Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad
Merken:
DACs - Quad
QUAD Elite Link-D1
Met de toegenomen populariteit van computers, maakt deze Link D1 USB DAC het mogelijk om digitale muziek via een computer (Windows of Mac) via een USB connectie te beluisteren.
...
meer informatie
€ 449
Eindversterker - Quad
QUAD Elite Integrated
De Elite Integrated is een nakomeling van QUAD's ‘closest approach to the original sound’ filosofie en combineert alle deugden bezeten door de Elite Pre en Elite Stereo eindversterker in slechts één component. Een grote varieteit van inputs en outputs aansluitingen en functies zijn beschikbaar op de geïntegreerde Elite versterker aangevuld met een QUADlink aansluiting op de achterzijde van het apparaat dat dient als een communicatie link tussen de meerdere QUAD componentenen en biedt symmetrische signaaloverdracht van de Elite CDS CD-speler en / of de Elite FM tuner - een verwennerij voor de veeleisende audiofiel die houdt van eenvoud.
...
meer informatie
€ 1199
QUAD Elite Mono
NIEUW IN DOOS
 
VOLLEDIGE GARANTIE
 
NEDERLANDSE MODELLEN !!
 
QUAD Elite serie For the closest approach to the original sound...
Een QUAD stond altijd al garant voor immens luisterplezier. De Elite-serie legt de lat nog hoger. Vakmanschap bij ontwerp en toepassing van nieuwe technologie, naast gevoel voor aspecten die tellen voor de muziekliefhebber bepalen de denkrichting van de fabrikant. Daarom wilde QUAD een geintegreerde set componenten waarbij de gebruiker geniet van een klantvriendelijk control systeem. Dat werd QUAD Elite. Van voor tot achter uitgerust met hoogwaardige componenten - van bijna over-gespecificeerde trafo’s tot de meest moderne software, ze zijn in Elite allerwege aanwezig. De reputatie van QUAD berust echter op meer dan alleen maar vernieuwend en degelijk ontwerpen voor muziekliefhebbers. QUAD’s voldoen natuurlijk aan forse specificaties en spreken dankzij hun gebruiksvriendelijkheid overal ter wereld kritische consumenten aan. Het strakke design van de Elite - serie dient dan ook slechts als elegante vatting voor het beste dat de huidige techniek kan brengen.
Een QUAD Elite maakt het u mogelijk om met de muziek mee te gaan - For the closest approach to the original sound... Een stukje hifi volgens QUAD Weloverwogen toepassing van bepaalde bouwstenen, gedegen inzicht in elk aspect van muziekweergave en aandacht voor stijlvolle afwerking: het draagt allemaal bij aan een vakkundig opgezet en origineel QUAD product. Een product waarbij de muziekliefhebber z’n gedachten mag laten meevoeren door de muziek en niet door de elektronica. Neem nu de bronkeuze op de voor-versterker. Die voert QUAD elektronisch uit, om de vervorming en typische ouderdomsverschijnselen van mechanische schakelaars (ritselen, ploppen) te vermijden. Gewone elektronische schakelaars hebben echter een te beperkt spanningsbereik. Daarom kiest QUAD voor virtueel geaarde elektronische schakelaars en een digitaal gestuurde analoge volumeregelaar. Het voordeel? Vlak voor een schakelaar omgaat wordt de versterking naar ‘0’ teruggebracht en meteen na omgaan weer hersteld. Het resultaat? Plop- en kraakvrije ingangskeuze zonder vervorming en een gelijkloop binnen 0,1 dB. Wat dan weer heel goed uitwerkt op evenwichtige en stabiele stereo-weergave, om het even of u het nou hard of zacht beluistert. De QUAD Elite serie is ontworpen voor veeleisende muziekliefhebbers, als een compleet systeem dat gebruiksvriendelijkheid koppelt aan hoogwaardige elektronica. Niet voor niets bedacht QUAD ooit als leidraad: 'the closest approach to the original sound'. Dat geldt nog steeds... Aanschaf van een QUAD geeft menigeen langdurig luistergenot. Want niet alleen is het fijn om te ervaren dat elke QUAD een getrouwe vertaler van alle muziek is, het is minstens zo belangrijk dat een QUAD niet snel veroudert. QUAD Elite serie staat voor: *voorbeeldige geluidskwaliteit in de beste QUAD traditie

