Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > HEOS
Merken:
HEOS - HEOS
HEOS 1
Verrassend geluid uit een compacte, draagbare speaker.
Draadloos naar je favoriete nummers luisteren via Bluetooth en wifi-audiostreaming.
 
De compacte behuizing is vochtbestendig, waardoor de HEOS 1 ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.
 
Sluit je favoriete draagbare apparaat rechtstreeks via de USB-poort aan op de HEOS 1. Er is ook een stereokabelaansluiting aanwezig voor analoge geluidsbronnen.
 
De HEOS 1 is voorzien van geavanceerde DSP (Digital Signal Processing) voor een volledig frequentie bereik, met aangepaste EQ-geluidsregeling voor een vloeiende, natuurlijke toonbalans en digitale tweekanaals klasse D-geluidsversterking.
 
De HEOS 1 heeft twee aangepaste drivers met een middenwoofer met een breed bereik en een dome tweeter in een gesloten, vochtbestendige behuizing, waardoor hij ideaal is voor gebruik in een vochtige omgeving.
 
 
Beschikbaar in zwart en wit.  De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 249
HEOS 1 Go Pack
Neem je HEOS 1 overal mee naar toe met de nu verkrijgbare HEOS Go Pack.
De oplaadbare Lithium-ion batterij kan eenvoudig in en uit de HEOS 1 gedraaid worden.
 
Draadloos naar je favoriete nummers luisteren met de meegeleverde Bluetooth USB-connector; geen kabel- of wifiverbinding nodig.
 
De meegeleverde siliconen afdichting biedt bescherming tegen opspattend water en maakt van de HEOS 1 de ideale draadloze draagbare buitenspeaker - je kunt hem gerust gebruiken aan de rand van het (zwem)bad.
 
Je kunt ook naar je favoriete nummers luisteren terwijl je smartphone op de HEOS 1 is aangesloten, en tegelijk je apparaat opladen - perfect wanneer je je telefoon moet opladen en er geen stopcontact in de buurt is. De USB-poort heeft, net als standaardopladers, een uitgang van 5V/1A.
 
 
Beschikbaar in zwart en wit.  De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 99
HEOS 3
Mobiel en perfect om je HEOS systeem mee te starten
Ideaal voor kleine tot medium grote ruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of keukens. Deze compacte en zeer complete speaker speelt muziek uit de cloud, muziek opgeslagen op je smartphone of tablet plus USB- en NAS-bronnen. Mogelijkheden genoeg.
 
De HEOS 3 is tevens voorzien van een nauwkeurige mix van twee speciaal ontworpen full-range drivers en twee Klasse-D versterkers. Beide aangestuurd door state-of-the-art digitale signaalverwerking. In 'gewone-mensen-taal': groots, helder geluid in de kwaliteit van een opnamestudio.
 
 
Beschikbaar in zwart en wit.  De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 349
HEOS 5
Waar elegantie geweldig geluid ontmoet.
Ideaal voor medium tot grote ruimtes, zoals eetkamers, slaapkamers, kantoren of kleinere woonkamers.
 
Deze prachtig afgewerkte medium luidspreker speelt muziek uit de cloud, muziek die opgeslagen is op je smartphone of tablet plus USB en NAS-bronnen. Met deze draadloze speaker ben je helemaal voorzien.
 
De HEOS 5 is uitgerust met een hoogstaande mix van vier speciaal ontworpen drivers, een passieve radiator en vier Klasse-D versterkers. Allen aangestuurd door state-of-the-art digitale signaal verwerking. In 'gewone mensen-taal': enorm getalenteerde mensen hebben deze speaker ontworpen met geweldige componenten, hoorbaar bij elke beat.
 
 
Beschikbaar in zwart en wit.  De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 449
HEOS 7
Groter is beter wanneer het tijd is om een feestje te bouwen.
Ideaal voor grote en open ruimtes.
 
Deze grote speaker is top-of-the-line en voor diegenen die het beste, grootste en luidste eisen. Speelt muziek uit de cloud, opgeslagen op je smartphone of tablet en vanuit USB- en NAS-bronnen. Klinkt nu al als een feestje, niet?
 
De HEOS 7 is prachtig afgewerkt met mooie en originele materialen, gesculpteerd om de fantastische werking uit te stralen. De HEOS 7 is tevens voorzien van een op elkaar afgestelde mix van vijf speciaal ontworpen drivers, twee radiatoren, vijf Klasse-D versterkers. Allen aangestuurd met state-of-the-art digitale signaal verwerking.
 
 
Beschikbaar in zwart en wit.  De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 599
HEOS 7 HS2
NIEUW Hoge resolutie audio afspeelmogelijkheid
NIEUW Ingebouwde Bluetooth® functionaliteit
Voor de ultieme wireless speaker prestaties
Beschikt over een hoofdtelefoon output
Twee speciaal ontworpen tweeters & mid-woofers
Hoogwaardige kwaliteit met een geborstelde metalen bovenzijde
 
 
OVERZICHT - HEOS 7 HS2

Groter is beter wanneer het tijd is om een feestje te bouwen. Deze grote speaker is top-of-the-line en voor diegenen die het beste, grootste en luidste eisen.

