Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad
Merken:
Boekenplak Speakers - Quad
QUAD 11L Classic
Al jarenlang is de QUAD 11L2 een van de bestverkopende luidsprekers in de markt, te wijten aan de zeldzame combinatie van een uitstekende geluidskwaliteit, een hoge bouwkwaliteit en afwerking en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Opvolger is de QUAD 11L classic, die wederom aan al deze eigenschappen voldoet. Dit maal is de QUAD 11L classic herontworpen door de wereldberoemde Peter Comeau.

Zowel de tweeter als bass / midrange drivers zijn vooruit gegaan op het gebied van vervorming en hebben de mogelijkheid om ook luider te spelen. Dit laatste kenmerk is grotendeels te danken aan het enorme magneet systeem dat achterop de bas / mid driver is gemonteerd.

Op de achterkant van de 11L classic vind u twee reflex poorten om de diepte in het laag te verhogen, terwijl de positionering nog steeds bijzonder eenvoudig blijft in een normale woonomgeving.

Kortom een ideale speaker voor mensen die op zoek zijn naar een discrete monitor speaker welke een adembenemend geluid weergeeft met veel detail tegen een zeer schappelijke prijs. De luidspreker is beschikbaar in Rosewood, cherry of high-gloss cherry of high-gloss black.

...
meer informatie
€ 438
QUAD 11L2
De QUAD 11L2 is een luidspreker van studiokwaliteit voor plaatsing op de boekenplank of een standaard, met de vlakke prestaties van een monitor-luidspreker en een opmerkelijk frequentiebereik.

Het ontwerp omvat de nieuwste technologie, waaronder een aluminium spreekspoel, en een chassis voor de basweergever dat reflecties reduceert. Met een uitstekend geïntegreerd middentoon-spectrum is de QUAD 11L2 zowel geraffineerd als opwindend, met het beste detail en geluidsbeeld in zijn klasse.

...
meer informatie
€ 549
QUAD 12L Classic
Monitor luidsprekers hebben verschillende voordelen voor zowel Luisteren van dichtbij als voor muziekweergave binnenshuis. Met behulp van kleine drivers biedt de QUAD 12L Classic de mogelijkheid tot naadloze integratie voor de levering van het nauwkeurige krachtige response.

De QUAD 12L Classic luidspreker is voorzien van dezelfde interne eigenschappen als zijn kleinere broertje met inbegrip van de long-throw Kevlar conus driver, een vernieuwde tweeter met brede afstraling voor een volledig coherent midrange en hoog, De QUAD 12L Classic levert een bettere laagweergave dan zijn voorganger vanwege de nieuwe kevlar geweven woofer. Hierdoor verkrijgt u een nog realistischere geluidservaring.

De behuizing bestaat uit een multi-layer constructie. Door het combineren van twee verschillende houtmaterialen wordt de behuizing stugger waardoor er minder kastresonantie optreed. Mede hierdoor dankt de QUAD 12L Classic zijn robuste en rustige karakter. De QUAD 12L Classic is voorzien van een dubbele bassreflex-poort en bevindt zich aan de achterzijde.

...
meer informatie
€ 638
QUAD 12L2
De QUAD 12l2 is iet groter dan zijn soortgenoten en biedt als zodanig een iets breder dynamisch bereik. Hij beschikt ook over een grotere 6.5" versie van de Kevlar basweergever, met het laag-reflecterende chassis dat in de gehele serie wordt toegepast.

De snelheid en detail zijn eerste klas, evenals de brede afstraling (90 graden gerekend vanaf de centrale as). De naar het laag uitgebreide basweergave is al even indrukwekkend, met een -3dB afvalfrequentie van 45Hz.

Afgewerkt in hoogglanzende pianolis zijn dit uitstekende all-rounders die het beste uit iedere muziekcollectie zullen halen.

...
meer informatie
€ 749
QUAD 9L2
De QUAD 9L2, die kleiner is dan de QUAD 11L2, is ideaal om de luidsprekers die bij een micro, midi of mini stereo systeem worden meegeleverd, te vervangen.

