Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > Auto-versterkers
Merken:
Focal - Auto-versterkers
FP 1.800 LE - 1x 800W/RMS
Voor meer dan 20 jaar produceert Focal akoestische systemen van hoge kwaliteit voor de auto. In de meeste gevallen zijn deze luidsprekers geassocieerd met versterkers.
We hebben een lange tijd de gelegenheid gehad om te luisteren en vergelijken tussen vele merken en modellen van versterkers. De resultaten vari?´ren.
Met deze kennis, lanceert Focal haar eigen lijn van versterkers. Zijn ontwikkeling profiteert van de ervaring van 5 jaar werken aan het optimaliseren van de electronica en klanktechnische eigenschappen van de versterkers, uitgebreid getest en beluisterd.
Technologie voor de verwerking van signaalverwerking (DSP) ingebouwd in het Dual Monitor model zijn uniek in deze versterker reeks. Het is concept ontwikkeld op basis van betrouwbaarheid, kwaliteit en kracht, dit vindt u dus terug in de Focal versterkers. De combinatie van deze nieuwe meest geavanceerde versterkers in samenwerking met luidsprekers, hiermee zult u geweldige realistische geluidskwaliteit bereiken.

"The Spirit of Sound"
...
meer informatie
€ 479,00
FP Dual Direct LE - 2x 250W/RMS
Dual Monitor

De versterker Dual Monitor is het vlaggenschip van de Focal versterker lijn. De ontwikkeling is met grootste zorg gebeurt, geheel in eigen ontwikkeling. De dual mono constructie, oversized output Stadium, Triple Darlington, Toshiba transistors en Burr-Brown OPAmps, garanderen uitmuntende geluidskwaliteit tot in het kleinste detail hoorbaar.
De Dual Monitor is geschikt voor het aanstruren van de beste Sound Quality systemen, zelfs die met lage impedanties. Met genoeg vermogen voor ongekende dynamiek.

Focal innoveert door integratie in de High-End Dual Monitor versterker, twee krachtige DSP Processors te gebruiken. De laatste generatie kunnen elk 180 MIPS (miljoen bewerkingen per seconde) aan.
De kracht van deze componenten, deze kunnen een zeer groot aantal berekeningen doen zonder signaal degradatie.
De A / D en D / A Converters van Chrystal werken in 24 bit/96 kHz.
...
meer informatie
€ 845,00