Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad
Merken:
Subwoofers - Quad
Quad L-ITE SUB
De QUAD L-ITE sub is een iets kleinere versie van de bekroonde QUAD L-sub subwoofer. De QUAD L-ITE subwoofer is een verbazende verzameling technologie die niet alleen de meest geavanceerde basweergevers ooit bevat en een superbe filter met zes discrete filterpaden, maar ook een krachtige 300W versterker en een volledige afstandsbediening.

De "Tri-lam" conus is gemaakt van geweven koolstofvezel tussen twee lagen glasvezel, hetgeen eersteklas sterkte biedt, maar met de gewenste dempingkarakteristieken van glasvezel.

Iedere kantelfrequentie wordt verzorgd door een aparte schakeling voor de best mogelijke signaalkwaliteit. De gewenste kantelfrequentie kan worden ingeschakeld via de meegeleverde afstandsbedieining voor een naadloze integratie in ieder systeem en iedere ruimte.

Het QUAD L-ITE systeem is oorspronkelijk ontwikkeld als een compleet 5.1 luidsprekersysteem voor het leveren van een uitstekende prestatie met ongelooflijk kleine luidsprekers.

Het geheel is afgewerkt volgens dezelfde standaard als de rest van de QUAD L-serie, en whet complete systeem omvat vier satelliet-luidsprekers, een speciale centrumluidspreker en een 300W RMS 10" actieve subwoofer. Alle componenten zijn ook afzonderlijk leverbaar.

...
meer informatie
€ 900
Quad L2 SUB
De QUAD L2 Sub is een uitzonderlijk geraffineerde eenheid, die zeer effectief kan worden toegepast in zowel stereo als multi-kanaal systemen. Wie een voorkeur heeft voor op standaarden gemonteerde luidsprekers maar de basweergave daarvan te beperkt vindt zal in in de QUAD L2 Sub de noodzakelijke subsonische basweergave vinden die het luistergenot compleet maakt.

Hoewel een subwoofer overal in de kamer kan worden geplaatst omdat bas-frequenties in principe niet gericht van aard zijn, kan er bewust voor worden gekozen om de QUAD L2 Sub een promintente plaats te geven. Dezelfde afwerking in hoogglans pianolak als die van de andere modellen uit de QUAD L-serie wordt toegepast op de QUAD L2 Sub, iets dat deze luidspreker even aantrekkelijk maakt om te zien als om te horen. Enkele van de kenmerken van de L2 Sub zijn een 300W RMS versterkermodule, een keus uit zes discrete filterpaden (van 35Hz tot 85Hz in stappen van 10Hz), een volledige afstandsbedieining, microprocessorbesturing van het volume, en vier geheugensets die vai de afstandsbediening kunnen worden opgeslagen en teruggeroepen.

...
meer informatie
€ 1250