Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Yamaha
Merken:
Subwoofers - Yamaha
Yamaha NS-SW500

Sound to fire the imagination

The high-performance A-YST II subwoofer, with response to 20Hz - sound to stir the soul

...
meer informatie
€ 449
Yamaha NS-SW700
The NS-SW700 subwoofer meets the challenge of providing an ideal balance between tight sounds (with crisp, fast attack) and deep sounds (with a spacious feeling). Although these two types of sounds, by definition, tend to oppose each other, this subwoofer is capable of accurately rendering the tone intervals of all kinds of sounds, so the music is ideally balanced. Finally, the enjoyment derived from the NS-SW700 is not restricted to your ears — with it's impressive power it lets you feel the music, too
...
meer informatie
€ 449
Yamaha Soavo 900SW
Yamaha’s Soavo luidsprekerserie is bekend om het legendarische “Natural Sound” in stereo en surround. De Soavo-900SW subwoofer is verkrijgbaar voor de veeleisende audiofiel en is in staat om een krachtige nabootsing van lage frequenties te bieden. De subwoofer uit de Soavo-serie is ontworpen voor een excellente en precieze muziekweergave van bassen en andere lage geluiden. Op technisch gebied imponeert de subwoofer met een hoogwaardige en krachtige digitale versterker, een F.B.P. membraan met 25cm doorsnede en de bewezen Advanced YST II technologie. De Soavo-900SW is een optisch genot door de elegante behuizing die naadloos binnen de Soavo-stijl past.
...
meer informatie
€ 1099
Yamaha YST-FSW050
Bij de YST-FSW050 gaat het ondanks zijn afmetingen daadwerkelijk om een subwoofer. De ultracompacte subwoofer met een lengte van 35 centimeter en een hoogte van 16 centimeter is volgens het Downfire principe ontworpen en levert dankzij de moderne Advanced YST II technologie zo’n diep basgeluid, dat je automatisch opzoek gaat naar de niet-bestaande tweede subwoofer. Dit maakt de Yamaha YST-FSW050 niet alleeneen optimale subwoofer voor front surround systemen, maar ook een ideale ondersteuning van lage frequenties voor micro-component systemen.
...
meer informatie
€ 129
Yamaha YST-FSW100
Het slanke design maakt van de YST-FSW100 de ideale partner voor plasma beeldschermen en andere flatscreen televisies. Binnenin is de modernste techniek te vinden, want de hoogwaardige subwoofer is uitgerust met Yamaha’s Advanced YST II technologie, FD-Bass en de nieuwe “Half Pipe” poort. Handig, slank en sterk in klank!
...
meer informatie
€ 159
Yamaha YST-FSW150
De YST-FSW150 is een subwoofer die een extreem compacte vormgeving met de modernste Yamaha technologieën combineert. Met dank aan het design en de Downfire constructie is de woofer zeer flexibel te plaatsen. Daarbij maakt de Advanced YST II krachtige en gedefinieerde bassen mogelijk. Dit zorgt ervoor, dat de YST-FSW150 een optimale woofer is voor front surround systemen en een ideale ondersteuning van lage frequenties voor micro-component systemen.
...
meer informatie
€ 199
Yamaha YST-RSW300
De YST-RSW300 is een hoogwaardige subwoofer met Yamaha’s modernste technologieën voor thuisbioscopen, zoals de PWM Digital Drive versterking en de Advanced YST II technologie. Het resultaat is indrukwekkend: van het vermogen van 270 Watt door de Frontfire subwoofer profiteren alle aangesloten stereo en surround luidsprekersets. Door het elegante en onopvallende design is de YST-RSW300 gemakkelijk in elke woonruimte te integreren.
...
meer informatie
€ 299
Yamaha YST-SW012
Yamaha’s Advanced YST II technologie, het Frontfire principe en de Linear Port zorgen bij de YST-SW012 voor een ongelooflijk krachtige klank, diepte en helderheid. Door de aan de zijkant geplaatste bassreflex opening zorgt de subwoofer voor een optimale klankspreiding. Het klassieke design is in alle woonruimtes zonder problemen in te passen.
...
meer informatie
€ 99
Yamaha YST-SW015
De YST-SW015 is een compacte, krachtige subwoofer met een eersteklas lage frequentie spreiding. Ondanks de vriendelijke prijs verbindt hij twee technologieën die ook in de top-subwoofers van Yamaha zijn te vinden: Advanced YST en QD-bass. Daarbij biedt de YST-SW015 een Bass Action Selection systeem en een fase instelling voor een optimale aanpassing aan de ruimteakoestiek.
...
meer informatie
€ 179
Yamaha YST-SW030
Powerful Subwoofer with Advanced Technology! Fits-anywhere design, QD-Bass (Quatre Dispersion Bass) technology, Advanced YST (Yamaha Active Servo Technology) and 130W Dynamic Power.
...
meer informatie
€ 129
Yamaha YST-SW216
De subwoofer YST-SW216 zet met zijn machtige 25 centimeter woofer en zijn hoge dynamische vermogen een nieuwe standaard. Yamaha’s Advanced YST II techniek, een Linear Port en het Frontfire principe zetten de YST-SW016 op de eerste plaats als het er om gaat een luidsprekersysteem met een solide basfundament neer te zetten.
...
meer informatie
€ 159
Yamaha YST-SW315
De YST-SW315 is ontwikkeld met als doel een buitengewoon krachtige basweergave voor het genot van muziek en films te creëren. Yamaha zet daarbij twee - door de pers geprezen - technologieën in: Advanced YST en QD-Bass. Hiermee is de YST-SW315 in staat om diepe en krachtige bassen met een uitstekende helderheid na te bootsen. Door het geïntegreerde Bass Action Selector systeem kunt u bij verschillende muziek- en film-modi de juiste basweergave kiezen. Ook is de hoogste cutoff frequentie van het filter aan te passen, om voor elke geluidsbron de optimale instelling en voor elk luidsprekersysteem de passende aansluiting te vinden.
...
meer informatie
€ 399
Yamaha YST-SW325
Yamaha's Advanced YST II and QD-Bass Technologies Give This Top Class Subwoofer an Outstanding Combination of Power, Depth and Clarity. Designed to Match the 325 A-PMD Series Speakers.
...
meer informatie
€ 329