Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > Woofers
Merken:
Focal - Woofers
25 A1 - 10" 200W/RMS
Het legendarische Franse merk Focal is een echte speaker specialist. Focal staat garant voor klanktechnisch hoogwaardige speakers.
In de Home Audio is Focal's Grande Utopia speaker verkozen door de vakbladen als de "referentie", een "klank wonder". De vakbladen hebben nog nooit zo'n mooi klinkende speaker gehoord. Vandaar dat de Utopia ook vele Awards heeft gewonnen.
Geen andere speaker is in staat om muziek zo realistisch, natuurlijk, dynamisch en strak weer te geven.
Innoverende technieken, zoals de wereldbekende Utopia Berillium tweeter en een geweldig design, maakt Focal tot een merk die tot de top behoord.

Met de ervaringen in de Home Audio heeft Focal ook verschillende productlijnen in de Car Audio ontwikkeld.
Krachtig, Dynamisch en een hoge gevoeligheid voor ongekende weergave van het geluid.
...
meer informatie
€ 119,00
27 KX - 11" 300W/RMS
 • K2 Power serie
   
 • Ontwikkeld om u kennis te laten maken met het top niveau van akoestische resolutie, geluidskwaliteit en geluid druk, de K2 Power scala symboliseert Focal's expertise. Het combineren van pure geluid controle
  met detail en dynamiek en snelheid. Het "Power Hi-Fi"concept ontwikkeld door Focal heeft alle kenmerken van "Sound Quality". De aramide fiber inverted dome tweeter combineert dynamiek en precisie
  voor het optimaliseren van beeldvorming en produceerd een verbazend
  breed en realistisch Soundstage ofwel podium.
  Dit sleutel component, te vaak verwaarloosd, maakt het verschil tussen een goede en een uitstekende installatie.
  Een ander element, van essentieel belang voor Focal's reputatie voor het maken van de allerhoogste geluidskwaliteit, zijn de woofers en subwoofers uit deze K2 Power serie. Zij combineren een zeer hoog vermogen en een uiterst gedetailleerd geluid, dankzij de uitzonderlijke stijfheid van de K2's composiet sandwich conus technologie.
  Het crossover filter is berust met componenten van de hoogste kwaliteit om het geheel compleet te maken en U te laten genieten van pure geluidskwaliteit.
 •  
  ...
  meer informatie
  € 479,00
  21 V2 - 8" 250W/RMS
 • Het grote voordeel van Focal speakers, is de hoge gevoeligheid. Daardoor kan men met minder versterkervermogen, toch een hoog volume uit de speakers krijgen met behoud van de geluidskwaliteit. Focal is dus uitermate geschikt voor de "lichtere" versterkers en kan dan toch hard spelen!
 • Ideaal voor het "lichtere" Monoblock
 • Ideaal voor 4-kanaals versterkers, in combinatie met voor- of achterspeakers.
 •  
  ...
  meer informatie
  € 179,00