Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Indiana line
Merken:
P.A. Versterkers - Indiana line
Indiana Line DJ 308
De DJ308 zijn luidsprekers met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en zeer geschikt voor algemene toepasingen, zoals kantines, sportzalen, clubhuizen, theater- en filmzaaltjes. Maar ook thuis in uw hometheater zorgen zij voor een uitstekende weergave van actiefilms en concerten.
Door het hoge rendement zijn ze al met een eenvoudige versterker aan te sturen. De speciale vorm van de tweeter zorgt voor een brede afstraling van hoge tonen. De woofer van 275 mm zorgt voor voelbare lage tonen.
...
meer informatie
€ 359
Indiana Line DJ 310
De DJ310 zijn luidsprekers met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en zeer geschikt voor algemene toepasingen, zoals kantines, sportzalen, clubhuizen, theater- en filmzaaltjes. Maar ook thuis in uw hometheater zorgen zij voor een uitstekende weergave van actiefilms en concerten.
Door het hoge rendement (DJ310 - 94 dB) zijn ze al met een eenvoudige versterker aan te sturen. De speciale vorm van de tweeter zorgt voor een brede afstraling van hoge tonen. De woofer van 275 mm zorgt voor voelbare lage tonen.
...
meer informatie
€ 479