Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Denon
Merken:
Blu-ray Spelers - Denon
Denon DBT-1713UD
Met de DBT-1713UD Universele Blu-ray Speler, geniet je niet alleen van (3D) Blu-ray discs en DVD in fantastische beeld- en geluidskwaliteit maar ook van Super Audio CD en DVD-Audio. En of dat nog niet alles is, speelt de DBT-1713UD ook audio/video netwerk content vanaf PC, NAS-drive of USB harddisc, Youtube en de in populariteit snel groeiende streamingservice (VOD) Netflix*. De voortbrenging van het prachtige beeld en geluid wordt mogelijk gemaakt door het nauwkeurig ontworpen interne circuit en laadmechanisme van deze Denon Universele Blu-ray Disc speler. Voor ultiem gebruiksgemak kan de DBT-1713UD zelfs bediend worden via de gratis Denon Remote App vanaf je smartphone, wanneer deze in combinatie met een nieuwe Denon AV-Receiver uit de 2012/2013 line-up wordt gebruikt.
In de Kleuren: Zwart.
...
meer informatie
€ Uitverkocht!
Denon DBT-3313UD
Deze UD-speler is het topproduct in ons programma. Hij blinkt uit in compromisloze kwaliteit en een ongelooflijke veelzijdigheid. Dankzij de unieke Denon Link HD om jitter maximaal te verlagen, matcht hij perfect met een
van onze nieuwe AVR‘s. Maar ook als je hem aan een ander wilt koppelen, weet hij je moeiteloos te overtuigen. Afgezien van zijn veelzijdigheid wat betreft het lezen van discs, ondersteunt hij ook online-videostreamingcontent,
zoals YouTube of Netflix. In de Kleuren: Zilver of Zwart.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Bluetooth Speakers - Denon
Denon Envaya DSB-200BK
Op basis van de allernieuwste technologieën levert Denons draagbare en draadloze Envaya DSB-200BK Bluetooth-audiosysteem een verbluffende geluidskwaliteit vanuit een stijlvol en compact ontwerp, altijd en overal.

De Envaya DSB-200BK is niet alleen voorzien van twee zeer nauwkeurige 52mm drivers en hoogefficiënte Klasse D digitale versterking, maar ook van een grote 100mm passieve radiator, en staat zo garant voor een indrukwekkend diepe bas.

Voor een zo natuurgetrouw mogelijke weergave van je favoriete nummers in CD-kwaliteit is de Envaya DSB-200BK uitgerust met hoge-resolutie aptX® CSR-decodering. Daarnaast biedt de draadloze streamingtechnologie uitstekende low-latencyfunctionaliteit en voorkomt zo eventueel asynchroon verloop tussen audio en beeld.

De geluidskwaliteit wordt nog verder geoptimaliseerd door toepassing van de geavanceerde MaxxAudio®-technologie van Waves, winnaar van een Technical GRAMMY Award® en 's werelds meest vooraanstaande DSP-ontwikkelaar voor de professionele audiosector. Dankzij de door Denon ontwikkelde dubbele 'oversized' drivers in combinatie met een grote passieve basradiator – die stuk voor stuk perfect in het compacte design passen – steekt de geluidskwaliteit met kop en schouders uit boven die van conventionele compacte speakersystemen.

De Envaya DSB-200BK kan tot acht Bluetooth-apparaten onthouden en is voorzien van Multipoint Bluetooth-technologie voor verbinding met tot wel drie apparaten tegelijk. De ultieme feestpartner voor iedere gelegenheid!

De oplaadbare batterij biedt tot tien uur afspeelplezier. Je smartdevice sluit je aan via de USB-poort en laad je tegelijkertijd moeiteloos op.

De Envaya DSB-200BK is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering met rubber coating voor extra duurzaamheid, en in een hoogglans witte uitvoering. Beide uitvoeringen worden geleverd met vier verwisselbare stoffen voor het rooster waarmee je de look van het apparaat aan je eigen stijl kunt aanpassen.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon Envaya Mini
Denons zeer stijlvolle nieuwe Envaya Mini bouwt voort op het succes van zijn veel geprezen grotere broer. Het systeem biedt dezelfde hoge geluidskwaliteit, maar is nu in een nog compacter, slanker, kleurrijker en waterbestendig hoesje gestoken.