Veel van derglijke alles-in-één systen zijn in staat een veel betere geluidskwaliteit te levereen van hun standaard luidsprekers kunnen reproduceren. De QUAD 9L2 is ontworpen om dit gat te vullen, met een frequentiekrakteristiek tot 50Hz in de lage registers.

De QUAD 9L2 is in staat tot verbazend goede basweergave ondanks de geringe afmetingen, dus voor het overgrote deel van de luistertoepassingen is geen extra basversterking vereist.

...
meer informatie
€ 399
QUAD L-ITE Sat
De QUAD L-ITE satellietluidspreker is klein in verhouding tot het geluid waartoe deze in staat is. Zelfs zonder subwoofer in het systeem is de basweergave opmerkelijk. Met een kleinere versie van de Kevlar basweergever dan die in de bekroonde QUAD 11L liudspreker is toegepast heeft de QUAD L-ITE zelf een aantal uitzinnige recensies vergaard.

Het QUAD L-ITE systeem is oorspronkelijk ontwikkeld als een compleet 5.1 luidsprekersysteem voor het leveren van een uitstekende prestatie met ongelooflijk kleine luidsprekers.

Het geheel is afgewerkt volgens dezelfde standaard als de rest van de QUAD L-serie, en whet complete systeem omvat vier satelliet-luidsprekers, een speciale centrumluidspreker en een 300W RMS 10" actieve subwoofer. Alle componenten zijn ook afzonderlijk leverbaar.

...
meer informatie
€ 299
Buizen-versterkers - Quad
QUAD II Classic
De QUAD II-classic is een getrouwe reproductie van het orgineel, en biedt audioliefhebbers de kans om de sfeer en de gemoedstoestand te beleven zoals die wordt opgeroepen door één van de beroemdste versterkers in de geschiedenis. De oorspronkelijke QUAD II werd uitgebracht in 1953, en is ontworpen door Peter Walker. De QUAD II zag er in vergelijking met andere versterkers bijzonder eenvoudig uit, maar zette prestaties neer die ver uitstegen boven die van collega's. De eigenschap die de QUAD II versterker onderscheidde van andere versterkers uit die dagen was de uitgangstrap. Peter had deze zo ontworpen dat de kathode-gekoppelde schakeling het gedrag van een triode emuleerde, maar met de afmetingen en karakteristieken van een pentode-ontwerp. De schakelingen van Peter, en met name het ontwerp van de uitgangstransformator,verwierf de legendarische status onder zowel technici als muziekliefhebbers. Het elegante en goed doortimmerde ontwerp wordt vandaag de dag nog steeds als referentie beschouwd.

Gezien de zeer bescheiden status van de onderdelen uit die tijd was Peter Walker in staat iets te ontwerpen dat letterlijk meer was dan de som van de onderdelen. De QUAD II-Classic is nauwkeurig gerecreëerd met ingangs- en uitgangsbuizen die equivalent zijn met die in het origineel. Met als resukltaat een net zo gedetailleerde en transparante geluidsweergave als het origineel. De uitgangsbuizen produceren ongeveer 15 Watt per kanaal in klasse-A bedrijf wat voor een glorieus, rijk geluid zorgt met de juiste, moderne luidsprekers

...
meer informatie
€ 1499
QUAD II Eighty
De QUAD II-eighthy, een moderne klassieker ontworpen door buizen-guru Tim DeParavicini, is veel meer dan een hommage aan de klassieker van Peter Walker - het is een compleet nieuwe interpretatie van de filosofie. Met 4 KT88's en een gelijksoortige kathode-gekoppelde uitgangstrap is de afstamming duidelijk zichtbaar. Deze moderne zware jongen beschikt echter over zoveel dynamische headroom dat aansluiting van welke laag-rendements luidspreker dan ook meteen resulteert in een ongekend realistische muziekweergave.
...
meer informatie
€ 4499
QUAD II Forty
De QUAD II-forty behoudt de elegantie van de QUAD II uit de jaren '50, en voegt een stuk verfijning, een kwalitatief hoogwaardige constructie en een afwerking die men zelden tegenkomt bij oude en nieuwe producten. Het chassis is aanzienlijk vergroot om ruimte te bieden aan de veel grotere componenten, die allemaal met de hand zijn bedraad, volgens dezelfde indeling als die van het origineel. De luisteraar van nu stelt hogere eisen aan het uitgangsvermogen dan de vijftien Watt van de originele QUAD II. De nieuwe QUAD II-forty gebruikt zwaardere uitgangsbuizen (KT88's in plaats van KT66's) en heeft een zwaardere voedingseenheid met een 5U4G gelijkrichterbuis. De ingangsbuizen zijn nu 6SH7's met militaire specificaties, in plaats van EF86's.