  • zware constructiekwaliteit met gegoten aluminium behuizing en frontpaneel
  • gebruik makend van slechts de best voorhanden componenten
  • veelzijdige QUADLINK connecties verzorgen alle communicatie binnen het systeem
  • een eenvoudige afstandsbediening controleert het hele systeem
  • diverse eindversterkers: een versterker van 2x 85W, een mono van 150 W
  • fraai afgewerkt zwart met een wit display
  • gebalanceerde in- en uitgangen via QUADLINK voor zowel CD-speler en tuner als eindversterker
...
meer informatie
€ 849
QUAD Elite QMP
De QSP Elite Mono versterker is een doorontwikkeling van de befaamde QUAD 909 Mono. Dit product is ontworpen op basis van de traditionele QUAD eindversterker, maar is ook voorzien van de nieuwste technologieen en de beste audiofiele componenten die beschikbaar zijn in de markt. Met 260 Watt bij een belasting van 8 ohm, en nog veel meer bij lagere impedanties zorgt deze QUAD Elite QMP ervoor dat er voldoende power aanwezig is om een breed scala aan sprekers aan te sturen, waaronder de QUAD ESL.

De QUAD Elite QMP versterker bevat QUAD’s huidige gepatenteerde current dumping technologie, ontwikkeld Peter Walker (de oprichter van QUAD). Peter Walker koppelde met het current dumping systeem een goed klinkende klasse A versterker aan een veel stroom leverende klasse B versterker. De klasse A versterker geeft het signaal detail, terwijl de klasse B versterker de grip biedt om de luidsprekers onder controle te houden. Hiermee combineerde Walker geluidskwaliteit met efficiënt energiegebruik. Deze technologie zou er daarnaast voor zorgen dat de problemen van de crossover-vervorming, ruststroom instelling, thermische tracking en transistor matching allemaal verdwijnen.

...
meer informatie
€ 1499
QUAD Elite QSP
De QSP Elite Stereo versterker is een doorontwikkeling van de befaamde QUAD 909 Stereo. Dit product is ontworpen op basis van de traditionele QUAD eindversterker, maar is ook voorzien van de nieuwste technologieen en de beste audiofiele componenten die beschikbaar zijn in de markt. Met 140 Watt per kanaal bij een belasting van 8 ohm, en nog veel meer bij lagere impedanties zorgt deze QUAD Elite QSP ervoor dat er voldoende power aanwezig is om een breed scala aan sprekers aan te sturen, waaronder de QUAD ESL.

De QUAD Elite QSP versterker bevat QUAD’s huidige gepatenteerde current dumping technologie, ontwikkeld Peter Walker (de oprichter van QUAD). Peter Walker koppelde met het current dumping systeem een goed klinkende klasse A versterker aan een veel stroom leverende klasse B versterker. De klasse A versterker geeft het signaal detail, terwijl de klasse B versterker de grip biedt om de luidsprekers onder controle te houden. Hiermee combineerde Walker geluidskwaliteit met efficiënt energiegebruik. Deze technologie zou er daarnaast voor zorgen dat de problemen van de crossover-vervorming, ruststroom instelling, thermische tracking en transistor matching allemaal verdwijnen.

...
meer informatie
€ 1499
QUAD Elite Stereo
QUAD eindversterkers hebben altijd tot de beste ter wereld behoord. Al jarenlang staan ze bekend als ‘een draadje met versterking’, omdat ze niets doen dan versterking van het oorspronkelijke muzieksignaal. In de Elite-serie is extra aandacht besteed aan vergroting van de nuttige bandbreedte en minimalisatie van elke vervorming. Ook hierbij komt het aan op een exacte matching van onderdelen die van belang zijn voor het eindresultaat.

De Elite Stereo gebruikt terwille van voorbeeldige prestaties een dubbel complementair terugkoppelcircuit met gigantische stabiliteitsmarges en levert een vermogen van 2x 85 Watt per kanaal aan 8 Ohm (of 90 Watt bij inzet van slechts 1 kanaal). De ingebouwde overbelastingsbeveiliging werkt punctueel en de versterker is beveiligd tegen oververhitting of misbruik, zonder zijn toevlucht te hoeven nemen tot zekeringen of relais. De Elite Stereo is een ongemeen krachtige en stabiele versterker, die in staat is de meeste luidsprekers aan te drijven, om het even of die nu van QUAD of een ander fabrikaat zijn.

...
meer informatie
€ 899
Electrostatische Speakers - Quad
QUAD ESL-2805
De QUAD ESL-2805 is de kleinste van de twee modellen, en gebruikt vier panelen in plaats van de zes in het grotere model. De twee binnenste panelen van de QUAD ESL-2805 maken eveneens gebruik van concentrische anode-ringen, die zorgen voor correcte plaatsing van het klankbeeld, als ware afkomstig van een puntbron. Het absolute bereik in het laag en de dynamiekomvang zijn weliswaar iets kleiner dan die van het grotere model, doch de kleinere QUAD ESL-2805 kan toe met een veel schappelijker ruimte: hij klinkt al subliem in een ruimte waar tussen de QUAD ESL en ertegenoverliggende muur slechts 4 meter zit!