Deze ideale reisgenoot wordt geleverd met een batterij met een gebruiksduur van maar liefst 10 uur en beschikt over een ruisonderdrukkende luidspreker zodat u nooit hoeft te kiezen tussen geluid en gesprekken voeren. Het hippe design van de originele Envaya is in een schitterende nieuwe vorm gestoken. Dit systeem kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden en is beschikbaar in een stijlvolle zwarte afwerking met een zacht blauwe stof voor het rooster of in fris wit met een fel oranje stof.

Duurzaam en draagbaar. Met de Envaya Mini kunt u vertrouwen op de hoge kwaliteit van Denon - de beste en sterkste materialen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het systeem de tand des tijds doorstaat. Bovendien is de Envaya Mini waterbestendig en wordt die geleverd in een stijlvolle draagtas. Deze compacte krachtpatser kan dus alles aan wat u aan kunt!

Geluidskwaliteit is het belangrijkste kenmerk van elk Denon-product en doordat Denon een 100 jaar lange geschiedenis in hifi heeft, verwachten de klanten een bepaald geluidsniveau wanneer ze in een Denon-product investeren. De Envaya Mini blijft trouw aan deze standaard. Dankzij de dual oversized drivers levert deze aparte mini buitengewone prestaties. Onderschat hem dus niet. De digitale geluidsverwerkingstechnologieën bieden een ongelooflijke geluidservaring - digitale treble-verwerking en een uitgebreid 3D-beeld zorgen voor een compleet en perfect geluid.

Net zoals zijn grote broer kan de Envaya Mini gemakkelijk draadloos verbonden worden. Dankzij de aptX Bluetooth-technologie kan er vanaf elk compatibel smartapparaat gestreamd worden op cd-kwaliteit. Met NFC-koppeling is een aanraking voldoende om verbinding te maken. Elk Bluetooth-audioapparaat dat geschikt is voor NFC kan automatisch aangesloten worden door contact te maken met de Envaya Mini - u hoeft geen knop in te drukken of te wachten op het herkennen van uw apparaat; gewoon direct streamen in hoge kwaliteit.

Behalve voor het afspelen van muziek is dit draagbare systeem ook uitermate geschikt voor iedereen die games wil spelen of films op een smartapparaat wil kijken. De ongelooflijk lage latentie - slechts 32 milliseconden - zorgt ervoor dat u geen 'lip-sync' problemen hoeft te verwachten die inherent zijn aan standaard Bluetooth streaming.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
cd-spelers - Denon
Denon DCD-1600NE
Denon is een van de weinige audiomerken die actief HiFi-componenten is blijven ontwikkelen en HiFi-audiotechnologieën is blijven bedenken, verbeteren en toepassen. De DCD-1600NE heeft als doel een discspeler in optima forma te zijn: door het uiterst nauwkeurig lezen van discs en het doorsturen van hoogwaardige audiosignalen naar de versterker. Hiertoe zijn de signaalwegen zo kort mogelijk gehouden en is het circuit als geheel geminimaliseerd. Daarnaast hebben de technici de draagconstructie van het discdrivemechanisme alsmede het chassis aangepast om trillingen, vijand nummer 1 van CD-spelers, uit te bannen en ultra-trillingsbestendige prestaties te garanderen. De informatie op de disc wordt nu met uiterste precisie gelezen en het Advanced AL32 Processing Plus-circuit van de DCD-1600NE krijgt een schoon, hoogwaardig signaal aangeleverd. De DCD speelt behalve CD en Super Audio CD ook op DVD-R/RW of DVD+R/RW opgenomen geluidsopnames tot PCM192/24 of DSD 5,6 af en biedt daarmee ultieme veelzijdigheid en uitgebreide toegang tot audio met hoge resolutie.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DCD-2500NE
Super Audio CD-speler
 
