Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Tellurium Q
Merken:
kabels - Tellurium Q
Tellurium Q Black
Tellurium Q Black was onze eerste kabel en we wisten dat we op iets bijzonders toen we de prototypes van verschillende dealers voor hun commentaar en input. Een in het bijzonder zou het niet geloven dat het de iets dikkere duurdere kabel in zijn demonstratie systeem zou kunnen evenaren.
 
We gingen zitten en luisterde naar een aantal van zijn bekende muziek tracks, dan is de kabel verwisseld wij voor tellurium Q Black. Hij zat naar voren, keek ons ​​en heel serieus vroeg wat we hadden gedaan om zijn systeem, terwijl we de kabels werden omschakelen. Het was pas toen hij de kabels zelf een paar keer dat hij het bewijs van zijn oren geloofden verwisseld.
 
Dus waarom Black II? Ondanks Black winnen van diverse prijzen, verrassende eigenaars met zijn prestaties en meer mensen dan ooit kiezen om het te gebruiken in hun systemen?
 
We hebben geleerd en ontwikkelen, met name in de afgelopen jaren en zijn gekomen met een manier om dit juweeltje nog beter te maken. Het enige wat te doen was om het te geven aan onze klanten. Switch Zwart voor Black II en het is volkomen duidelijk wat wat is. Zodra u het verschil te horen, is het ook helemaal duidelijk waarom we gedwongen voelde Black upgraden in de manier waarop we hebben.
We denken dat je meer uit je muziek en hopen dat je liefde Black II zo veel als wij doen.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Black Diamond
Terwijl de Graphites in de meeste systemen ongelooflijk klinken waren er een paar die meldde dat ze eigenlijk klonk “verkeerde”, een beetje dik en zwaar. Dit gebeurde alleen bij zeer weinig systemen, maar gaf ons iets nieuws te lanceren in het onderzoeken. (We houden van een uitdaging, want het maakt niet uit wat we altijd iets nieuws te leren).
 
Tijdens ons onderzoek speelden we met een aantal nieuwe materiaal mixen (waarbij het om een specifieke mix van tellurium koper voor de connectors). Andere dingen die we veranderd ...... goed we staan bekend om geen commentaar op de bouw, materialen en productie processen (zie onze pdf, “Why No Technische specificaties” ), maar het resultaat is iets waar veel meer compatibel, maar ook met een voorstelling die ons verrast was en betekende dat we een nieuw referentieniveau kabel.
 
Hoewel de Graphite en Black Diamond zien er identiek uit (behalve de naam zilver), als je hoort zelf de Graphite tegen de nieuwe Black Diamonds zult u in geen twijfel over bestaan ​​wie wie is en waarom we moesten dit product vrij te geven - ons beste werk. We kijken er zo naar uit!!! De Graphite luidsprekerkabel werd aangeduid als “de beste luidsprekerkabels die ik ooit heb gehoord” door één recensent en de Black Diamonds laten onze fantastische Graphite aanbod ver achter op het gebied van prestaties en compatibiliteit.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Blue
Tellurium Blue is het instapmodel luidspreker kabel die is ontworpen als een partner voor tellurium Q Black en is beschreven door een bekende fabrikant van luidsprekers als het hebben van “goede mid, maar zachter klinken” dan de tellurium Black. Terwijl zeer gedetailleerd en faseregeling minder onthulling van een stelsel dan de zwarte.
 
HiFi World heeft beschreven de meest opvallende eigenschappen van deze kabel als “een welkome afwezigheid van verwarring ..” en “een meer neutrale, gerichte, precieze aura afgerekend op de muziek. In feite vertoonde Blue kabels een enorm gevoel van controle; iets dat ik nooit van alle kabel heb gehoord in deze prijsklasse.”
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Blue Diamond
Tellurium Blue Diamond (voorheen bekend als Green) is de metgezel kabel aan tellurium Ultra Black en is waarschijnlijk meer geschikt voor licht helder systemen als ze een zeer geringe “milder” effect. Dit kan met name gunstig met klasse D en T-versterkers zijn.
 
Deze kabel is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de oorspronkelijke goed beoordeeld groene mantel versie. De originele groene mantel ontwerp moest een belachelijk lange brandtijd in de tijd voordat het zijn zijdeachtige best toonde en weergegeven wat het zou kunnen doen. Vaak zijn “un verbrand in” performance zo ver van wat de volledig verbrand in versie in staat was dat het als twee verschillende kabels was.
 
We herontworpen de kabel aan de topprestaties te houden, maar slash de branden in de tijd en als gevolg daarvan de totale performance te zijn verbeterd.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Silver
De “Silver” (Silver en Ultra Silver) is ontworpen voor de liefhebbers van detail. Zoals reeds becommentarieerd, met het extreem zilveren het boveneinde buitengewoon gedetailleerd zonder enige ruwheid.
 
