Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad
Merken:
Subwoofers - Quad
Quad L-ITE SUB
De QUAD L-ITE sub is een iets kleinere versie van de bekroonde QUAD L-sub subwoofer. De QUAD L-ITE subwoofer is een verbazende verzameling technologie die niet alleen de meest geavanceerde basweergevers ooit bevat en een superbe filter met zes discrete filterpaden, maar ook een krachtige 300W versterker en een volledige afstandsbediening.

De "Tri-lam" conus is gemaakt van geweven koolstofvezel tussen twee lagen glasvezel, hetgeen eersteklas sterkte biedt, maar met de gewenste dempingkarakteristieken van glasvezel.

Iedere kantelfrequentie wordt verzorgd door een aparte schakeling voor de best mogelijke signaalkwaliteit. De gewenste kantelfrequentie kan worden ingeschakeld via de meegeleverde afstandsbedieining voor een naadloze integratie in ieder systeem en iedere ruimte.

Het QUAD L-ITE systeem is oorspronkelijk ontwikkeld als een compleet 5.1 luidsprekersysteem voor het leveren van een uitstekende prestatie met ongelooflijk kleine luidsprekers.

Het geheel is afgewerkt volgens dezelfde standaard als de rest van de QUAD L-serie, en whet complete systeem omvat vier satelliet-luidsprekers, een speciale centrumluidspreker en een 300W RMS 10" actieve subwoofer. Alle componenten zijn ook afzonderlijk leverbaar.

...
meer informatie
€ 900
Quad L2 SUB
De QUAD L2 Sub is een uitzonderlijk geraffineerde eenheid, die zeer effectief kan worden toegepast in zowel stereo als multi-kanaal systemen. Wie een voorkeur heeft voor op standaarden gemonteerde luidsprekers maar de basweergave daarvan te beperkt vindt zal in in de QUAD L2 Sub de noodzakelijke subsonische basweergave vinden die het luistergenot compleet maakt.

Hoewel een subwoofer overal in de kamer kan worden geplaatst omdat bas-frequenties in principe niet gericht van aard zijn, kan er bewust voor worden gekozen om de QUAD L2 Sub een promintente plaats te geven. Dezelfde afwerking in hoogglans pianolak als die van de andere modellen uit de QUAD L-serie wordt toegepast op de QUAD L2 Sub, iets dat deze luidspreker even aantrekkelijk maakt om te zien als om te horen. Enkele van de kenmerken van de L2 Sub zijn een 300W RMS versterkermodule, een keus uit zes discrete filterpaden (van 35Hz tot 85Hz in stappen van 10Hz), een volledige afstandsbedieining, microprocessorbesturing van het volume, en vier geheugensets die vai de afstandsbediening kunnen worden opgeslagen en teruggeroepen.

...
meer informatie
€ 1250
Surround Sets - Quad
QUAD L-ITE

The L-ite system is conceived as a complete 5.1 speaker system capable of delivering outstanding performance from unbelievably small speakers, available in black or cherry. Finsihed to the same high standard as the rest of the L-series range of speakers, the system includes four L-ite 2 speakers, a dedicated L-ite 2 centre speaker and L-ite 2 active subwoofer. 

Brimming with technology, the L-ite package satellites and centre all feature a cast alloy chassis bass driver, aluminium voice-coiled tweeter and the subwoofer features our unique 'Tri-lam' cone, and full remote control operation.

...
meer informatie
€ 1450
Tuners - Quad
QUAD Elite FM

(Uitsluitend voor gebruik met QUAD Elite installatie)

FM-transmissie is in principe een hoogwaardige bron. Afhankelijk van de geboden antenne is de Elite FM ook ontworpen om daar alles uit te halen. Geruggesteund door kwalitatief hoogwaardige radioprogramma’s, zoals o.a. de BBC die brengt, heeft QUAD een tuner ontwikkeld die helemaal recht doet aan die goede kwaliteit.

Elite FM maakt deel uit van het Elite-systeem via ‘QUADLINK’, dat volledige systeembediening combineert met gebalanceerde signaaloverdracht. Hierdoor is niet alleen het hele systeem eenvoudig te bedienen maar wordt ook nog eens de best mogelijke klank gegarandeerd.