Het schier achteloze gemak waarmee QUAD ESL's een partituur tot leven brengen. De sprankelende transparantie van het klankbeeld. De prachtige impulsweergave. Het zijn evenzovele eigenschappen die kenmerkend zijn voor een QUAD ESL-2805. Het gewicht van ca. 35kg samen met de starre constructie en de instelbare stabilisatiestaaf zorgen voor een basis, vanwaaruit de muziek zonder enig bijverschijnsel opklinkt.

...
meer informatie
€ 7498
QUAD ESL-2812
QUAD is trots op de nieuwe ESL-2912 en de ESL-2812, de laatste audiofiele klasse elektrostatische luidsprekers. Ontwerpen om QUAD's belofte - de best mogelijke benadering tot het oorspronkelijke geluid te produceren - te vervullen.
De QUAD ESL-2912 is het toppunt van QUAD's prestaties en bevat diverse verbeteringen. Zowel de QUAD ESL-2812 als de ESL-2912 dienen net als hun voorgangers beschouwd te worden als één van de beste luidsprekers ter wereld. QUAD's gepatenteerde technologie biedt een unieke combinatie van sonische snelheid en nauwkeurigheid zoals die alleen mogelijk gemaakt kan worden door een elektrostatische luidspreker. Net zoals de QUAD ESL-2905 beschikt de nieuwe QUAD ESL-2912 over 6 elektrostatische elementen. De nieuwe QUAD ESL-2912 verschilt op diverse fronten van de QUAD ESL-2905. Zo zijn het ESL-doek en de aluminium strips aan de zijkanten gewijzigd. Het houtwerk heeft nu een chique hoogglans rosewood afwerking gekregen en zijn er nog diverse kleine uiterlijke details gewijzigd. Ook is het model technisch aan wijzigingen onderhevig geweest. Binnen de nieuwe reeks is er gebruik gemaakt van nieuwe verbeterde elementen die een wezenlijke verbetering opleveren in zowel geluidskwaliteit als duurzaamheid.
...
meer informatie
€ 9298
QUAD ESL-2905
De QUAD ESL-2905 is de grootste van onze full-range QUAD ESL modellen. Deze maakt gebruik van 6 elektrostatische panelen, waarvan de binnenste twee concentrische anoderingen toepassen om een puntbron in het stereobeeld te bewerkstelligen. Terwijl alle electroden hetzelfde muzieksignaal ontvangen, reageert iedere electrode een klein beetje anders, zodat hogere frequenties uit het midden van luidspreker lijken te komen. Dit leidt tot de veronderstelling dat er een scheidingsfilter aan het werk is, maar dat is niet het geval. De buitenste panelen (twee boven en twee onder) zijn lineaire panelen waarvan het gehele oppervlak als een eenheid op het signaal reageert. Het grote totaaloppervlak dient om een ver doorlopende laagweergave en een groot dynamisch bereik te bewerkstelligen. De constructie is een combinatie van voorgespannen aluminium extrusieprofielen die aan een roestvrij stalen steunstructuur zijn gekoppeld, met een afwerking in pianoglans. De stevige voet is met pianoglans zijkanten afgewerkt. Binnenin worden onderdelen van de hoogste kwaliteit toegepast, waaronder exotische C-kern transformatoren Drie vormen van bescherming zorgen ervoor dat de luidsprekers niet snel beschadigen bij oversturing. Een starre driedimensionale steunstructuur samen met een totale massa van 41.6 kilogram zorgt voor de optimale overdracht van geluidsenergie. Het resultaat is de meest dynamische en krachtige QUAD ESL die ooit is gemaakt.
...
meer informatie
€ 8498
QUAD ESL-2912
QUAD is trots op de nieuwe ESL-2912 en de ESL-2812, de laatste audiofiele klasse elektrostatische luidsprekers. Ontwerpen om QUAD's belofte - de best mogelijke benadering tot het oorspronkelijke geluid te produceren - te vervullen.
De QUAD ESL-2912 is het toppunt van QUAD's prestaties en bevat diverse verbeteringen. Zowel de QUAD ESL-2812 als de ESL-2912 dienen net als hun voorgangers beschouwd te worden als één van de beste luidsprekers ter wereld. QUAD's gepatenteerde technologie biedt een unieke combinatie van sonische snelheid en nauwkeurigheid zoals die alleen mogelijk gemaakt kan worden door een elektrostatische luidspreker. Net zoals de QUAD ESL-2905 beschikt de nieuwe QUAD ESL-2912 over 6 elektrostatische elementen. De nieuwe QUAD ESL-2912 verschilt op diverse fronten van de QUAD ESL-2905. Zo zijn het ESL-doek en de aluminium strips aan de zijkanten gewijzigd. Het houtwerk heeft nu een chique hoogglans rosewood afwerking gekregen en zijn er nog diverse kleine uiterlijke details gewijzigd. Ook is het model technisch aan wijzigingen onderhevig geweest. Binnen de nieuwe reeks is er gebruik gemaakt van nieuwe verbeterde elementen die een wezenlijke verbetering opleveren in zowel geluidskwaliteit als duurzaamheid.
...
meer informatie
€ 10798
Soundbar - Quad
QUAD L-ITE LCR

