Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Audiolab
Merken:
cd-spelers - Audiolab
Audiolab 8200CD
geintegreerd CD-loopwerk en ultra-high-quality D/A omzetter, voorzien van systeem-afstandsbediening. Weergave bandbreedte 20 - 20.000 Hz +/- 0,2 dB De 8200CD is een hoogwaardige CD-speler (ongebalanceerd Cinch en gebalanceerd XLR) die tevens gebruikt kan worden als CD-loopwerk met digitale uitgang. Ook maakt de USB-ingang weergave mogelijk van PC of Mac Mediaplayers - de mooie D/A omzetters van de 8200CD zijn van een zeer goede kwaliteit.
  • Uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder gebalanceerde XLR uitgangen en USB-poort
  • USB poort kan worden ingezet om weergavekwaliteit te verbeteren bij weergave van PC of Mac
  • Elke PC/Mac Media Player (iTunes en zo) wordt bediend via de Audiolab afstandsbediening
  • USB poort maakt tussentijdse up-grading van de eigen software mogelijk
  • Vier instelbare filters maken het de luisteraar mogelijk de weergave naar wens in te richten
  • Ultra-high-quality 32-bit D/A omzetters van ESS Technology
  • Eigen, discrete master clock zorgt voor ultra-lage jitter
  • Discrete, gebalanceerde Klasse A uitgangstrap zorgt voor optimale geluidskwaliteit

Zorgvuldig printontwerp en aandacht voor detail rondom de D/A omzetters staat garant voor prestaties op het hoogste plan. Bijvoorbeeld een ontkoppelde voeding en state of the art print lay-out dragen aantoonbaar bij aan het klinkende resultaat. De oscillatorsectie is opgezet voor ultieme precisie, en munt uit in een laag ruisniveau en immuniteit voor jitter-gerelateerde vervorming. En de gebruiker heeft bij de weergave keuze uit 4 verschillende analoge filtersets: ideale klankbalans verzekerd! De 8200CD is een uiterst capabele CD-speler met faciliteiten die hem echt veelzjdig maken.

...
meer informatie
€ 1149
Audiolab 8200CDQ
In aanvulling op de Audiolab 8200CD, voegt de Audiolab 8200CDQ volledige voorversterker functionaliteit toe, met behoud van dezelfde chassis afmetingen als de 8200CD. De bestaande digitale ingangen zijn verbonden door drie line-level analoge ingangen, waardoor de bron selectie en volumeregeling in hetzelfde analoge domein plaatsvind. De voorversterker sectie is volledig gebalanceerd en alle analoge ingangssignalen worden omgezet om vervorming en ruis te verminderen. De Audiolab 8200CDQ is een klasse A apparaat en daarbij kan de gebruiker zijn voorversterking kiezen (analoog of digitaal) en heeft de Audiolab 8200CDQ ook nog eens een direct gekoppelde Klasse A hoofdtelefoonuitgang die via het front toegankelijk is.

John Westlake leidt het design team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Audiolab 8200CD en de Audiolab 8200CDQ. Johns technische vaardigheden hebben de afgelopen 2 decenia geresulteert in diverse bekroonde digitale audio producten. John Westlake is ervan overtuigd dat de Audiolab 8200CD en de Audiolab 8200CDQ de beste cd-spelers zijn die hij ooit heeft ontworpen.

...
meer informatie
€ 1449