Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Design radio's
Merken:
Teac - Design radio's
Teac R-1
De R-1 kan met recht een portabel radio genoemd worden want dankzij de ingebouwde oplaadbare accu en het geïntegreerde handvat kunt u deze radio overal mee naar toe nemen waar u maar wilt. De accu zal volledig opgeladen ongeveer 6 uur spelen (afhankelijk van volume en radio-ontvangst). Als u in openbare ruimtes niemand wilt storen kunt er een hoofdtelefoon op aansluiten om in alle rust van uw muziek te genieten. De R-1 is leverbaar in zwart, rood en wit en het front is van aluminium.
...
meer informatie
€ 129
Teac R-5
De R-5 is het digitale broertje van de R-1 en ook deze kan met recht een portabel radio genoemd worden want dankzij de ingebouwde oplaadbare accu en het geïntegreerde handvat kunt u deze radio overal mee naar toe nemen waar u maar wilt. De accu zal volledig opgeladen ongeveer 6 uur spelen (afhankelijk van volume en radio-ontvangst). Als u in openbare ruimtes niemand wilt storen kunt er een hoofdtelefoon op aansluiten om in alle rust van uw muziek te genieten. De R-5 is leverbaar in zwart, rood en wit en het front is van aluminium. Dankzij de timer met sluimerfunctie is de R-5 ook uitstekend in de slaapkamer te gebruiken.
...
meer informatie
€ 149
Teac SL-D920

TEAC SL-D920 is de klassieker onder de klassiekers. Deze retro radio/cd-speler is sinds het jaar van introductie 2003 in onveranderd design geëvolueerd van SL-D90, SL-D900, SL-D910 tot het huidige model SL-D920. Aan dit nieuwste model is de USB-opname functie toegevoegd.

Naast het “tijdloze” retro-design is het fantastische geluid van dit apparaat het meest opvallend. De ingebouwde naar beneden uitstralende woofer geeft samen met de twee stereo luidsprekers een volwassen klankbeeld welk normaal gesproken niet aan een apparaat van dit formaat wordt toebedacht. Een warm karakter waar je nooit luistermoe van wordt. Het is echt niet voor niets dat dit model al sinds 2003 een verkoophit is.

De SL-D920 speelt CD, CD-RW, MP3 discs, MP3 bestanden van een USB geheugen of één van de AM of FM zenders die de tuner met voorkeurzenders u levert. Door de timerfunctie met snooze is deze radio ook uitermate geschikt voor de slaapkamer. Dankzij de versterker van 2 x 15 watt en de ingebouwde subwoofer zal deze tafelradio u nog doen verbazen met zijn uitstekende geluidskwaliteit. Het dimbare display toont u de naam van song en artiest bij gebruik van de USB ingang. Via de USB aansluiting kunt u de afgespeelde CD opnemen op een USB stick of MP3 speler. Leverbaar in rood, zwart, wit en zilver.

...
meer informatie
€ 279
Teac SL-D950
Met de SL-D950 heeft Teac een naam hoog te houden. Deze moderne versie van de retro radio SL-D920 speelt CD , CD-RW, MP3 discs, MP3 bestanden van een USB geheugen of één van de AM of FM zenders die de tuner met voorkeurzenders u levert. Middels het optioneel verkrijgbare iPod docking station DS-22 kunt u ook al uw muziek van uw iPod of iPhone afspelen. De iPod wordt in het dock ook opgeladen en is te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening. Door de timerfunctie met snooze is deze radio ook uitermate geschikt voor de slaapkamer. Dankzij de versterker van 2x 15 watt en de ingebouwde subwoofer zal deze tafelradio u nog doen verbazen met zijn uitstekende geluidskwaliteit. Leverbaar in rood, zwart en zilver.
...
meer informatie
€ 289
Teac SR-100i SE

De SR-100i special edition is qua specificaties gelijk aan de SR-100i echter nu met hoogglans afwerking aan de achterkant in twee trendy kleuren, hoogglans wit of hoogglans rood/oranje.

Design en geluidskwaliteit worden naar een nieuw niveau getild met deze futuristisch vormgegeven SR-100i SE, het bewijs dat design niet ten koste hoeft te gaan van geluidskwaliteit. De SR-100i SE speelt uw CD’s, MP3, USB bestanden, radio en al uw muziek van uw iPod of iPhone dankzij het ingebouwde iPod dock. Gebruikt u die niet dan laat hij zich weer eenvoudig verstoppen in het strak vormgegeven front. Uw iPod wordt netjes opgeladen terwijl hij in het dock staat en met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de iPod ook bedienen. Sluit uw TV geluid aan via de aux aansluiting op de achterzijde en ervaar hoe goed uw televisie eigenlijk kan klinken. De krachtige 2x 50 watt versterker en de ingebouwde bass-reflex speakers zullen u versteld doen staan. De speakerfronten zijn leverbaar in zwart, rood of grijs.

...
meer informatie
€ 359
Teac SR-L250i
Functie: iPod / CD / Tuner / AUX
 • iPod Dock
 • Slot-in CD Player
 • LCD Display met 3-step dimmer
 • ...
  meer informatie
  € 125
  Teac SR-L35USB

  CD Radio met USB

  Weergave van CD-, CD-R/RW, MP3 discs.

  Herhaalfunctie, shuffle-functie, geprogrammeerde weergave.

  PLL synthesizer AM/FM tuner met 10AM + 10FM zender-voorkeurinstellingen.

  Digitale klok, inslaap-timer, wekker met sluimerfunctie.

  Muurbevestiging mogelijk.

  Uitgangsvermogen: 3W x2.

  Analoge audio-ingang.

  Hoofdtelefoonaansluiting.

  Afstandsbediening.

  BxHxD: 390 x 208 x 118mm.

  Gewicht: 2.9kg.

  ...
  meer informatie
  € 149
  Teac sr100i
  In de korte tijd van voorintroductie heeft de SR-100i al de bijnaam “Napoleon” opgespeld gekregen. Ook “naaktslak” en “spaceship” kwamen voorbij. Hoe dan ook, het design roept allerlei denkbeelden op en dat kenmerkt vaak de echt bijzondere producten. Naast het design biedt de “Napoleon” nogal wat. U treft aan: een FM radio met 30 voorkeurzenders, Slot-in CD speler (verticaal bovenkant), USB ingang en extra Aux ingang (RCA). Daarnaast natuurlijk een iPod/iPhone dock, dat in-uitschuifbaar is. Met het geluid zit het ook wel goed. De 2 x 50 watt versterker stuurt een 2-weg stereo basreflexluidsprekersysteem aan. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u ook de iPod bedienen. De afmetingen zijn BxHxD: 570x230x220mm.De “Napoleon” kent een zeer aantrekkelijke winkelprijs.
  ...
  meer informatie
  € 249