Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > Multimedia-speler
Merken:
Alpine - Multimedia-speler
IVA-D106
Autoradio/dvd speler met geintegreerd 7inch touchscreen display.
Laatst nieuwe model !!
Van 799 voor 695 euro !
...
meer informatie
€ N.V.T.
IVA-D511RB
NIEUWSTE ALPINE 7INCH TOUCHSREEN MULTIPLAYER.
NU LEVERBAAR !!
 
...
meer informatie
€ N.V.T.
Pioneer - Multimedia-speler
MVH-8200
De MVH-8200 is een veelzijdig multimediasysteem voor in je auto dat specifiek ontworpen werd om muziek en video's af te spelen vanop je iPod, iPhone, USB-toestel, MP3-speler en SD-kaart.

Je beschikt over een royaal 3-inch scherm, dat playlists, albumhoezen, video's en nog veel meer duidelijk weergeeft.

Ready for iPod. Works with iPhoneKrijg rechtstreeks toegang tot alle functies dankzij een roterende bedieningsknop die in 7 richtingen werkt en eigenlijk net als een joystick bediend wordt, waardoor je snel en gemakkelijk liedjes kunt selecteren.

Personaliseer de belangrijkste menu-elementen, schermafbeelding en knoppenverlichting (keuze uit 113 kleuren) om het systeem perfect te laten passen bij je interieur of je stemming van dat moment.

De USB- en aux-ingangen zijn gemakkelijk bereikbaar op het voorpaneel, waarachter je onmiddellijk de SD-kaartgleuf vindt. Het voorpaneel is deels afneembaar (een beschermend draagkistje is inbegrepen) zodat je je nog meer op je gemak voelt.

3 RCA Pre-outsJe krijgt gegarandeerd het perfecte geluid, ongeacht wat je beluistert. Onze systemen beschikken over een gemakkelijk aan te passen 'Sonic Center Control', waarmee je het audiosignaal perfect kunt afstemmen op en aanpassen aan de luisterpositie. Dankzij een grafische equalizer met 8 banden kun je het systeem zelfs nog meer aan je persoonlijke behoeftes aanpassen.

De MVH-8200 hebben ook hi-volt (4V) RCA-pre-uitgangen, waardoor je het systeem in je auto kunt uitbreiden met extra versterkers, subwoofers en luidsprekers.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
MVH-8200BT
De MVH-8200BT is een veelzijdig multimediasysteem voor in je auto dat specifiek ontworpen werd om muziek en video's af te spelen vanop je iPod, iPhone, USB-toestel, MP3-speler en SD-kaart. Het systeem is voorzien van Bluetooth, waardoor je ook draadloos kunt bellen en gebeld worden.

Ready for iPod. Works with iPhoneJe beschikt over een royaal 3-inch scherm, dat playlists, albumhoezen, video's en nog veel meer duidelijk weergeeft. Krijg rechtstreeks toegang tot alle functies dankzij een roterende bedieningsknop die in 7 richtingen werkt en eigenlijk net als een joystick bediend wordt, waardoor je snel en gemakkelijk liedjes kunt selecteren. Personaliseer de belangrijkste menu-elementen, schermafbeelding en knoppenverlichting (keuze uit 113 kleuren) om het systeem perfect te laten passen bij je interieur of je stemming van dat moment.

De USB- en aux-ingangen zijn gemakkelijk bereikbaar op het voorpaneel, waarachter je onmiddellijk de SD-kaartgleuf vindt. Het voorpaneel is deels afneembaar (een beschermend draagkistje is inbegrepen) zodat je je nog meer op je gemak kunt voelen.

Parrot Bluetooth ModuleJe krijgt gegarandeerd het perfecte geluid, ongeacht wat je beluistert. Onze systemen beschikken over een gemakkelijk aan te passen 'Sonic Center Control', waarmee je het audiosignaal perfect kunt afstemmen op en aanpassen aan de luisterpositie. Dankzij een grafische equalizer met 8 banden kun je het systeem zelfs nog meer aan je persoonlijke behoeftes aanpassen.

De MVH-8200BT heeft ook hi-volt (4V) RCA-pre-uitgangen, waardoor je het systeem in je auto kunt uitbreiden met extra versterkers, subwoofers en luidsprekers.

Wanneer je Bluetooth-gsm aangesloten is op het systeem, kun je veilig en handenvrij bellen. Dankzij de ingebouwde Parrot Bluetooth-module hoor je je gesprekspartner door de autoluidsprekers en wordt je stem verzonden via de kwaliteitsvolle externe microfoon (die inbegrepen is).
...
meer informatie
€ Bel of Mail