Eersteklas Super Audio CD-speler tilt het afspelen van discs naar een ongekend hoog kwaliteitsniveau
 
Advanced AL32 Processing + 32-bits 192kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie
circuitontwerp met DAC-masterclock voor onderdrukking van jitter en ruis
Direct Mechanical Ground-constructie voor minimale trillingen
een zorgvuldig ontworpen constructie, minimale signaalwegen en speciaal geselecteerde HiFi-onderdelen voor een zuiver audiosignaal
origineel drivemechanisme, de absolute basis van de digitale discweergavetechnologie van Denon, met geavanceerd S.V.H.-laadmechanisme
weergave van CD, Super Audio-CD en op DVD-R/RW opgenomen DSD-bestanden (2,8 MHz/5,6 MHz) en PCM-bestanden tot 192 kHz/24 bits
dubbele transformator voor gescheiden digitale en analoge voeding
Pure Direct-modus
optische en coaxiale digitale uitgang en analoge uitgang
 
 
Denon is een van de weinige audiomerken die actief HiFi-componenten is blijven ontwikkelen en HiFi-audiotechnologieën is blijven bedenken, verbeteren en toepassen. De 2500NE-serie is ontworpen voor deze tijd en is ontwikkeld door ervaren technici én talentvolle jonge technici die de technologieën en expertise die Denon in de loop van tientallen jaren heeft ontwikkeld, overgedragen hebben gekregen. De DCD-2500NE heeft als doel een discspeler in optima forma te zijn: door het uiterst nauwkeurig lezen van discs en het doorsturen van hoogwaardige audiosignalen naar de versterker. Hiertoe zijn de signaalwegen zo kort mogelijk gehouden en is het circuit als geheel geminimaliseerd. Daarnaast hebben de technici de draagconstructie van het discdrivemechanisme alsmede het chassis aangepast om trillingen, vijand nummer 1 van CD-spelers, uit te bannen en ultra-trillingsbestendige prestaties te garanderen. De informatie op de disc wordt nu met uiterste precisie gelezen en het Advanced AL32 Processing Plus-circuit van de DCD-2500NE krijgt een schoon, hoogwaardig signaal aangeleverd. De DCD speelt behalve CD en Super Audio CD ook op DVD-R/RW of DVD+R/RW opgenomen geluidsopnamen tot PCM192/24 of DSD 5,6 af en biedt daarmee ultieme veelzijdigheid en uitgebreide toegang tot audio met hoge resolutie. 
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DCD-520AE
Voor een getrouwe weergave van het originele geluid is de cd-speler DCD-520AE voorzien van een veelheid aan technologie, die al meer dan een eeuw door Denon wordt ontwikkeld en bijgeschaafd. De cd-speler bevat een hoogwaardige 32-bits/192 kHz digitaal-analoogomvormer, zodat geen detail van een audiodisc verloren gaat. Bovendien bieden de MP3- en WMA-voorzieningen de gebruiker extra mogelijkheden om van zijn favoriete muziek te genieten. Voor een geluid dat de verwachte kwaliteit in deze klasse ruim overschrijdt, hebben de ontwikkelaars van Denon de onderdelen voor het audiogedeelte, de motor en de andere gebieden zorgvuldig geselecteerd op basis van wat deze bijdragen aan een hoge geluidskwaliteit. De patronen voor de digitale circuits zijn speciaal ontworpen om een maximale bescherming te bieden tegen ongewenste straling en om een lage impedantie te bereiken. Naast de onlangs ontwikkelde afstandsbediening is de DCD-520AE nu ook voorzien van een tweeregelige display die zelfs van een afstand uitstekend af te lezen is.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DCD-720AE
Pure CD-speler met betrouwbare hoogwaardige technologie, zoals originele Denon AL32 Processing voor kristalheldere en gedetailleerde weergave.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Draaitafels - Denon
Denon DL-103
Denons klassieke element, de DL-103, is al decennia lang de standaard in de industrie. De DL-103 zorgt voor een soepele respons en een prettig geluid in legio HiFi-systemen, en brengt alle audiodetails helder naar voren.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DL-103R
De DL-103R is een opgewaardeerde versie van de klassieke DL-103. Dit systeem biedt een beter geluid door gebruik te maken van 6N koperen spoelen die nauwkeurig om de as van de cantilever worden gewonden. Audioliefhebbers zullen blij zijn met het detail dat dit uitstekende phono-element levert.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DL-110
Om maximaal te profiteren van je vinylverzameling raden we je aan het DL-110 phono-element eens te bekijken. Door het hoge uitgangsvermogen kun je dit element ook afwisselen door een element met een bewegende magneet. De DL-110 heeft het vermogen zich diep in de groeven te nestelen en daar alle benodigde informatie op te halen, zonder ook maar een detail over te slaan (90 dagen garantie op nieuwe of opgeknapte producten).
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Denon DP-200USB
De DP-200USB is een volautomatische platenspeler die eenvoudig uw analoge platen omzet in digitale bestanden en deze op een USB-stick opslaat. Met gebruikmaking van een USB-geheugen kunt u eenvoudig uw digitale bestanden meenemen als u geen pc in de buurt van uw platenspeler heeft.

