Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Indiana line
Merken:
Centers - Indiana line
Indiana Line EGO center
De Ego center is gelijk aan de Ego sat, echter geleverd met een extra houder voor plaatsing op een plank, onder of boven de TV.
...
meer informatie
€ 169
Indiana Line MUSA 705
Deze hoogwaardige center luidspreker is handmatig afgewerkt met echt houtfineer, warm rood rozenhout of grijs eiken.
Het natuurlijke geluid en de hoge dynamiek geven een echt filmgevoel in uw luisterruimte. De centerluidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Musa 705 hierop is afgestemd. De luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd en kunnen dus ook dicht bij oude beeldschermen geplaatst worden. Om de akoestiek van de luidspreker aan te passen aan de omgeving wordt er een foamplug meegeleverd die in de reflexpoort past (aan de achterzijde). Hiermee worden de lage frequenties gedempt, bijvoorbeeld als de luidspreker tegen de muur staat of in een nauwe ruimte.
...
meer informatie
€ 349
Indiana Line NOTA 740
De centerluidspreker is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Nota 740 hierop is afgestemd.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 139
Indiana Line TESI 740
De Tesi 740 is de vervanger van de Tesi 704 centerluidspreker en is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Tesi 740 hierop is afgestemd.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 179
Indiana Line TESI 742
De Tesi glanslakserie is nu uitgebreid met een centerspeaker. De centerluidspreker is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Tesi 742 hierop is afgestemd.
Met de bijgeleverde plug kunnen de basfrequenties aangepast worden aan de plaatsing in de kamer, bijvoorbeeld indien de luidspreker tegen een muur geplaatst wordt.
...
meer informatie
€ 229
Indiana Line TESI 760
De Tesi 760 is de centerluidspreker uit de Tesi x60 serie en is een belangrijk onderdeel van uw surroundinstallatie. Deze luidspreker geeft de dialogen weer bij films, en zang in bijvoorbeeld muziek dvd's. Logisch dat de Tesi 760 hierop is afgestemd.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, grijs eiken.
...
meer informatie
€ 219