Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Audiolab
Merken:
voorversterker - Audiolab
Audiolab 8200AP
Een nieuwe 7.1-kanaals eindversterker, HDMI 1.4 compliant surround-sound processor die vrijwel alle surround functies die momenteel beschikbaar zijn ondersteund. Een volledige 7.1-kanaals bypass optie biedt audiofiele prestaties voor SACD en andere digitale bronnen zonder enige signaalmanipulatie. Luxueuze input en output-aansluitingen maken dit product een echt multi-media AV-center.
...
meer informatie
€ 1699
Audiolab 8200DQ
Overtreffende trap van digitale media centers met 32-bit digitaal-naar-analoog converter / voorversterker.

volledig gebalanceerde discrete klasse A analoge circuits, een speciale asynchrone USB-ingang, digitale filtering, ruime digitale en analoge ingang verbindingen en een Klasse A hoofdtelefoon versterker. Bestaat uit meer dan 1700 onderdelen met behulp van precisie-SMT productie op een 4-laags PCB (printcircuit), de Audiolab 8200DQ is het meest geavanceerde elektronische ontwerp binnen de een indrukwekkende geschiedenis van Audiolab.

...
meer informatie
€ 1249
Audiolab 8200Q
Als opvolger van de geliefde 8000Q is de Audiolab 8200Q een echt audiofiele stereo voorversterker. Een hoogwaardige voortrap moet alle gewenste functionaliteit en bedieningsgemak brengen zonder een eigen karakter toe te voegen aan de muziek. Het is deze neutraliteit die zo moeilijk is vast te houden, en toch is hij de kern van de Audiolab filosofie. De 8200Q voorziet in 6 lijnniveau ingangen, inclusief drie tape, gekoppeld aan het gemak van een afstandsbediening, op basis van geselecteerde componenten en de allerbeste engineering. Alle audio-schakelaars worden aangestuurd door topkwaliteit relais, de volumeregelaar is een ultra precieze motorgestuurde potmeter – voor exacte afstelling en de beste geluidskwaliteit. Een aparte gain control voorziet in instelbare gevoeligheden (op verschillende eindversterkers en bronnen), waarbij hoogwaardige elektronica ervoor zorgt dat de audio-topkwaliteit over het hele bereik door de hele band heen intact blijft.

Met de nauwkeurigheid van een precisie-instrument levert de 8200Q een volstrekt neutraal klankbeeld, waarmee hij het perfecte hart vormt van een hoogwaardig audiosysteem.

...
meer informatie
€ 999