Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Denon
Merken:
ge´ntegreerde versterkers - Denon
Denon PMA-2500NE
Geïntegreerde versterker met DAC-modus
 
Geïntegreerde versterker met USB-DAC voor audio met hoge resolutie en “Simple & Straight” technisch design, afgekeken van topklassemodellen uitgangsvermogen
2 x 160 W (4 ohm)
versterker met Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single Push-Pull-circuit en nieuwe Schottky-diodes
DAC-masterklokontwerp
 
USB-B-ingang voor audio met hoge resolutie tot 384 kHz/32 bits en 11,2 MHz DSD
digitale isolator voor het elimineren van computerruis met hoge frequentie op de USB-B
ruisarm OLED-display voor het weergeven van bron en samplefrequentie
analoge modus voor pure geluidsweergave met uitgeschakeld digitaal audiocircuit en display
Advanced AL32 Processing Plus
Direct Mechanical Ground-constructie die trillingen tot een minimum beperkt
chassisconstructie met zes afzonderlijke blokken voor het elimineren van ruis
lekstroombeveiligde dubbele transformatoren
hoofdtransformator met afzonderlijke voedingen voor analoge en digitale circuits
breed dynamisch afspeelbereik, met ondersteuning van audiobronnen met hoge resolutie
hoogwaardige volumeregeling voor nauwkeurige afstemming
twee optische en twee coaxiale digitale ingangen
krachtige MM & MC phono-equalizerversterker
verkrijgbaar in premium zilver

Denon is een van de weinige audiomerken die actief HiFi-componenten is blijven ontwikkelen en HiFi-audiotechnologieën is blijven bedenken, verbeteren en toepassen. De 2500NE-serie is ontworpen voor deze tijd en is ontwikkeld door ervaren technici én talentvolle jonge technici die de technologieën en -expertise die Denon in de loop van tientallen jaren heeft ontwikkeld, overgedragen hebben gekregen. De prestaties van de PMA-2500NE overtreffen die van Denons eerdere PMA-2000-serie. Met zijn topkwaliteit constructie, unieke Denon-technologieën en allernieuwste aansluitopties is de PMA-2500NE het neusje van de zalm op het gebied van geluidstechnologie. Dankzij de USB-B-ingang aan de achterzijde en de ingebouwde hoogwaardige D/A-omzetter is de geluidskwaliteit waarmee de PMA bestanden met een hoge resolutie tot 384kHz/32 bits en DSD-bestanden tot 11,2 MHz via de computer weergeeft, subliem. Voor optimale prestaties via analoge ingangen is de PMA voorzien van een analoge modus waarmee alle secties die niet worden gebruikt, zoals het digitale ingangscircuit of het ruisarme display, kunnen worden uitgeschakeld om een pure geluidsweergave te realiseren.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon PMA-520AE
De geïntegreerde versterker, PMA-520AE, is uitgerust met een nieuw Advanced High-Current Single-Push-Pull-circuit dat niet alleen zorgt voor vermogen maar ook voor detail in de geluidsweergave. Hierop legt Denon voor de pure audioversterkers de nadruk. De ontwerpers hebben hun uitvoerige kennis van audiotechnologie ingezet om een versterker te ontwikkelen die in zijn klasse een nieuwe stap voorwaarts betekent ten opzichte van eerdere ontwikkelingen. Nieuwe hoogwaardige luidsprekerklemmen geven de best mogelijke aansluitingen in deze prijsklasse. Voor nog meer gemak is de afstandsbediening bij de PMA-520AE volledig opnieuw vormgegeven en bevat nu ook de belangrijkste functies voor de bediening van de cd-spelers van Denon. De degelijke versterker past perfect bij de DCD-520AE en voldoet aan alle basisvoorwaarden voor perfectie.​
...
meer informatie
€ 195,00
Denon PMA-720AE
Grondig vervaardigde middenklasse versterker. De versterker beschikt over de kernelementen van Denon HiFi, onder andere een snelle, hoge capaciteit voor stroomtoevoer.
...
meer informatie
€ 279,00
Hoofdtelefoons - Denon
Denon AH-D7200
Referentie kwaliteit
Over-Ear hoofdtelefoon

