Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Indiana line
Merken:
Centers - Indiana line
Indiana Line EGO center
De Ego center is gelijk aan de Ego sat, echter geleverd met een extra houder voor plaatsing op een plank, onder of boven de TV.
...
meer informatie
€ 169
Indiana Line MUSA 705
Deze hoogwaardige center luidspreker is handmatig afgewerkt met echt houtfineer, warm rood rozenhout of grijs eiken.
Het natuurlijke geluid en de hoge dynamiek geven een echt filmgevoel in uw luisterruimte. De centerluidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Musa 705 hierop is afgestemd. De luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd en kunnen dus ook dicht bij oude beeldschermen geplaatst worden. Om de akoestiek van de luidspreker aan te passen aan de omgeving wordt er een foamplug meegeleverd die in de reflexpoort past (aan de achterzijde). Hiermee worden de lage frequenties gedempt, bijvoorbeeld als de luidspreker tegen de muur staat of in een nauwe ruimte.
...
meer informatie
€ 349
Indiana Line NOTA 740
De centerluidspreker is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Nota 740 hierop is afgestemd.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 139
Indiana Line TESI 740
De Tesi 740 is de vervanger van de Tesi 704 centerluidspreker en is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Tesi 740 hierop is afgestemd.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 179
Indiana Line TESI 742
De Tesi glanslakserie is nu uitgebreid met een centerspeaker. De centerluidspreker is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Tesi 742 hierop is afgestemd.
Met de bijgeleverde plug kunnen de basfrequenties aangepast worden aan de plaatsing in de kamer, bijvoorbeeld indien de luidspreker tegen een muur geplaatst wordt.
...
meer informatie
€ 229
Indiana Line TESI 760
De Tesi 760 is de centerluidspreker uit de Tesi x60 serie en is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Tesi 760 hierop is afgestemd.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, grijs eiken.
...
meer informatie
€ 219
Inbouw Speakers - Indiana line
Indiana Line ONDA
De Onda is een luidspreker voor inbouw op plaatsen waar het vochtig of nat kan zijn, zoals in boten, bij zwembaden en in badkamers. Hij is bestand tegen UV-straling en zelfs tegen zoutwater en heeft IP54 bescherming.
...
meer informatie
€ 119
Indiana Line RD 206
De RD 206 is een luidspreker voor inbouw in het plafond. Maar hij kan ook in holle wanden geplaatst worden. Zo valt de luidspreker niet meer op! Toepassing in (openbare) ruimten, winkels, hotels waar geen losse luidsprekers geplaatst kunnen worden, maar ook als surroundluidspreker voor thuis.
De RD 206 heeft een 100 Vconstant transformator voor distributiesystemen, maar kan uiteraard ook zonder gebruikt worden.
...
meer informatie
€ 139
Indiana Line RV 52
Indien men gebruik maakt van inbouwluidsprekers en een muziekdistributiesysteem is vaak een volumeregeling ter plaatse gewenst. Immers de versterker staat ergens anders dan waar de luidsprekers geplaatst zijn. Met de RV52 kunt u ter plaatse het volume van één of twee inbouwluidsprekers (stereo) regelen of uitzetten.
...
meer informatie
€ 69
Indiana Line SQ 205
De SQ 205 zijn luidsprekers voor inbouw in de wand. Met de meegeleverde inbouwdoos kunt u zowel in gipswanden als ook in holle wanden de doos vooraf inbouwen en later de luidspreker aanbrengen. Zo vallen de luidsprekers niet meer op! Ideaal als surroundluidspreker, maar ook voor (stereo)toepassingen in ruimten waar geen losse luidsprekers geplaatst kunnen worden.
...
meer informatie
€ 179
Indiana Line SQ 206

De SQ 206 zijn luidsprekers voor inbouw in de wand. Met de meegeleverde inbouwdoos kunt u zowel in gipswanden als ook in holle wanden de doos vooraf inbouwen en later de luidspreker aanbrengen. Zo vallen de luidsprekers niet meer op! Ideaal als surroundluidspreker, maar ook voor (stereo)toepassingen in ruimten waar geen losse luidsprekers geplaatst kunnen worden.

...
meer informatie
€ 199
P.A. Versterkers - Indiana line
Indiana Line DJ 308
De DJ308 zijn luidsprekers met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en zeer geschikt voor algemene toepasingen, zoals kantines, sportzalen, clubhuizen, theater- en filmzaaltjes. Maar ook thuis in uw hometheater zorgen zij voor een uitstekende weergave van actiefilms en concerten.
Door het hoge rendement zijn ze al met een eenvoudige versterker aan te sturen. De speciale vorm van de tweeter zorgt voor een brede afstraling van hoge tonen. De woofer van 275 mm zorgt voor voelbare lage tonen.
...
meer informatie
€ 359
Indiana Line DJ 310
De DJ310 zijn luidsprekers met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en zeer geschikt voor algemene toepasingen, zoals kantines, sportzalen, clubhuizen, theater- en filmzaaltjes. Maar ook thuis in uw hometheater zorgen zij voor een uitstekende weergave van actiefilms en concerten.
Door het hoge rendement (DJ310 - 94 dB) zijn ze al met een eenvoudige versterker aan te sturen. De speciale vorm van de tweeter zorgt voor een brede afstraling van hoge tonen. De woofer van 275 mm zorgt voor voelbare lage tonen.
...
meer informatie
€ 479
Speakers - Indiana line
Indiana Line EGO sat
De zeer compacte Ego modellen zijn uitgevoerd met een aluminium behuizing. De woofer is gemaakt van polypropyleen, versterkt met mica. De tweeter heeft een geïmpregneerde zijden dome. De crossover van 12 dB/octaaf is gemaakt van uitstekende componenten.
Deze compactluidspreker is niet alleen stijlvol, maar geeft een snel en gedetailleerd geluid. De klankkleur is mooi, de stemmen zijn helder.
Met de speciale muurbevestiging kan de luidspreker onder vele hoeken geplaatst worden.
...
meer informatie
€ 339
Indiana Line LUNA
Luna is een compactluidspreker, vooral geschikt voor distributiesystemen en eenvoudige audio-installaties. De Luna is vooral geschikt voor buiten, vanwege de mica-polypropeen co-axiale luidspreker met een krachtige tweeter. De behuizing is bestand tegen vocht en UV-stralen. Het front is van aluminium gemaakt. Met de speciale ophangbeugel kan hij onder vele hoeken bevestigd worden.
De Luna wordt geleverd in matzwart en ijswit.
...
meer informatie
€ 239