Van alle QUAD producten wordt verwacht dat ze een leven lang meegaan - en zelfs langer. Veel klanten van QUAD beluisteren nog steeds met intens genoegen producten die meer dan vijftig jaar geleden gebouwd zijn. De nieuwe versterkers zetten deze traditie voort en met een periodieke servicebeurt en een zorgzame hand kunt u verwachten dat ze tientallen jaren naar behoren blijven presteren

...
meer informatie
€ 2399
QUAD II Integrated
Al meer dan 70 jaar speelt QUAD in de voorste gelederen van de High Fidelity, met wereldwijd vermaarde ontwerpen van versterkers, luidsprekers en phono voortrappen, waarbij gerespecteerde ontwerpers als Tim DeParavicini de inventieve fakkel hebben overgenomen van legendarische ontwerpers als Sir Peter Walker en Mike Albinson.

Ook al zijn de huidige ontwerpen nog steeds gebaseerd op briljante ideeen van lang geleden, onze klassieke componenten zijn heel wat meer dan replica's van ontwerpen uit de jaren '50 van de vorige eeuw. Elk huidig product weerspiegelt de nieuwste inzichten en maakt gebruik van ultramoderne technologie.

...
meer informatie
€ 4399
QUAD QC-24
Een buizen-voorversterker die niet alleen in de traditie past, maar ook profiteert van alle kennis die QUAD omtrent buizen-technologie in huis heeft. Een ruim aantal zorgvuldig gebufferde lijn-ingangen en een zeer nauwkeurig werkende volume/balansregeling maken de QUAD 24 tot de ideale metgezel in een QUAD-geluidsinstallatie van de hoogste klasse. Terwille van de kritische vinyl-luisteraar biedt QUAD in zijn programma twee phono-voorzieningen. Er is een transistormodule beschikbaar voor de standaard QUAD QC-twentyfour voorversterker die het mogelijk maakt direct een draaitafel aan te sluiten, met een interne schakelaar om te kiezen tussen een Moving Coil en een Moving Magnet draaitafel. Deze kan standaard worden geplaatst of later worden toegevoegd. Als alternatief geldt de speciale QUAD 24P buizen voor-voorversterker
...
meer informatie
€ 1199
QUAD QC-24P
De QUAD QC-24P is een speciale voorversterker voor grammofoon-opneemelementen die onberispelijk presteert. Met een vormgeving die past bij die van de QUAD QC-24 voorversterker kan de QUAD QC-24P perfect samenwerken met deze kwalitatief hoogstaande lijn-voorversterker. Bovendien zal de toegewijde liefhebber van vinyl-grammofoonplaten ontdekken dat deze bijzonder muzikale en elegante voor-voorversterker zicht biedt op de best mogelijke weergave van de artistieke vinyl-bedoelingen.

Met voorzieningen voor zowel Moving Coil als Moving Magnet opneemelementen (alle moderne typen), een bijzonder lage ruis en een groot, stabiel frequentiebereik zal de QUAD 24P het beste uit uw platenverzameling weten te halen.

