Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Yamaha
Merken:
Centers - Yamaha
Yamaha NS-C444
De NS-C444 is een 2-weg center luidspreker met dubbele woofer volgens het Acoustic Suspension principe. Als uitbreiding op een stereo systeem verbetert de NS-C44 met zijn positionering onder de televisie of projectiescherm de lokalisatie en de verstaanbaarheid van dialogen. De EF-serie (EF staat voor Elliptical Form) biedt waveguide hoorns voor hoge tonen, PMD woofers (Polymer-injected Mica Diafragm) en een high-quality interne Monster Cable bekabeling. Dit zorgt zowel bij muziek als bij digitaal filmgeluid voor maximaal luisterplezier.
...
meer informatie
€ 149
Yamaha NS-C500

Sound to fire the imagination

An outstanding center speaker that excels at vocal reproduction

...
meer informatie
€ 339
Yamaha NS-C700
De NS-C700 is op basis van zijn akoestische afstelling de optimale uitbreiding voor de Yamaha 700 luidsprekerserie en laat in een meerkanaals opstelling dialogen naar voren komen. De center luidspreker is verkrijgbaar in de elegante zwarte piano finish, bekend van de Yamaha concertvleugels.
...
meer informatie
€ 279
Yamaha Soavo 900C
Met deze excellente center luidspreker is de “Natural Sound” van de Soavo-1 aan te vullen met een in het midden te plaatsen luidspreker om uw stereo opstelling naar surround weergave uit te breiden. De Yamaha Soavo-900C past door optimale optische- en klankafstemming harmonieus tussen een Soavo duo en is met de zelfde technische inzet ontwikkeld. De beide woofers van de Soavo-900C gebruiken hoogwaardige Advanced MPD membranen en leveren daarmee de beste dialoogverstaanbaarheid bij films.
...
meer informatie
€ 599