The Quad L-itePlus Sound Bar is a perfect system for those who prefer convenience and simple, bold design over full-sized AV systems with separate speakers. It can be conveniently mounted horizontally below or above your flat panel HDTV via the key slots at the rear of the speaker cabinet. Boasting a two-way Kevlar-cone shielded 10cm bass driver and a 25mm high frequency dome tweeter for each channel, plus magnetic shielding and bi-wiring, the Quad L-itePlus LCR is guaranteed to offer a solidly detailed performance regardless if it is simply used as a 3.1 channel system or matched with the L-ite satellite speakers and subwoofer to create a 5.1 system. Each LCR speaker channel works via separate input terminals and is ready for multi-channel amplifier output connections.

 

True to Quad’s traditional high class build quality, this distinctively modern system maintains the individually hand-applied seven-layer piano gloss lacquer, and is available in gloss piano black and white finish options.

...
meer informatie
€ 399
Speakers - Quad
QUAD 21L2
De QUAD 21l2 gebruikt dezelfde weergevers als zijn kleinere metgezel de QUAD 12L2, met een scheidingsfilter waarvan de afregeling aan de nieuwe configuratie is aangepast. Omdat de QUAD 21L2 op de vloer geplaatst wordt, is deze in staat tot een betere basweergave dan de kleinere versies op standaarden of boekenplanken, met een frequentiespectrum dat in het laag doorloopt tot 35Hz.

Met zijn snelheid en nauwkeirigheid is de QUAD 21L2 één van de meest muzikale luidsprekers in zijn klasse, in staat tot het volgen van snelle bas-thema's, terwijl het evenwicht in de midden- en hoge registers gehandhaafd blijft.

...
meer informatie
€ 1249
QUAD 22L2
De QUAD 22L2 is de leider van de QUAD L2 serie. Met een enorm dynamisch bereik en frequentiespectrum biedt deze luidspreker de beste prestaties in zijn klasse.

De basweergave loopt door in het laag tot een indrukwekkende 30Hz. Wanneer de luidspreker exact 350mm voor een wand wordt geplaatst, dan is de frequentiekarakteristiek van de luidspreker in de kamer vlak tot deze frequentie, zonder compromis in de midden- of hoge tonen.

Deze QUAD luidsprekers produceren uitzonderlijke resultaten met de meest uitdagende muziekgenres, en in het bijzonder grootse orkestmuziek en rock.


 
...
meer informatie
€ 1499
QUAD 23L classic
De eerste van de twee vloerstaande modellen binnen de QUAD L Classic series, de QUAD 23L classic behoud soortgelijke interne componenten als zijn boekenplank broers en zussen, waaronder de Kevlar gewezen weergevers, de sterk verbeterde bass-midrange voor een lineaire beweging en minder vervorming. Tweeters met een breder afstraalbereik en lineaire crossovers. Daarnaast is deze luidspreker zowel beschikbaar in zowel veneer- als hoogglans afwerking.
...
meer informatie
€ 1598
QUAD 25L classic
De grootste vloerstaande luidspreker binnen de QUAD L classic series luidsprekers. De QUAD 25L Classic behoudt de soortgelijke interne componenten als zijn broertjes en zusjes, waaronder Kevlar geweven weergevers en de sterk verbeterde bass-midrange die zorgdraagt aan een bredere afstraling en minder vervorming ook is het mogelijk de QUAd 25L Classic te voorzien van bi-wiring.

De QUAD 25L Classic maakt ook gebruik van een Multi-layer kast constructie zoals u die van een luidspreker van dit kaliber mag verwachten. Daarnaast is ook de QUAD 25L Classic leverbaar in zowel veneer als hoogglans afwerking.

...
meer informatie
€ 1998