VULT MOEITELOOS GROTE RUIMTES MET EEN GROOTS GELUID
STREAM MUZIEK DRAADLOOS NAAR ÉÉN OF MEERDERE HEOS LUIDSPREKERS.
STREAM HOGE RESOLUTIE MUZIEKBESTANDEN
STREAM MUZIEK VANAF:
ONLINE MUZIEKDIENSTEN, ZOALS: SPOTIFY, DEEZER, TIDAL, SOUNDCLOUD OF NAPSTER
MUZIEK OPGESLAGEN OP JE SMARTPHONE OF TABLET (IOS, ANDROID OF KINDLE FIRE)
APPARATEN (DRAADLOOS) VERBONDEN MET JE THUISNETWERK ZOALS NAS-DRIVES EN COMPUTERS
BRONNEN VERBONDEN VIA BLUETOOTH MET DE HEOS SPEAKER
BRONNEN AANGESLOTEN OP DE HEOS SPEAKER VIA DE USB- OF AUX-INGANG
DE HEOS 7 BESCHIKT OVER EEN ETHERNET-INGANG VOOR BEDRADE AANSLUITING OP JE THUISNETWERK
MOGELIJKHEID TOT HET HANDMATIG INSTELLEN VAN BASS EN TREBLE INSTELLINGEN
HOOFDTELEFOON UITGANG, EXCLUSIEF BIJ HEOS 7
VOLUME EN MUTE KNOPPEN VOORZIEN OP DE HEOS SPEAKER
...
meer informatie
€ Bel of Mail
HEOS AMP
De HEOS Amp is ontworpen om HEOS multi-room audio toe te voegen aan ieder paar stereo luidsprekers, en voorziet dezelfde draadloze functionaliteiten.
 
Gebruikgemak gelijk aan onze self-powered HEOS luidsprekermodellen.
 
Voorzien van geavanceerde klasse D digitale versterking in een slanke compacte chassis levert de HEOS Amp 100 watt vermogen per kanaal, met lage vervorming en hoge stroomcapaciteit.
 
 
De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 579
HEOS Drive
Een audiosysteem voor gebruik door het hele huis, in één compacte behuizing.
Ontworpen dóór custom install specialisten vóór custom install specialisten. De krachtige vierzone-, achtkanaals multiroom-versterker bereikt alle HEOS-zones vanuit één enkele, rack-mountable 2U-hoge behuizing en is voorzien van Dolby Digital en Dolby Digital+ decodering met stereo down-mixing.
 
De HEOS Drive beschikt over 60 watts per kanaal (20Hz~20kHz, 0,05% THD, 8 ohms, All Channels Driven), 1 of 2 paar stereo versterkers kunnen gebrugd worden voor een hoger uitgangsvermogen (130W) per kanaal en de HEOS Drive is daarnaast tevens geschikt om luidsprekers met lage impedantie (4 ohm) aan te sturen.
 
Elke zone heeft een stereopaar luidspreker- of voorversterkeruitgangen en elke zone kan geconfigureerd worden als stereo of ‘mixed mono’ uitgang. Het matrix switching systeem beschikt over 2 optische digitale ingangen, 2 coaxiale digitale ingangen en 4 analoge stereo ingangen die elk kunnen worden toegewezen aan iedere willekeurige zone, daarnaast is elke zone nog voorzien van een eigen USB-poort waarop een externe USB-drive op kan worden aangesloten.
 
De HEOS Drive kan vrijwel elke luidsprekerconfiguratie aan en is voorzien van DSP high pass/low pass filters die elke uitgang kunnen instellen voor full range luidsprekers, satelliet luidsprekers of subwoofer met variabele crossover punten.
 
De luidsprekeruitgangen zijn voorzien van vierweg aansluitingen die geschikt zijn voor bananenstekkers en er zijn tevens vier 12V trigger uitgangen aanwezig. De behuizing is uitgerust met een stille ventilator die ervoor zorgt dat de bedrijfstemperatuur op een laag niveau blijft waardoor langdurige stabiliteit en operationele betrouwbaarheid gegarandeert wordt.
 
De HEOS Drive is voorzien van dubbele RJ-45 ethernet LAN-poorten waarmee deze op het netwerk wordt aangesloten en waarmee de internetverbinding met andere apparaten gedeeld kan worden.
 
De HEOS Drive wordt geleverd met afneembare poten en inclusief montagesteunen zodat deze zowel op een schap als in een rack geïnstalleerd kan worden
 
Wanneer de HEOS Drive eenmaal geïnstalleerd en aangesloten is zorgt de HEOS-app (iOS en Android) voor een snelle en eenvoudige setup en configuratie.
 
 
De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 2699
HEOS HomeCinema
Geniet van spectaculair geluid wanneer je je favoriete tv-programma's en films bekijkt.
Naarmate tv-toestellen platter worden, neemt hun geluidskwaliteit af. HEOS HomeCinema biedt een hoogwaardig geluid met een breed bereik zodat je optimaal kunt genieten van tv-programma's, films en je favoriete muziektracks.
 
De soundbar van de HEOS HomeCinema is uitgerust met een draadloze subwoofer.
 
De HEOS HomeCinema decodeert films zodat een Virtual-Surroundsound ervaring ontstaat.
 
De meegeleverde draadloze subwoofer levert krachtige diepe bastonen met vlakke respons en lage vervorming.
 
 
De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 799
HEOS LINK
De HEOS Link voegt HEOS multi-room audio functionaliteit toe aan elk bestaand audio systeem of actieve luidspreker. Stream muziek uit de cloud of lokale muziek met de intuïtieve mobiele app.
 
Met hoge kwaliteit stereo analoog, digitale coax en optische uitgangen, alsook een 12V trigger en Denon IR-output, kan de HEOS Link eenvoudig worden opgenomen in elk systeem.
 
 
De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
...
meer informatie
€ 399
HEOS SUBWOOFER
Deze draadloze subwoofer voegt een diepe, krachtige basweergave toe aan elk HEOS apparaat voorzien van de beste geluidskwaliteit. Hij past in elke ruimte in elke opstelling.
...
meer informatie
€ Bel of Mail