De AH-D7200 is Denons nieuwe referentie hoofdtelefoon. Hij kan voortborduren op meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerp en de ontwikkeling van hoofdtelefoons. Gedurende meer dan vijf decennia hebben we gesleuteld aan onze expertise om onze perfect klinkende hoofdtelefoons zo comfortabel te maken dat u altijd wilt blijven luisteren. Deze kwalitatieve hoofdtelefoons maken gebruik van onze unieke FreeEdge-drivers van Japanse makelij; ze verzekeren precieze pulsbewegingen voor een uiterst nauwkeurig geluid met minimale vervorming. De drivers zijn gemonteerd op klankkasten in kunsthars die trillingen beperken. Deze zijn ingebouwd in zelfdempende behuizingen in echt notenhout, bedoeld om het geluid warm en levendig te maken. Een afneembare koperen kabel met een zuiverheid van 7N, in Japan vervaardigd volgens de exacte specificaties van Denon, verzekert de best mogelijke signaaltransmissie - hij is voorzien van een duurzame machine-cut metalen plug met een decoratieve koperen ring. De oorschelpen zijn bevestigd aan een hoofdband, afgewerkt in echt schapenleer, met ergonomisch gewelfde hangers in spuitgietaluminium; de oorkussens van traagschuim zijn bedekt met een uiterst zacht kunstleder, speciaal ontwikkeld voor de AH-D7200. Elk onderdeel van dit compromisloze design is gericht op geluidskwaliteit, comfort en de ultieme luisterervaring.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon AH-GC20
Draadloze Over-Ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Met de Denon Globe Cruiser AH-GC20 draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking kun je heerlijk in stilte zonder een wirwar van kabels naar prachtige muziek luisteren. De AH-GC20 over-ear hoofdtelefoon is voorzien van de nieuwste draadloze Bluetooth 4.0 Dual Mode-technologieën met o.a. Advanced Audio Coding (AAC) en communiceert draadloos met je smartphone, tablet en draagbare muziekspeler. Je hebt dus geen kabel meer nodig.
 
De AH-GC20 hoofdtelefoon heeft een stijlvol, eigentijds Europees design en biedt superieur geluid en weergaloze ruisonderdrukking die maar liefst 99% van het omgevingsgeluid wegneemt. De AH-GC20 hoofdtelefoon is voorzien van de nieuwste draadloze aptX-technologieën zoals aptX Low Latency en cVc (Clear Voice Capture) en heeft zachte supercomfortabele oorkussens met traagschuim en extra passieve ruisonderdrukking.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon AH-MM400
Hoogwaardige
Over-Ear Hoofdtelefoon

Ontdek een hele nieuwe wereld van muzikaal genot met Denon's AH-MM400 hoofdtelefoon van referentie-klasse, die professioneel is afgestemd voor een vlakke EQ en een natuurlijke toonbalans levert die trouw blijft aan de originele muzikale prestaties.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
iPod Dock - Denon
Denon ASD-11R
Speel muziek, foto's en films af via uw iPod / iPhone. Deze control dock verbetert de functionaliteit van Denon-receivers en home theatre-systemen aanzienlijk. Geniet van muziek via uw iPod / iPhone met een geluid van hoge kwaliteit: Met deze control dock kunt u uw iPod / iPhone aansluiten op een Denon-component met Dock Control en de op uw iPod / iPhone opgeslagen muziek afspelen zonder verlies van geluidskwaliteit. Geniet van foto's en video's via uw iPod / iPhone: Met deze control dock kunt u uw iPod / iPhone aansluiten op een Denon-component met Dock Control en de op uw iPod / iPhone opgeslagen foto's en video's weergeven.
...
meer informatie
€ 100,00
Mini Hifi Systeem - Denon
Denon D-M41DAB
HiFi-systeem met CD, Bluetooth en FM/DAB/DAB+ tuner

