Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad
Merken:
Boekenplak Speakers - Quad
QUAD 11L Classic
Al jarenlang is de QUAD 11L2 een van de bestverkopende luidsprekers in de markt, te wijten aan de zeldzame combinatie van een uitstekende geluidskwaliteit, een hoge bouwkwaliteit en afwerking en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Opvolger is de QUAD 11L classic, die wederom aan al deze eigenschappen voldoet. Dit maal is de QUAD 11L classic herontworpen door de wereldberoemde Peter Comeau.

Zowel de tweeter als bass / midrange drivers zijn vooruit gegaan op het gebied van vervorming en hebben de mogelijkheid om ook luider te spelen. Dit laatste kenmerk is grotendeels te danken aan het enorme magneet systeem dat achterop de bas / mid driver is gemonteerd.

Op de achterkant van de 11L classic vind u twee reflex poorten om de diepte in het laag te verhogen, terwijl de positionering nog steeds bijzonder eenvoudig blijft in een normale woonomgeving.

Kortom een ideale speaker voor mensen die op zoek zijn naar een discrete monitor speaker welke een adembenemend geluid weergeeft met veel detail tegen een zeer schappelijke prijs. De luidspreker is beschikbaar in Rosewood, cherry of high-gloss cherry of high-gloss black.

...
meer informatie
€ 438
QUAD 11L2
De QUAD 11L2 is een luidspreker van studiokwaliteit voor plaatsing op de boekenplank of een standaard, met de vlakke prestaties van een monitor-luidspreker en een opmerkelijk frequentiebereik.

Het ontwerp omvat de nieuwste technologie, waaronder een aluminium spreekspoel, en een chassis voor de basweergever dat reflecties reduceert. Met een uitstekend geïntegreerd middentoon-spectrum is de QUAD 11L2 zowel geraffineerd als opwindend, met het beste detail en geluidsbeeld in zijn klasse.

...
meer informatie
€ 549
QUAD 12L Classic
Monitor luidsprekers hebben verschillende voordelen voor zowel Luisteren van dichtbij als voor muziekweergave binnenshuis. Met behulp van kleine drivers biedt de QUAD 12L Classic de mogelijkheid tot naadloze integratie voor de levering van het nauwkeurige krachtige response.

De QUAD 12L Classic luidspreker is voorzien van dezelfde interne eigenschappen als zijn kleinere broertje met inbegrip van de long-throw Kevlar conus driver, een vernieuwde tweeter met brede afstraling voor een volledig coherent midrange en hoog, De QUAD 12L Classic levert een bettere laagweergave dan zijn voorganger vanwege de nieuwe kevlar geweven woofer. Hierdoor verkrijgt u een nog realistischere geluidservaring.

De behuizing bestaat uit een multi-layer constructie. Door het combineren van twee verschillende houtmaterialen wordt de behuizing stugger waardoor er minder kastresonantie optreed. Mede hierdoor dankt de QUAD 12L Classic zijn robuste en rustige karakter. De QUAD 12L Classic is voorzien van een dubbele bassreflex-poort en bevindt zich aan de achterzijde.

...
meer informatie
€ 638
QUAD 12L2
De QUAD 12l2 is iet groter dan zijn soortgenoten en biedt als zodanig een iets breder dynamisch bereik. Hij beschikt ook over een grotere 6.5" versie van de Kevlar basweergever, met het laag-reflecterende chassis dat in de gehele serie wordt toegepast.

De snelheid en detail zijn eerste klas, evenals de brede afstraling (90 graden gerekend vanaf de centrale as). De naar het laag uitgebreide basweergave is al even indrukwekkend, met een -3dB afvalfrequentie van 45Hz.

Afgewerkt in hoogglanzende pianolis zijn dit uitstekende all-rounders die het beste uit iedere muziekcollectie zullen halen.

...
meer informatie
€ 749
QUAD 9L2
De QUAD 9L2, die kleiner is dan de QUAD 11L2, is ideaal om de luidsprekers die bij een micro, midi of mini stereo systeem worden meegeleverd, te vervangen.

Veel van derglijke alles-in-één systen zijn in staat een veel betere geluidskwaliteit te levereen van hun standaard luidsprekers kunnen reproduceren. De QUAD 9L2 is ontworpen om dit gat te vullen, met een frequentiekrakteristiek tot 50Hz in de lage registers.

De QUAD 9L2 is in staat tot verbazend goede basweergave ondanks de geringe afmetingen, dus voor het overgrote deel van de luistertoepassingen is geen extra basversterking vereist.

...
meer informatie
€ 399
QUAD L-ITE Sat
De QUAD L-ITE satellietluidspreker is klein in verhouding tot het geluid waartoe deze in staat is. Zelfs zonder subwoofer in het systeem is de basweergave opmerkelijk. Met een kleinere versie van de Kevlar basweergever dan die in de bekroonde QUAD 11L liudspreker is toegepast heeft de QUAD L-ITE zelf een aantal uitzinnige recensies vergaard.

Het QUAD L-ITE systeem is oorspronkelijk ontwikkeld als een compleet 5.1 luidsprekersysteem voor het leveren van een uitstekende prestatie met ongelooflijk kleine luidsprekers.

Het geheel is afgewerkt volgens dezelfde standaard als de rest van de QUAD L-serie, en whet complete systeem omvat vier satelliet-luidsprekers, een speciale centrumluidspreker en een 300W RMS 10" actieve subwoofer. Alle componenten zijn ook afzonderlijk leverbaar.

...
meer informatie
€ 299