...
meer informatie
€ 1599
cd-spelers - Quad
QUAD Elite CD-P
Een QUAD CD-speler met voorversterking die eenvoud paart aan grote klasse.
Met zijn mooie loopwerk en intuitief eenvoudige bediening voldoet de QUAD Elite CDP aan de hoogste eisen voor muziekweergave. Zorgvuldig geselecteerde componenten, waaronder een nieuw CD-loopwerk, stellen de QUAD Elite CDP in staat om uitstekende prestaties neer te zetten zonder overbodige poespas. Die selectie van componenten is van buitenaf niet zo te zien, maar intern spreken een topklasse D/A omzetter en breed uitgemeten aardbanen boekdelen: hier is alles in het werk gesteld om een digitale bron zo mooi mogelijk aan de uitgang te laten verschijnen. De QUAD Elite CDP wordt geleverd met standaard RCA connectoren, een Toslink uitgang en een "QUADLINK" voor aansluiting op een QUAD Elite voorversterker, en is daarmee zowel veelzijdig als praktisch. Inschakelcommando's, systeembesturing en gebalanceerde audiosignalen worden allemaal door het bus-link systeem geleid. Gebruik makend van hoogwaardige D/A omzetting biedt de QUAD Elite CDP tevens 6 digitale ingangen (3 coax,3 optisch) en een digitale uitgang (optisch), die processing mogelijk maken van allerlei PCM-signalen van buitenaf. Aangesloten op de QUAD Elite CDP maakt een externe digitale bron dan gebruik van de veel mooiere omzetters in de QUAD Elite CDP.
Een Elite CDP is zonder meer in staat om elke muziekliefhebber te bekoren!
...
meer informatie
€ 1549
QUAD Elite CD-S
NIEUW IN DOOS
 
VOLLEDIGE NEDERLANDSE GARANTIE !!
 
 
Hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met unieke gebruiksmogelijkheden maken de QUAD Elite voorversterker tot een bijzonder dier. De combinatie van universele Cinch- en QUADLINK ingangen maakt het mogelijk een vrijwel onbeperkt aantal bronnen aan te sluiten, alle optimaal aangepast en gebufferd. Alle vijf Cinch-ingangen, inclusief die voor een moving magnet of een moving coil element, bieden een instelbare gevoeligheid. Die flexibiliteit komt ook terug in een breed scala klankregelingen, waaronder het voor QUAD gebruikelijke hoogfilter. En samen met de laaginstelling zorgt de TILT-regeling voor een trapsgewijze afstemming op de gewenste klankbalans – handig, en heel effectief. Met als klein detail het ontbreken van een speciale klankregel-bypass-toets: die is overbodig omdat ‘neutraal’ bij QUAD ook echt ‘neutraal’ betekent. De Elite PRE zit stampvol technische snufjes, waaronder ruisarme solid state schakelaars en digitaal aangestuurde analoge volume- en balansregeling - die laatste zorgt voor een voorheen onhaalbare kanaalgelijkheid binnen 0,1 dB.