Met zijn verbeterde geluid, stijl en functies bouwt de nieuwe D-M41DAB verder aan het succes van de meermaals bekroonde D-M40DAB. Het nieuw ontworpen discrete analoge versterkercircuit vermindert signaalwegen voor meer helderheid en impact, terwijl de nieuwe Bluetooth-functie gemak combineert met een schakelaar om het effect op het geluid van andere bronnen te verminderen wanneer deze functie niet wordt gebruikt. Tegelijkertijd is het nieuwe cosmetische ontwerp geïnspireerd op dat van individuele modellen uit Denons bekendste lijn, de NE-serie. De centre unit van de RCD-M41DAB heeft twee optische digitale ingangen om een TV, settopbox of andere digitale apparaten, die verbeterde audiokwaliteit verdienen, op aan te sluiten. Ook heeft de unit ingebouwde CD en FM-radio DAB/DAB+, terwijl de nieuwe SC-M41-speakers naar Europese geluidsnormen zijn afgestemd om zo de prestaties van de CD-receiver te complementeren.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DA-10
De DA-10 hoofdtelefoonversterker is speciaal ontworpen voor de ware audiofiele luisteraar voor wie muziek een serieuze aangelegenheid is. De DA-10 is ontwikkeld op basis van Denons authentieke ontwerp en uitvoering met een fraaie aluminium behuizing en solide volumeknop van aluminiumlegering. In het meegeleverde draagtasje kan de gebruiker zowel de DA-10 als een draagbaar audioapparaat of smartphone kwijt.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DCD-50
Denon presenteert zijn nieuwe designserie. Authentieke hifi voor de moderne levensstijl. De DCD-50 is de perfecte aanvulling op Denons volledig digitale PMA-50 stereoversterker en beschikt over een diskdrive van hoge kwaliteit waarmee zowel muziek-cd's als data-cd's met MP3- en WMA-tracks kunnen worden afgespeeld.
 
De DCD-50 is op dezelfde manier vormgegeven als de PMA-50 en heeft een sierlijk, compact chassis dat zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt.
 
Het OLED-display met helder beeld beschikt over automatische schermoriëntatie die waarneemt of de DCD-50 horizontaal of verticaal is geplaatst en de weergave daarop afstemt.
 
De gebruikelijke disklade is vervangen door een handig sleuf invoermechanisme, waardoor horizontale en verticale plaatsing mogelijk is.
Voor optimaal geluid in combinatie met de PMA-50 is de DCD-50 voorzien van een coaxiale digitale audio-uitgang. De meegeleverde digitale coax audiokabel maakt installatie eenvoudig.
 
Om de DCD-50 te kunnen aansluiten op andere audiocomponenten is deze voorzien van een hoge resolutie 32-bit/192kHz D/A-omzettingssysteem en analoge stereo-uitgangen.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DRA-100
Een volledig digitale netwerk-stereoreceiver met een aantrekkelijk design en onbeperkte opties voor muziekstreaming

Volledig digitale versterker met 70 watt per kanaal (4 ohm)
Geavanceerde AL32 Processing met Master Clock-ontwerp
Geïntegreerde Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit met dubbele antenne
Audiostreaming in hoge resolutie via DLNA 1.5 en de USB-aansluiting aan de voorzijde
AirPlay, internetradio en Spotify Connect geïntegreerd (indien beschikbaar)
Draadloos streamen via Bluetooth® dankzij NFC-koppeling
Analoge en optische/coaxiale digitale ingangen
Apart circuit voor de hoofdtelefoonversterker
Voorversterkeruitgang voor systeemuitbreiding met subwoofer
Helder OLED-display
Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
Automatische stand-by en laag energieverbruik

Onvervalste hifi voor de moderne levensstijl. Maak kennis met de nieuwste telg uit de designserie van Denon: de elegante DRA-100 netwerkversterker. In de strakke aluminium behuizing in twee kleuren huist een volledig digitale 2x 70W-versterker met geavanceerde AL32 Processing en uitgebreide mogelijkheden voor netwerkstreaming, naadloze weergave en natuurlijk audio met hoge resolutie. Dankzij de ingebouwde AirPlay-technologie kun je met de DRA-100 bovendien zeer eenvoudig muziek streamen vanaf Apple iDevices. Verder beschikt hij over een OLED-display, een USB-A-ingang, een coaxiale en twee optische ingangen en ondersteuning voor Spotify Connect. 
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon PMA-50
Volledig Digitale Stereoversterker.

Muziekliefhebbers kunnen profiteren van een superieure audiokwaliteit bij gebruik van de nieuwste audiobronnen met hoge resolutie dankzij de USB-B-verbinding met een PC of Mac om PCM- en DSD-audiotracks af te spelen. Ondersteuning wordt geboden voor PCM-tracks tot 24-bits/192-kHz en 2,8 MHz and 5,6 MHz DSD-tracks.
 