Eenvoudig uw platenbibliotheek in een USB-geheugen opslaan: Steek gewoon uw USB-stick in de USB-poort aan de voorzijde, druk op de toetsen Start en Record en de DP-200USB zet uw plaat om in digitale bestanden. U hoeft geen pc in de buurt te hebben. Wanneer u de USB-stick in een Denon S-52DAB of RCD-M37DAB steekt, kunt u genieten van de muziekbestanden in de hoge geluidskwaliteit waar de Denon audioproducten beroemd om zijn. U kunt ook de muziek opslaan op een USB-speler die MP3-bestanden ondersteunt en de muziek direct van de speler afluisteren.

Bevat Trans Music Manager voor het verkrijgen van tracktitels en informatie: De DP-200USB wordt geleverd met Trans Music Manager (op CD-ROM) die de stille ruimten tussen de tracks detecteert en zo de tracks automatisch scheidt. U kunt ook gebruikmaken van een pc om toegang te krijgen tot de Gracenote® muziek-ID-server en om informatie over tracks te krijgen.
Ingebouwde phono-equalizer: Met de ingebouwde phono-equalizer van de DP-200USB kunt u genieten van de muziek op een mini-audiosysteem of een radiocassettespeler zonder PHONO-uitgang (de phono-equalizer kan in of uit worden geschakeld).

Volautomatische platenspeler: Als u de grootte 30 cm (12") of 17 cm (7") selecteert, beweegt de arm automatisch naar de juiste positie voor het afspelen van de plaat en als de plaat is afgespeeld, keert de arm automatisch naar de uitgangspositie terug. Door dit automatische systeem maakt het afspelen van platen op de DP-200USB eenvoudig.
Gegoten aluminium draaitafel: De DP-200USB heeft een aluminium gegoten draaitafel voor hoge trage massa en stabiele rotatie.
Bevat MM-element

Trans Music Manager-functies: Automatische MP3-scheider: Detecteert stille delen tussen tracks en labelt tracks automatisch / Handmatige MP3-scheider: Tagt handmatig tracks naar wens / Auto Music ID Record: maakt het mogelijk om automatisch muziekinformatie op te slaan, zoals titels / Manual MusicID-Record: maakt het mogelijk om handmatig muziekinformatie op te slaan, zoals titels / Vereist systeem OS; Microsoft® Windows® Vista/XP/2000 / Taal: ENGELS, DUITS, FRANS

Kleurenvariaties: zilver en zwart
...
meer informatie
€ 189,00
Denon DP-29F
Now's the time to put your vinyl records back into your listening rotation. The DP-29F includes a built-in RIAA phono equalizer to hook it up to your system through a standard analog connection.

The DP-29F has been precision manufactured with rigid diecast aluminum to produce uniform inertial mass for perfectly stable turntable rotation, an essential component of high fidelity sound during playback. The turntable employs an automated system that starts playing the record with the single touch of a button and finishes play at the end of the record by returning the tone arm to its original position and stopping turntable rotation. This system ensures that you do not inadvertently scratch your records when you play them. There is also a manual lifter mechanism that allows you to place the needle on the record wherever you want, so you can skip to a song in the middle of a side.

