Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Indiana line
Merken:
Subwoofers - Indiana line
Indiana Line BASSO 830
De Basso 830 is een perfecte aanvulling op uw installatie. Hij is geschikt als aanvulling voor uw stereo of als subwoofer in uw surroundinstallatie. Bij muziek vult hij mooi en subtiel de lage tonen aan, bij films krijgen de effecten ook echt effect! De basreflexpoorten maken gebruik van de vloer voor versterking en verspreiding van de lage frequenties. Een subwoofer die niet mag ontbreken in een serieuze surround opstelling. De versterker is een klasse-AB versterker en bevat vele instellingsmogelijkheden voor een goede inpassing in uw installatie.
De Basso 830 is afgewerkt in praktisch mat-zwarte vinyl.
...
meer informatie
€ 299
Indiana Line BASSO 850
De Basso 850 is een perfecte aanvulling op uw installatie. Hij is geschikt als aanvulling voor uw stereo of als subwoofer in uw surroundinstallatie. Bij muziek vult hij mooi en subtiel de lage tonen aan, bij films krijgen de effecten ook echt effect! De basreflexpoorten maken gebruik van de vloer voor versterking en verspreiding van de lage frequenties. Een subwoofer die niet mag ontbreken in een serieuze surround opstelling. De versterker is een klasse-AB versterker en bevat vele instellingsmogelijkheden voor een goede inpassing in uw installatie.
De Basso 850 is afgewerkt in praktisch mat-zwarte vinyl.
...
meer informatie
€ 399
Indiana Line BASSO 930

De compacte Basso 930 is een geweldenaar die ècht laag gaat en ook een goede voelbare 'punch' kan geven. Bij muziek vult hij mooi en subtiel de lage tonen aan, bij films krijgen de effecten ook echt effect!

Basso 930 bevat vele instellingsmogelijkheden voor een goede inpassing in uw installatie.
De Basso 930 is afgewerkt in stijlvolle zwarte matlak.

...
meer informatie
€ 599
Indiana Line BASSO 950

De compacte Basso 950 is een geweldenaar die ècht laag gaat en ook een goede voelbare 'punch' kan geven. Bij muziek vult hij mooi en subtiel de lage tonen aan, bij films krijgen de effecten ook echt effect!

Het topmodel, de Basso 950, vult iedere huiskamer dankzij zijn 500 W piekvermogen met een mooie strakke bas tot ver in de 'voelbare' lage frequenties. Dankzij de passieve radiator ontstaat er grote luchtverplaatsing. Een subwoofer die niet mag ontbreken in een serieuze surround opstelling. De versterker is een klasse-D versterker, krachtig maar zuinig in gebruik.

Basso 950 bevat vele instellingsmogelijkheden voor een goede inpassing in uw installatie.
De Basso 950 is afgewerkt in stijlvolle zwarte matlak.

...
meer informatie
€ 699