Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Yamaha
Merken:
Boekenplak Speakers - Yamaha
Yamaha NS-333
Het Yamaha NS-333 2-weg luidsprekersysteem is volgens het Acoustic Suspension principe ontworpen. De EF-serie (EF staat voor Elliptical Form) biedt waveguide hoorns voor hoge tonen, PMD (Polymer-injected Mica Diafragm) woofers en een high-quality interne Monster Cable bekabeling. Dit zorgt zowel bij muziek als bij digitaal filmgeluid voor maximaal luisterplezier. Optisch overtuigt de Yamaha NS-333 door zijn tijdloze design en edele pianolak.
...
meer informatie
€ 299
Yamaha NS-B500

Sound to fire the imagination

Bookshelf speakers that provide stunning performance even as main speakers

...
meer informatie
€ 449
Yamaha NS-B700
Met de 700 serie heeft Yamaha een hoogwaardige luidsprekerreeks voor de weergave van muziek en filmgeluid ontwikkeld. Het doel van de ingenieurs van Yamaha voor het ontwerp van de NS-B700 boekenkast luidspreker was even simpel als groots: ondanks de compacte afmetingen moet de luisteraar het gevoel van “Live Sounds” - met briljante hoge tonen en dynamische bassen - hebben. Bovendien is de NS-B700 zowel als stereo boekenkast luidspreker of als aanvulling op de zuilluidspreker NS-F700 uitstekend in een surround opstelling te gebruiken. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in de zelfde elegante piano finish als de bekende Yamaha concertvleugels.
...
meer informatie
€ 399
Yamaha NS-B750
Designed to deliver live-sounding music reproduction, with full-range clarity and dynamic bass. Available with the same elegant Piano Black finish as Yamaha grand pianos.
...
meer informatie
€ 599
Yamaha Soavo 2
Met de Soavo-1 luidsprekers heeft Yamaha het “Natural Sound” concept tot leven gewekt. Voor de Soavo-2 hebben de ontwikkelaars de uitdaging aangenomen om dezelfde onnavolgbare geluidskwaliteit in een veel compactere behuizing om te zetten. Het resultaat van het onderzoek is deze optisch en sonisch onmiskenbare boekenkast luidspreker met 2-weg bassreflex techniek. Voor het onvervalste geluid zorgen een hoogwaardige woofer met Yamaha’s speciale Advanced PMD membraan en een tweeter met aluminium dome en complexe DC diafragma techniek. “Natural sound”, nieuw ontdekt.
...
meer informatie
€ 1399
Yamaha Soavo 900M
“Natural Sound” is niet alleen een voorrecht voor stereo muziekweergave. Yamaha beseft dat liefhebbers van meerkanaals afgemixte muziek en surround-sound-filmenthousiastelingen bioscoopkwaliteit eisen. De Soavo-900M is de eerste surround luidspreker die gemaakt is volgens de hoge geluidsstandaards van de Soavo serie en is in staat alle geluidsbronnen - optimaal afgestemd op de klank en het design van de Soavo serie - weer te geven. Voor dynamische muziekweergave met concertgevoel en thuisbioscoop voorstellingen vol effecten. “Natural Sound”, uit alle richtingen.
...
meer informatie
€ 999