The DP-29F includes a built-in phono equalizer to connect the unit to an integrated amp that does not have its own equalizer. This turntable is powered by a DC servo motor and belt drive system and operated at the 33 1/3 or 45 rpm speed. It comes with an MM cartridge so that you can begin to enjoy your analog record collection as soon as you connect the DP-29F to your home hi-fi system.
...
meer informatie
€ 119,00
Denon DP-300F
The DP-300F has been designed with heavier base construction for reduced vibration and performance. The all new tonearm has a removable headshell making cartridge replacement simple. The standard mount headshell allows for any standard mount cartridge between 5 ~ 10 grams to be mounted and balanced. The automatic startup feature allows the turntable to begin play with the touch of a button, and once play has been completed, the tonearm will be returned to the armrest gently so that the stylus and record are not damaged or scratched. The turntable is made of rigid diecast aluminum to produce uniform rotation for smooth flutter free operation. There is also a manual lifter mechanism that allows you to place the needle on the record wherever you want, so you can skip to a different song in the middle of a side.
...
meer informatie
€ 309,00
ge´ntegreerde versterkers - Denon
Denon PMA-1600NE
Denon is een van de weinige audiomerken die actief HiFi-componenten is blijven ontwikkelen en HiFi-audiotechnologieën is blijven bedenken, verbeteren en toepassen. De prestaties van de PMA-1600NE overtreffen die van Denons eerdere PMA-1500-serie. Met zijn topkwaliteit inzake constructie, unieke Denon-technologieën en allernieuwste aansluitopties is de PMA-1600NE het neusje van de zalm op het gebied van geluidstechnologie. Dankzij de USB-B-ingang aan de achterzijde en de ingebouwde hoogwaardige D/A-omzetter is de geluidskwaliteit waarmee de PMA bestanden met een hoge resolutie tot 384kHz/32 bits en DSD-bestanden tot 11,2 MHz via de computer weergeeft, subliem. Voor optimale prestaties via analoge ingangen is de PMA-1600NE voorzien van een analoge modus waarmee alle secties die niet worden gebruikt, zoals het digitale ingangscircuit of het stille display, kunnen worden uitgeschakeld om een pure geluidsweergave te realiseren.
 
 
State-of-the-art Denon Oplossingen

 2 x 140 W (4 ohm) uitgangsvermogen - Genoeg power, zelfs voor grote ruimtes
Versterker met Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single Push-Pull-circuit en nieuwe Schottky-diodes - Ruim bandbreed geluid van diepe bas tot gedetailleerde hoogtes
DAC-masterklokontwerp - Ruisvrije geluidsweergave
USB-B-ingang aan achterzijde - Audio playback met hoge resolutie tot 384 kHz/32 bits en 11,2 MHz DSD
Digitale isolator voor het elimineren van computerruis met hoge frequentie op de USB-B- of digitale ingangen - Geniet van alle bronnen zonder ongewenst elektrisch geruis
FL-display voor weergave bron- en datasnelheid - Leg eenvoudig de belangrijkste informatie vast
Analoge AMP-modus die digitaal audiocircuit en display uitschakelt - Zuiver analoge geluidsweergave
Vooruitstrevende AL32 Plus-verwerking - Digitale opnames die het originele geluid evenaren
Direct Mechanical Ground Construction - Minimaliseert ongewenste trillingen
Chassis met 6 onafhankelijke blokken - Elimineert ruis tussen de audiocircuits
Hoofdtransformator met afzonderlijke voedingen voor analoge en digitale circuits - Bewaart de zuiverheid van het geluidssignaal
2 optische en 1 coaxiale digitale ingangen Krachtige MM & MC Phono-equalizerversterker - Geschikt voor muziek van alle bronnen
Verkrijgbaar in Premium zilver en zwart - Gaat perfect samen met de DCD-1600NE Super Audio CD-speler 
...
meer informatie
€ Bel of Mail