...
meer informatie
€ 799
voorversterker - Quad
QUAD Elite PRE-AMP
NIEUW IN DOOS
 
VOLLEDIGE NEDERLANDSE GARANTIE !!
 
oogwaardige kwaliteit gecombineerd met unieke gebruiksmogelijkheden maken de QUAD Elite voorversterker tot een bijzonder dier. De combinatie van universele Cinch- en QUADLINK ingangen maakt het mogelijk een vrijwel onbeperkt aantal bronnen aan te sluiten, alle optimaal aangepast en gebufferd. Alle vijf Cinch-ingangen, inclusief die voor een moving magnet of een moving coil element, bieden een instelbare gevoeligheid. Die flexibiliteit komt ook terug in een breed scala klankregelingen, waaronder het voor QUAD gebruikelijke hoogfilter. En samen met de laaginstelling zorgt de TILT-regeling voor een trapsgewijze afstemming op de gewenste klankbalans – handig, en heel effectief. Met als klein detail het ontbreken van een speciale klankregel-bypass-toets: die is overbodig omdat ‘neutraal’ bij QUAD ook echt ‘neutraal’ betekent. De Elite PRE zit stampvol technische snufjes, waaronder ruisarme solid state schakelaars en digitaal aangestuurde analoge volume- en balansregeling - die laatste zorgt voor een voorheen onhaalbare kanaalgelijkheid binnen 0,1 dB.


QUAD Elite serie For the closest approach to the original sound...
Een QUAD stond altijd al garant voor immens luisterplezier. De Elite-serie legt de lat nog hoger. Vakmanschap bij ontwerp en toepassing van nieuwe technologie, naast gevoel voor aspecten die tellen voor de muziekliefhebber bepalen de denkrichting van de fabrikant. Daarom wilde QUAD een geintegreerde set componenten waarbij de gebruiker geniet van een klantvriendelijk control systeem. Dat werd QUAD Elite. Van voor tot achter uitgerust met hoogwaardige componenten - van bijna over-gespecificeerde trafo’s tot de meest moderne software, ze zijn in Elite allerwege aanwezig. De reputatie van QUAD berust echter op meer dan alleen maar vernieuwend en degelijk ontwerpen voor muziekliefhebbers. QUAD’s voldoen natuurlijk aan forse specificaties en spreken dankzij hun gebruiksvriendelijkheid overal ter wereld kritische consumenten aan. Het strakke design van de Elite - serie dient dan ook slechts als elegante vatting voor het beste dat de huidige techniek kan brengen.
Een QUAD Elite maakt het u mogelijk om met de muziek mee te gaan - For the closest approach to the original sound... Een stukje hifi volgens QUAD Weloverwogen toepassing van bepaalde bouwstenen, gedegen inzicht in elk aspect van muziekweergave en aandacht voor stijlvolle afwerking: het draagt allemaal bij aan een vakkundig opgezet en origineel QUAD product. Een product waarbij de muziekliefhebber z’n gedachten mag laten meevoeren door de muziek en niet door de elektronica. Neem nu de bronkeuze op de voor-versterker. Die voert QUAD elektronisch uit, om de vervorming en typische ouderdomsverschijnselen van mechanische schakelaars (ritselen, ploppen) te vermijden. Gewone elektronische schakelaars hebben echter een te beperkt spanningsbereik. Daarom kiest QUAD voor virtueel geaarde elektronische schakelaars en een digitaal gestuurde analoge volumeregelaar. Het voordeel? Vlak voor een schakelaar omgaat wordt de versterking naar ‘0’ teruggebracht en meteen na omgaan weer hersteld. Het resultaat? Plop- en kraakvrije ingangskeuze zonder vervorming en een gelijkloop binnen 0,1 dB. Wat dan weer heel goed uitwerkt op evenwichtige en stabiele stereo-weergave, om het even of u het nou hard of zacht beluistert. De QUAD Elite serie is ontworpen voor veeleisende muziekliefhebbers, als een compleet systeem dat gebruiksvriendelijkheid koppelt aan hoogwaardige elektronica. Niet voor niets bedacht QUAD ooit als leidraad: 'the closest approach to the original sound'. Dat geldt nog steeds... Aanschaf van een QUAD geeft menigeen langdurig luistergenot. Want niet alleen is het fijn om te ervaren dat elke QUAD een getrouwe vertaler van alle muziek is, het is minstens zo belangrijk dat een QUAD niet snel veroudert. QUAD Elite serie staat voor: *voorbeeldige geluidskwaliteit in de beste QUAD traditie

  • zware constructiekwaliteit met gegoten aluminium behuizing en frontpaneel
  • gebruik makend van slechts de best voorhanden componenten
  • veelzijdige QUADLINK connecties verzorgen alle communicatie binnen het systeem
  • een eenvoudige afstandsbediening controleert het hele systeem
  • diverse eindversterkers: een versterker van 2x 85W, een mono van 150 W
  • fraai afgewerkt zwart met een wit display
  • gebalanceerde in- en uitgangen via QUADLINK voor zowel CD-speler en tuner als eindversterker
...
meer informatie
€ 1099