolab-familie is de 8200MB een zware mono eindversterker, gemaakt om de meest prestigieuze luidsprekers te laten excelleren. Met zijn 250 Watt continu vermogen is hij ontworpen om veel vermogen te leveren bij ultra-lage vervorming.

In termen van geluidkwaliteit is de 8200MB een bijzonder dier. Omdat hij zoveel stroom kan leveren kan hij de moeilijkste luidsprekers met gemak aansturen, zonder enig dynamiekverlies. Daarbij blijft de karakteristieke uiterste neutraliteit van elke Audiolab gehandhaafd, naast het achteloze gemak waarmee deze 8200MB zijn grote stroomreserves aanspreekt. Dus muziek is alles wat je hoort – puur en onversneden.

Voorzien van zowel gebalanceerde XLR als ongebalanceerde RCA ingangen is de 8200MB een enorm capabele versterker. Voor iemand die zoekt naar een flexibele, compacte en zware mono-eindversterker: hier is hij, staak het zoeken maar!

...
meer informatie
€ 1099
Audiolab 8200P
De Audiolab 8200P is een klassieke Audiolab twee-kanaals eindversterker, met een geluid zo schoon en helder als zijn minimalistisch exterieur. De stamboom is onberispelijk, stamt af van een reeks van versterkers vereerd in de hele wereld voor hun feilloze vermogen om te presteren op het hoogste niveau.

Met het leveren van meer dan 100W per kanaal en een piekvermogen van meer dan 40 Ampere is de Audiolab 8200P zelfs in staat zware luidsprekers aan te sturen. Het combineren van meerdere Audiolab componenten zorgt voor toonaangevende neutraliteit met een feilloos vermogen om de luisteraar te betrekken gedurende een muzikale performance. Bij het beluisteren van de Audiolab 8200P is het enige dat je hoort de muziek - puur en onversneden, met detail en dynamisch bereik over de volledige bandbreedte.

...
meer informatie
€ 849
Audiolab 8200X7
De 8200X7 is een 7-kanaals eindversterker perfect voor diegenen die zoekt naar een veelzijdige meerkanaals versterker voor zowel films als hifi muziek met high-end prestaties. Vergelijkbaar met haar broers en zussen binnen de Audiolab 8200serie is de Audiolab 8200X7 in staat om een naadloze integratie te verzorgen in combinatie met elke andere Audiolab 8200 serie eindversterker.
...
meer informatie
€ 1999