Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Yamaha
Merken:
cd-spelers - Yamaha
yamaha CD-C600
Yamaha zorgt met de 5-cd wisselaar CD-C600 met PlayXchange voor een onafgebroken muziekgenot. Andere attractieve features zijn iPod en USB compatibiliteit, MP3 en WMA compatibiliteit en Pure Direct. In de kleuren zilver en zwart.
...
meer informatie
€ 255
Yamaha CD-S1000
Elke hifi luisteraar eist een subliem geluid van Cd of Super Audio Cd. De Yamaha CD-S1000 biedt u de oplossing: door een zorgvuldig geconstrueerde mechaniek en hoogwaardige elektronica haalt u de beste klank uit uw geluidsdragers. De Yamaha CD-S1000 levert dankzij de symmetrische signaaloverdracht van de geluidsarme disk drive een diepe, gedetailleerde klank aan de DA-converter. Dit resultaat wordt mede mogelijk gemaakt door de Pure Direct schakeling en zorgt voor een signaal zonder elektronische storingen.In de kleuren zilver en  zwart
...
meer informatie
€ 999,00
Yamaha CD-S2000
De Yamaha CD-S2000 levert een hifi klankbeleving die zelfs de meest veeleisende audiofiele luisteraar zal verbazen: het stille lademechanisme transporteert Cd’s en Super Audio Cd’s probleemloos over de aandrijfas van de motor. Dat het lademechanisme uit hoogwaardig aluminium vervaardigd is, zal u niet verbazen. XLR uitgangen sturen het geluidssignaal naar de A-S2000 versterker en sluiten daarmee de symmetrische overdrachtsketen. Want ook de speler werkt na de digitaal analoog converter alleen nog met symmetrische signalen. Afzonderlijke voedingen voor de analoge en digitale onderdelen sluiten de laatste potentiële storingsbronnen uit. En voor wie een trackweergave niet belangrijk is, kan met behulp van de Pure Direct knop (bekend van de Yamaha receivers) het display compleet uitschakelen. Daarna leidt niets meer af van het ongestoord genieten van muziek.
...
meer informatie
€ 1399,00
Yamaha CD-S300

High sound quality, easy operation and special features like Pure Direct, Intelligent Digital Servo, iPod and USB compatibility and MP3/WMA Compatibility.

...
meer informatie
€ 199
Yamaha CD-S700
Ze bestaan nog, de ware hificomponenten. De Cd-speler CD-S700 laat het hart van menig geluidsliefhebber sneller slaan. Zoals deze nieuwe Yamaha versterker horen hificomponenten gebouwd te worden: een elegant design, solide en puur gericht op een perfecte klank. Met CD-S700 zet Yamaha de traditie van het maken van een hoogwaardig product voort. Dit is ook niet anders te verwachten van een fabrikant die alle onderdelen van de geluidsketen zelf produceert: van muziekinstrument tot de hifi-installatie bij u thuis. Of het nu om Pure Direct, differentiële digitaal analoog conversie of vergulde uitgangscontacten gaat, de ontwikkelaars van de CD-S700 hebben in elke fase van de klankverbetering het beste gegeven om het optimale te bereiken. Daarvan profiteren ook MP3- en WMA-bestanden, waarbij het niet uitmaakt of deze op een disk of op een USB apparaat aangeleverd worden.In de kleuren zilver en zwart.
...
meer informatie
€ 349