Terwijl de “Black range” (Zwart, Ultra Black en Black Diamond) kan worden gecategoriseerd als neutraal / natuurlijk de “Silver” zou mager meer naar neutraal, detail en uitbreiding. The Silver prestaties zit voorbij Zwart voor zeer goede redenen die je hoort.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Silver Diamond
De Silver Diamond zijn de kabels die we zeker kon worden gemaakt waren niet (hoewel we hoopten ze mogelijk zijn). Als u lezen via de sectie “Onze focus” op de website, we praten over het feit dat een kabel van elke fabrikant is een elektronisch filter, of je het wilt of niet - dat is gewoon een feit van het leven. Wordt een filter, elke kabel veroorzaakt relatieve fase relatie problemen voor het signaal. We hebben ons onderzoek en ontwikkeling die in “werd geschetst genomen Onze Focus ” en net geprobeerd om het concept van een neutrale filter zo ver als we dachten dat het mogelijk was om u een zeer transparante, natuurlijke en “echte” presentatie duwen.
 
Dus wat is er anders? Nou, in vergelijking met de Black Diamond, die onze bekroonde multi-product van het jaar kabel was, de Silver Diamond heeft nog betere bass definitie, verbeterde detail en een meer uitgebreide top end (zonder de minste hardheid) en iets anders dat mensen vinden moeilijk te definiëren, simpelweg omdat ze nog niet eerder hebben gehoord. Als een van de eerste mensen om te horen van de kabel gezegd, is er een “zekere juistheid” om het geluid en dat is omdat we dichter bij het bereiken van ons doel in de ontwikkeling van de kabel en hebben signaaloverdracht dan ooit tevoren hebben gekregen, en u kunt het horen . Misschien een analogie zou zijn over de Black Diamond als HD beeldkwaliteit te praten, terwijl de Silver Diamond geeft u 4K Ultra HD-kwaliteit met 3D moeiteloos gegooid in voor een goede maatregel.
 
Deze kabel gedraagt ​​zich anders aan ons anderen, nodig een doorloop van het spoor drie uit ons systeem schijf goed te verankeren, voordat luisteren op een nieuw systeem, zelfs wanneer het wordt uitgevoerd in - bijna alsof het conditioneren van het systeem om de meeste van de capaciteiten van de kabel te maken . Het klinkt misschien een beetje vreemd dat er een systeem moet worden afgestemd of zet in harmonie om het meeste uit deze kabel te krijgen, maar de kabel is iets heel uniek als je hoort als je de kans om een ​​systeem te luisteren met behulp van het te krijgen.
 
We zijn erg trots op deze kabel eindelijk bekroning onze gamma hebben.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Ultra Black
“Tellurium Q Ultra Black is de kabel die we wilden maken vanaf de eerste dag. We vertelden onze Britse distributeur wat te verwachten, als we hen overhandigd een prototype dat leek meer op de slang een brandweerman en minder als een sonische verschijnselen. Ze keek naar de zware, stijf en het moet gezegd worden lelijke bruine experiment. “Ja, nou zullen we het gaan geven en mee te nemen naar een paar dealers om te zien wat ze denken”. Later op de dag krijgen we een telefoontje van onze ongelovige UK distributeurs op Kog Audio, “what the hell er in zit? We hebben nog nooit zoiets gehoord!”.
 
Zij namen het op vertrouwen dat de productie versie ongelooflijk dun en flexibel zou zijn in vergelijking en zien er een stuk beter. Dus Kog Audio zetten in een voorschot opdat dag zonder om te zien of horen de productie model, omdat, in hun woorden, “als het is zelfs kwartaal zo goed als het prototype zal mensen weg te blazen”.
 
Wij denken dat de productie versie klinkt beter dan het prototype.
 
Op het eerste gezicht zou kunnen denken dat de Blue Diamond en Ultra Black waren dezelfde kabel met verschillende afdrukken, maar als je de Ultra Black aansluiten op uw systeem er is absoluut geen twijfel over dat de Ultra Black is in een totaal andere competitie.”
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Ultra Blue
Voortbouwend op de sterke punten van de prijswinnend Blue kabel en gaan veel verder. Deze kabel is ontwikkeld met home cinema, aangepaste installatie en goede hifi prestaties in het achterhoofd. Als je van een vol, rijk en helder geluid dan je nodig hebt om uw systeem met de Ultra Blue te luisteren. In termen van prestaties zit de Ultra Blue zeker tussen de instap prijswinnend Blue en de multi-award winnende Black kabels.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Tellurium Q Ultra Silver
Deze kabel is onderscheidend van de Black serie door te focussen nog meer detail. Overwegende dat de Black range is beschreven als natuurlijke / neutraal de Ultra Silver wordt over gesproken in termen van de ongelooflijke nieuw niveau van detail mensen horen zo neutraal / detail zou een goede beschrijving van hun vermogen zijn.
...
meer informatie
€ Bel of Mail