Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Indiana line
Merken:
Inbouw Speakers - Indiana line
Indiana Line ONDA
De Onda is een luidspreker voor inbouw op plaatsen waar het vochtig of nat kan zijn, zoals in boten, bij zwembaden en in badkamers. Hij is bestand tegen UV-straling en zelfs tegen zoutwater en heeft IP54 bescherming.
...
meer informatie
€ 119
Indiana Line RD 206
De RD 206 is een luidspreker voor inbouw in het plafond. Maar hij kan ook in holle wanden geplaatst worden. Zo valt de luidspreker niet meer op! Toepassing in (openbare) ruimten, winkels, hotels waar geen losse luidsprekers geplaatst kunnen worden, maar ook als surroundluidspreker voor thuis.
De RD 206 heeft een 100 Vconstant transformator voor distributiesystemen, maar kan uiteraard ook zonder gebruikt worden.
...
meer informatie
€ 139
Indiana Line RV 52
Indien men gebruik maakt van inbouwluidsprekers en een muziekdistributiesysteem is vaak een volumeregeling ter plaatse gewenst. Immers de versterker staat ergens anders dan waar de luidsprekers geplaatst zijn. Met de RV52 kunt u ter plaatse het volume van één of twee inbouwluidsprekers (stereo) regelen of uitzetten.
...
meer informatie
€ 69
Indiana Line SQ 205
De SQ 205 zijn luidsprekers voor inbouw in de wand. Met de meegeleverde inbouwdoos kunt u zowel in gipswanden als ook in holle wanden de doos vooraf inbouwen en later de luidspreker aanbrengen. Zo vallen de luidsprekers niet meer op! Ideaal als surroundluidspreker, maar ook voor (stereo)toepassingen in ruimten waar geen losse luidsprekers geplaatst kunnen worden.
...
meer informatie
€ 179
Indiana Line SQ 206

De SQ 206 zijn luidsprekers voor inbouw in de wand. Met de meegeleverde inbouwdoos kunt u zowel in gipswanden als ook in holle wanden de doos vooraf inbouwen en later de luidspreker aanbrengen. Zo vallen de luidsprekers niet meer op! Ideaal als surroundluidspreker, maar ook voor (stereo)toepassingen in ruimten waar geen losse luidsprekers geplaatst kunnen worden.

...
meer informatie
€ 199