Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad
Merken:
Speakers - Quad
QUAD 21L2
De QUAD 21l2 gebruikt dezelfde weergevers als zijn kleinere metgezel de QUAD 12L2, met een scheidingsfilter waarvan de afregeling aan de nieuwe configuratie is aangepast. Omdat de QUAD 21L2 op de vloer geplaatst wordt, is deze in staat tot een betere basweergave dan de kleinere versies op standaarden of boekenplanken, met een frequentiespectrum dat in het laag doorloopt tot 35Hz.

Met zijn snelheid en nauwkeirigheid is de QUAD 21L2 één van de meest muzikale luidsprekers in zijn klasse, in staat tot het volgen van snelle bas-thema's, terwijl het evenwicht in de midden- en hoge registers gehandhaafd blijft.

...
meer informatie
€ 1249
QUAD 22L2
De QUAD 22L2 is de leider van de QUAD L2 serie. Met een enorm dynamisch bereik en frequentiespectrum biedt deze luidspreker de beste prestaties in zijn klasse.

De basweergave loopt door in het laag tot een indrukwekkende 30Hz. Wanneer de luidspreker exact 350mm voor een wand wordt geplaatst, dan is de frequentiekarakteristiek van de luidspreker in de kamer vlak tot deze frequentie, zonder compromis in de midden- of hoge tonen.

Deze QUAD luidsprekers produceren uitzonderlijke resultaten met de meest uitdagende muziekgenres, en in het bijzonder grootse orkestmuziek en rock.


 
...
meer informatie
€ 1499
QUAD 23L classic
De eerste van de twee vloerstaande modellen binnen de QUAD L Classic series, de QUAD 23L classic behoud soortgelijke interne componenten als zijn boekenplank broers en zussen, waaronder de Kevlar gewezen weergevers, de sterk verbeterde bass-midrange voor een lineaire beweging en minder vervorming. Tweeters met een breder afstraalbereik en lineaire crossovers. Daarnaast is deze luidspreker zowel beschikbaar in zowel veneer- als hoogglans afwerking.
...
meer informatie
€ 1598
QUAD 25L classic
De grootste vloerstaande luidspreker binnen de QUAD L classic series luidsprekers. De QUAD 25L Classic behoudt de soortgelijke interne componenten als zijn broertjes en zusjes, waaronder Kevlar geweven weergevers en de sterk verbeterde bass-midrange die zorgdraagt aan een bredere afstraling en minder vervorming ook is het mogelijk de QUAd 25L Classic te voorzien van bi-wiring.

De QUAD 25L Classic maakt ook gebruik van een Multi-layer kast constructie zoals u die van een luidspreker van dit kaliber mag verwachten. Daarnaast is ook de QUAD 25L Classic leverbaar in zowel veneer als hoogglans afwerking.

...
meer informatie
€ 1998