Favoriete muzieknummers kunnen vanaf draagbare apparaten bovendien worden afgespeeld via de Bluetooth-connectiviteit van de PMA-50, die snel en gemakkelijk kan worden gepaird via de Bluetooth-knop op het frontpaneel. De PMA-50 is uitgerust met NFC (Near Field Communication) om nóg sneller te kunnen pairen. Om audio van CD-kwaliteit te kunnen weergeven, is de PMA-50 uitgerust met CSR aptX Low Latency-decodering van de nieuwste generatie.

Er zijn meerdere digitale ingangen (2 optische en 1 coaxiale) voor compatibiliteit met digitale audiobronnen, samen met een analoge stereo-ingang voor bestaande analoge bronnen.
 
Het versterkergedeelte omvat DDFA®-technologie van CSR. Het uitgangstrapcircuit heeft een afzonderlijke constructie die een hogere signaal/ruisverhouding en lagere vervorming biedt in vergelijking met conventionele versterkers uit klasse D. Het geavanceerde versterkersysteem biedt superieure audiokwaliteit in combinatie met een efficiency van 50W bij 4 ohm.
 
Het stijlvolle en elegante compacte chassis kenmerkt zich door een luxe afwerking waaronder accenten in aluminium mat met een heldere zilveren kleurtoon en glossy en matzwarte oppervlakken. De PMA-50 past bijna overal, op het bureau thuis en op het werk, of in het audiocentrum thuis, en kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon RCD-M41DAB
Micro HiFi-CD-receiver met Bluetooth en FM/DAB/DAB+ tuner

Met zijn verbeterde geluid, stijl en functies bouwt de nieuwe RCD-M41DAB verder aan het succes van de meermaals bekroonde RCD-M40DAB. Het nieuw ontworpen discrete analoge versterkercircuit vermindert signaalwegen voor meer helderheid en impact, terwijl de nieuwe Bluetooth-functie gemak combineert met een schakelaar om het effect op het geluid van andere bronnen te verminderen wanneer deze functie niet wordt gebruikt. Tegelijkertijd is het nieuwe cosmetische ontwerp geïnspireerd op dat van individuele modellen uit Denons bekendste lijn, de NE-serie. De RCD-M41DAB heeft twee optische digitale ingangen om een TV, settopbox of andere digitale apparaten, die verbeterde audiokwaliteit verdienen, op aan te sluiten en ingebouwde CD en FM-radio DAB/DAB+. Voor het volledige D-M41-systeem hoef je alleen nog maar de SC-M41-speakers toe te voegen en je kunt genieten van het beste HiFi-geluid.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Netwerk Receiver - Denon
Denon CEOL Piccolo N4
Het lifestyle-gerichte, ultracompacte CEOL Piccolo (N4) netwerkmuzieksysteem is dankzij het moderne en minimalistische ontwerp een fraaie aanwinst voor iedere kamer in huis. Ondanks het compacte formaat kan dit prachtige Piccolo-systeem via WiFi, Ethernet, Bluetooth® en USB, probleemloos muziek met hoge definitie streamen vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL Piccolo ondersteunt bovendien Spotify® Connect en internetradio. Deze functies zijn eenvoudig te bedienen, ofwel via de knoppen op het bovenpaneel voor plaatsing op een bureau, tafel of plank, ofwel via onze slimme nieuwe app.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon CEOL N9 RCD-N9
Geniet van een verscheidenheid aan muziek bronnen.

Met het nieuwe lifestyle-gerichte CEOL cd-muzieksysteem streamen gebruikers via WiFi, Ethernet, Bluetooth® en USB, moeiteloos muziek met hoge definitie vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL biedt bovendien ondersteuning voor Spotify® Connect, internetradio, FM/AM-radio, en is voorzien van een cd-speler. Al deze supergeavanceerde technologische snufjes smelten naadloos samen in een opvallend compact, nieuw minimalistisch ontwerp. De bedieningsknoppen zijn verwerkt in het strakke, dubbellaags acryl bovenpaneel. Daarnaast is het systeem uiteraard ook te bedienen via de net zo handige nieuwe app.
...
meer informatie
€ Bel of Mail