QUAD Elite serie For the closest approach to the original sound...
Een QUAD stond altijd al garant voor immens luisterplezier. De Elite-serie legt de lat nog hoger. Vakmanschap bij ontwerp en toepassing van nieuwe technologie, naast gevoel voor aspecten die tellen voor de muziekliefhebber bepalen de denkrichting van de fabrikant. Daarom wilde QUAD een geintegreerde set componenten waarbij de gebruiker geniet van een klantvriendelijk control systeem. Dat werd QUAD Elite. Van voor tot achter uitgerust met hoogwaardige componenten - van bijna over-gespecificeerde trafo’s tot de meest moderne software, ze zijn in Elite allerwege aanwezig. De reputatie van QUAD berust echter op meer dan alleen maar vernieuwend en degelijk ontwerpen voor muziekliefhebbers. QUAD’s voldoen natuurlijk aan forse specificaties en spreken dankzij hun gebruiksvriendelijkheid overal ter wereld kritische consumenten aan. Het strakke design van de Elite - serie dient dan ook slechts als elegante vatting voor het beste dat de huidige techniek kan brengen.
Een QUAD Elite maakt het u mogelijk om met de muziek mee te gaan - For the closest approach to the original sound... Een stukje hifi volgens QUAD Weloverwogen toepassing van bepaalde bouwstenen, gedegen inzicht in elk aspect van muziekweergave en aandacht voor stijlvolle afwerking: het draagt allemaal bij aan een vakkundig opgezet en origineel QUAD product. Een product waarbij de muziekliefhebber z’n gedachten mag laten meevoeren door de muziek en niet door de elektronica. Neem nu de bronkeuze op de voor-versterker. Die voert QUAD elektronisch uit, om de vervorming en typische ouderdomsverschijnselen van mechanische schakelaars (ritselen, ploppen) te vermijden. Gewone elektronische schakelaars hebben echter een te beperkt spanningsbereik. Daarom kiest QUAD voor virtueel geaarde elektronische schakelaars en een digitaal gestuurde analoge volumeregelaar. Het voordeel? Vlak voor een schakelaar omgaat wordt de versterking naar ‘0’ teruggebracht en meteen na omgaan weer hersteld. Het resultaat? Plop- en kraakvrije ingangskeuze zonder vervorming en een gelijkloop binnen 0,1 dB. Wat dan weer heel goed uitwerkt op evenwichtige en stabiele stereo-weergave, om het even of u het nou hard of zacht beluistert. De QUAD Elite serie is ontworpen voor veeleisende muziekliefhebbers, als een compleet systeem dat gebruiksvriendelijkheid koppelt aan hoogwaardige elektronica. Niet voor niets bedacht QUAD ooit als leidraad: 'the closest approach to the original sound'. Dat geldt nog steeds... Aanschaf van een QUAD geeft menigeen langdurig luistergenot. Want niet alleen is het fijn om te ervaren dat elke QUAD een getrouwe vertaler van alle muziek is, het is minstens zo belangrijk dat een QUAD niet snel veroudert. QUAD Elite serie staat voor: *voorbeeldige geluidskwaliteit in de beste QUAD traditie

  • zware constructiekwaliteit met gegoten aluminium behuizing en frontpaneel
  • gebruik makend van slechts de best voorhanden componenten
  • veelzijdige QUADLINK connecties verzorgen alle communicatie binnen het systeem
  • een eenvoudige afstandsbediening controleert het hele systeem
  • diverse eindversterkers: een versterker van 2x 85W, een mono van 150 W
  • fraai afgewerkt zwart met een wit display
  • gebalanceerde in- en uitgangen via QUADLINK voor zowel CD-speler en tuner als eindversterker
...
meer informatie
€ 1099
Centers - Quad
QUAD L2 Centre

In de QUAD L2 hogetonenweergevers worden Neodynium magneten toegepast. Deze magneten zijn een vorm van de "zeldzame aarden" supermagneten. Omdat ze zo klein en krachtig zijn geven ze, indien op de juiste wijze toegepast, een sterk geconcentreerd magnetisch veld dat ideall is voor de smalle uitslag die benodigd is voor een goed spectrum in de hoge frequenties.

De QUAD L2 serie gebruikt een nieuwe, ondiepere versie van het weergeverchassis dat in de oorspronkelijke QUAD L2 serie gebruikt werd. Hoewel hetzelfde, gebogen, zelfdragende ontwerp is toegepast, zijn alle armen van het chassis nu geprofileerd en versmald om conus-reflectie tot een minimum terug te brengen.

Het scheidingsfilter is van een kwaliteit zoals die door serieuze audioliefhebbers wordt verwacht, en is zorvuldig gepositioneerd om magnetische inductie te minimaliseren. De boekenplankmodellen in de serie beschikken bovendien of het unieke tweepoorts arrangement (ontworpen om tot 50% reductie in vervorming te geven). De toegepaste condensatoren zijn Gemetalliseerd Polypropyleen met lage verliezen. Alle onderdelen zijn op fiberglas printplaat gemonteerd waarvan de sporen niet naast elkaar lopen. De perfecte, gelaagde luchtspoelen zijn haaks op elkaar gemonteerd om magnetische intermodulatie te vermijden

...
meer informatie
€ 475