Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Yamaha
Merken:
Speakers - Yamaha
Yamaha NS-555
Yamaha heeft met de NS-555 een excellent 3-weg zuilluidspreker systeem met bassreflex techniek en dubbele woofer ontwikkeld. De EF-serie (EF staat voor Elliptical Form) biedt waveguide hoorns voor hoge tonen, PMD woofers (Polymer-injected Mica Diafragm) en een high-quality interne Monster Cable bekabeling. Dit zorgt zowel bij muziek als bij digitaal filmgeluid voor maximaal luisterplezier. Optisch overtuigt de Yamaha NS-555 door zijn elegante behuizing en edele pianolak.
...
meer informatie
€ 449
Yamaha NS-777
Volmaakt thuisbioscoop geluid en muziek! Yamaha presenteert met de NS-777 een 3-weg bassreflex zuilluidspreker systeem met dubbele woofer. De EF-serie (EF staat voor Elliptical Form) biedt waveguide hoorns voor hoge tonen, PMD (Polymer-injected Mica Diafragm) woofers en een high-quality interne Monster Cable bekabeling. Dit zorgt voor maximaal luisterplezier bij muziek en digitaal filmgeluid. De behuizing van de hoogwaardig geproduceerde Yamaha NS-777 is afgewerkt met een elegante piano finish.
...
meer informatie
€ 799
Yamaha NS-F140
High performance speaker with large-size cabinet for rich sound quality and an impressively elegant presence. Available in a choice of two colors to match the room interior.
...
meer informatie
€ 259
Yamaha NS-F150
This elegant, high performance speaker is ideal for HD movies and music. The impressive cabinet houses a 2-way, 3-speaker configuration and delivers natural sound with powerful bass output.
...
meer informatie
€ 349
Yamaha NS-F160
Info Volgd...
...
meer informatie
€ 459
Yamaha NS-F50
Frequency response: 35 Hz - 35 kHz
Impedance: 6 ohms
Sensitivity: 90 dB / W / m
Number of Speakers: 3
Layers: 2
Magnetic shielding is
Tweeter material: paper
Woofer material: paper
Tweeter Size: 30 mm
Woofer Size: 160 mm
Phase inverter: yes
Crossover Frequency: 2 kHz
Recommended Power: 80 - 240 W
Outputs
Connectors: Screw
...
meer informatie
€ 329
Yamaha NS-F500

Sound to fire the imagination

A floorstandlng speaker designed for superbly natural sound In the tradition of the Soavo series.
Casual yet authentic, as amiable as an old friend, as new as the next generation.

...
meer informatie
€ 959
Yamaha NS-F700
Met de 700 serie heeft Yamaha een hoogwaardige luidsprekerreeks ontwikkeld voor de weergave van thuisbioscoop surround sound en muziek. De NS-F700 zuilluidsprekers zijn als 3-weg bassreflex systeem ontworpen en bieden een extreem realistisch beeld van klankbronnen met briljante hoge tonen en dynamische bassen. Voor de uitbreiding tot een meerkanaals geluidsinstallatie zijn optionele center- en boekenkast luidsprekers uit de 700 serie verkrijgbaar, akoestisch optimaal afgestemd op de NS-F700. Optisch biedt de 700 serie een behuizing in een elegante piano finish, bekend van de Yamaha concertvleugels.
...
meer informatie
€ 999
Yamaha Soavo 1
Yamaha, met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van muziek, heeft zijn betrokkenheid tot het vervaardigen van hoogwaardige muziekinstrumenten voor het eerst doorgevoerd in een luidspreker die het genot van werkelijk onvervalste muziek biedt. De Soavo-1: een luidspreker die muziek zo realistisch reproduceert, dat u een natuurlijke klank ervaart, de “Natural Sound” van Yamaha. De Soavo-1, als 3-weg bassreflex box ontworpen, rust op massieve aluminium voeten die de luidspreker akoestisch van de bodem loskoppelen en dreunende bassen tegenwerken. Schuine, niet parallelle wanden reduceren galmreflecties binnenin en buiten de behuizing. Voor de uiterlijke vormgeving van de slanke, 105 centimeter hoge standbox is Toshiyuki Kita verantwoordelijk, binnenarchitect en designer uit het Japanse Osaka, wiens Wink-Chair en andere bekroonde ontwerpen voor meubelfabrikant Cassina inmiddels wereldwijde bekendheid vergaard hebben.
...
meer informatie
€ 2399
Yamaha Soavo 3
Maatstaf voor Yamaha’s legendarische “Natural Sound” is de Soavo-1. De ontwikkelaars worden constant uitgedaagd om deze sound te verbeteren. Zo gebruiken ze de inzichten uit design en bouw om de verbluffende “Natural Sound” weergave nog verder te verfijnen: de geboorte van de Soavo-3. Met behulp van één enkele woofer in dezelfde behuizing produceert de Soavo-3 een perfecte bass performance en helder, gedefinieerd geluid. Voor de productie gebruikt Yamaha uitsluitend hoogwaardige componenten, zoals de Advanced PMD membranen in de woofer en midrange speaker, een uitstekende tweeter met aluminium dome met DC diafragma techniek en de uit hout gemaakte baspoort. “Natural Sound” zoals het hoort.
...
meer informatie
€ 1999