Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Indiana line
Merken:
Speakers - Indiana line
Indiana Line EGO sat
De zeer compacte Ego modellen zijn uitgevoerd met een aluminium behuizing. De woofer is gemaakt van polypropyleen, versterkt met mica. De tweeter heeft een geïmpregneerde zijden dome. De crossover van 12 dB/octaaf is gemaakt van uitstekende componenten.
Deze compactluidspreker is niet alleen stijlvol, maar geeft een snel en gedetailleerd geluid. De klankkleur is mooi, de stemmen zijn helder.
Met de speciale muurbevestiging kan de luidspreker onder vele hoeken geplaatst worden.
...
meer informatie
€ 339
Indiana Line LUNA
Luna is een compactluidspreker, vooral geschikt voor distributiesystemen en eenvoudige audio-installaties. De Luna is vooral geschikt voor buiten, vanwege de mica-polypropeen co-axiale luidspreker met een krachtige tweeter. De behuizing is bestand tegen vocht en UV-stralen. Het front is van aluminium gemaakt. Met de speciale ophangbeugel kan hij onder vele hoeken bevestigd worden.
De Luna wordt geleverd in matzwart en ijswit.
...
meer informatie
€ 239
Indiana Line MUSA 105
Dit compacte model is handmatig afgewerkt met echt houtfineer, warm rood rozenhout of grijs eiken.
Om de akoestiek van de luidspreker aan te passen aan de omgeving wordt er een foamplug meegeleverd die in de reflexpoort past (aan de achterzijde). Hiermee worden de lage frequentes gedempt, bijvoorbeeld als de luidspreker tegen de muur staat of in een nauwe ruimte.
...
meer informatie
€ 399
Indiana Line MUSA 205
Deze boekenplankluidspreker is handmatig afgewerkt met echt houtfineer, warm rood rozenhout of grijs eiken.
In de box zit een verstevigingsschot om de kast stijf te maken en staande golven te voorkomen. De reflexpoort is in de voet opgenomen en zorgt voor een mooie weergave van de lage frequenties.
...
meer informatie
€ 495
Indiana Line MUSA 505
Deze prachtige vloerstaander is handmatig afgewerkt met echt houtfineer, warm rood rozenhout of grijs eiken.
In de box zitten vier speciale verstevigingsschotten om de kast stijf te maken en staande golven te voorkomen. De kast heeft twee secties: de bovenste sectie is gesloten en is voor de midden en hoge frequenties. De onderste sectie maakt gebruik van een reflexpoort in de voet en zorgt voor een krachtige weergave van de zeer lage frequenties.
...
meer informatie
€ 919
Indiana Line NANO
De Nano is een zeer compacte luidspreker, geschikt voor kleine home-cinema systemen of stereotoepassingen. Met de speciale ophangbeugel kan hij op vele manieren bevestigd worden.
Nano is verkrijgbaar in wit, zwart en zilver.
...
meer informatie
€ 139
Indiana Line NOTA 240
De Nota 240 is een kleine boekenplankluidspreker voor stereo, maar kan ook als surround speaker worden toegepast. Hiertoe is al een ophangoog aangebracht aan de achterzijde van de kast. Hij heeft dezelfde drivers als de centerspeaker, Nota 740. Bij plaatsing in een nauwe ruimte kan de foamplug worden gebruikt om de bas aan te passen aan de ruimte.
Nota 240 wordt geleverd in hoge kwaliteit kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 219
Indiana Line NOTA 250
De Nota 250 is een boekenplankluidspreker voor stereo, maar kan ook als surround speaker worden toegepast. Hij heeft dezelfde drivers als de vloerstaander. Bij plaatsing in een nauwe ruimte kan de foamplug worden gebruikt om de bas aan te passen aan de ruimte.
Nota 250 wordt geleverd in hoge kwaliteit kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 239
Indiana Line NOTA 260
De Nota 260 is een forse boekenplankluidspreker met een extra grote woofer (166 mm). Indien u geen plaats heeft voor een vloerstaander is deze Nota 260 een aardig alternatief. De hoge gevoeligheid (92 dB) maakt dat hij op een eenvoudige versterker goed speelt. Bij plaatsing in een nauwe ruimte kan de foamplug worden gebruikt om de bas aan te passen aan de ruimte.
Nota 260 wordt geleverd in hoge kwaliteit kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 279
Indiana Line NOTA 550
De Nota vloerstaander wordt gekenmerkt door een 'snel' geluid met een krachtige bas. De hoge gevoeligheid (91 dB) maakt dat hij op een eenvoudige versterker goed speelt. De perfecte opvolger van de succesvolle HC505.
Deze vloerstaander wordt geleverd in hoge kwaliteit kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 459
Indiana Line TESI 240
De nieuwe Tesi 240 is de opvolger van het populaire boekenplankmodel 204 en is zeer geschikt als kleine stereospeaker of als surroundspeaker. Ook deze luidspereker geeft het typische "Tesi-geluid": snel, helder en toch met voldoende bas om een mooi natuurlijk geluid te krijgen. De drivers zijn hetzelfde als in de Tesi 540.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 259
Indiana Line TESI 242

Tesi 242 is een compacte boekenplankluidspreker in stijlvolle hoogglanslakuitvoering, zwart of wit. De luidspreker kan ook aan de muur gehangen worden met de daarvoor aangebrachte ophangbeugel. Hiermee is hij ook goed te gebruiken als surroundluidspreker.

Met de bijgeleverde plug kunnen de basfrequenties aangepast worden aan de plaatsing in de kamer, bijvoorbeeld indien de luidspreker in een niche geplaatst wordt.

...
meer informatie
€ 339
Indiana Line TESI 260
Dit is het grootste boekenplankmodel uit de Tesi-serie. Hij heeft dezelfde drivers als de grote broer, Tesi 560. Natuurlijk stemgeluid gekoppeld aan een snelle en krachtige bas.
Dit model wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 339
Indiana Line TESI 540
De Tesi 540 is de opvolger van Tesi 504, de kleine vloerstaander in de Tesi-serie, vooral klein van formaat, maar zeker niet 'klein' qua prestaties. Het is de 'vrouwvriendelijke' uitvoering van de Tesi 560. Vooral de mooie duidelijke weergave van stemmen zijn opvallend.
Deze vloerstaanders wordt geleverd in praktisch kunststoffineer, cherrykleur en grijs eiken.
...
meer informatie
€ 499
Indiana Line TESI 542

Tesi 542 is een slanke vloerstaander in stijlvolle zwarte hoogglanslak. Hij heeft dezelfde afmetingen als de succesvolle Tesi 504, nu opgevolgd door Tesi 540.

In deze vloerstaander is, net als in de andere modellen in deze High Gloss serie, dezelfde tweeter geplaatst als in de Tesi 560/260. Tezamen met de vernieuwde woofers (120mm) geven deze vloerstaanders een mooi helder geluid, van diep laag tot mooi hoog.

...
meer informatie
€ 699