Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > Zenec
Merken:
Navigatie - Zenec
Zenec ZE-NC3131D

De Zenec ZE-NC3131D is een All-in-One Multimedia systeem met navtech navigatie voor maar liefst 43 landen. De NC3131D is speciaal ontwikkeld voor de Audi A3 vanaf 2006.

Het systeem heeft een 6,5''inch touchscreen display waardoor alles goed en duidelijk af te lezen is. Tevens zijn alle functies van het apparaat te bedienen met het touchscreen en bijgeleverde afstandsbediening.

...
meer informatie
€ 999
Zenec ZE-NC3141D
Pasvorm Navigatie Audi A4 en Seat Exeo. Perfecte vervanger voor een Audi RNS-E navigatie. Geweldige pasklare OEM navigatie met uiterst fijne bediening via touchscreen. Bluetooth carkit functie en film kijken via DVD of iPhone. Uw muziekbestanden afspelen via uw USB stick, alles is mogelijk.
...
meer informatie
€ 939
Zenec ZE-NC3152
Pasklare 2-DIN navigatie systeem voor Audi TT vanaf 2006. Uiterst fijne bediening via touchscreen WVGA display. Parrot bluetooth carkit functie en film kijken in de auto vanaf DVD of iPhone. Met de USB en SD ingang kunt u al uw muziek beluisteren met geweldige kwaliteit. Zelfs Bluetooth Audio streaming is mogelijk. De originele functies blijven behouden zoals stuurbediening en aansturing van een Bose systeem.
...
meer informatie
€ 949
Zenec ZE-NC3711D
Navigatie pasklaar voor Fiat Ducato Camper. Met Camper en Caravan navigatie Software. Zeer complete pasvorm navigatie met groot touchscreen en fijne functies zoals Parrot Bluetooth carkit. Het kijken van DVD films is geen probleem. Met de video uitgang kunt u ook het beeld doorsturen naar beeldschermen achterin, zodat u ook vanuit uw slaapplaats film of TV kunt kijken.
...
meer informatie
€ 999
Zenec ZE-NC3811D
De nieuwste Zenec ZE-NC3811 is een pasklare navigatie voor Ford. Geschikt voor de Ford: Focus - Mondeo - S-Max - Galaxy. Perfecte pasvorm en aansluiten op de originele bekabeling van uw Ford. Handsfree telefoneren via het Parrot bluetooth systeem, maakt bellen makkelijk en veilig.  Alle multimedia toepassingen zijn mogelijk zoals films kijken of muziek afspelen via USB en SD kaart. Koppel uw iPod of iPhone en geniet van een mooi stukje muziek.
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC4110
Pasklare navigatie van Zenec voor Hyundai Santa Fé
Passend in het model vanaf 2006 (ook in de nieuwe Santa Fé2010)
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC4121D
De nieuwste Zenec ZE-NC4121 is een pasklare navigatie voor Hyundai iX35. Perfecte pasvorm en aansluiten op de originele bekabeling van uw Hyundai. U behoud de stuurbediening, climatronic en boordcomputer. Handsfree telefoneren via het Parrot bluetooth systeem, maakt bellen makkelijk en veilig. Alle multimedia toepassingen zijn mogelijk zoals films kijken of muziek afspelen via USB en SD kaart. Koppel uw iPod of iPhone en geniet van een mooi stukje muziek.
...
meer informatie
€ 849
Zenec ZE-NC5011D
De nieuwste Zenec ZE-NC5011 is een pasklare navigatie voor Opel. Perfecte pasvorm en aansluiten op de originele bekabeling van uw Opel. U behoud de stuurbediening, climatronic en boordcomputer. Handsfree telefoneren via het Parrot bluetooth systeem, maakt bellen makkelijk en veilig. Alle multimedia toepassingen zijn mogelijk zoals films kijken of muziek afspelen via USB en SD kaart. Koppel uw iPod of iPhone en geniet van een mooi stukje muziek.
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC514
Voordelige 1-DIN navigatie klapscherm, met Europa navigatie en DVD afspeel functie.
...
meer informatie
€ 599
Zenec ZE-NC524
Veelzijdige dubbeldin navigatie van Zenec met enorm veel functies zoals Parrot Bluetooth, DVD video en afspelen van MP3 bestanden via USB, iPod of SD kaart.
...
meer informatie
€ 649
Zenec ZE-NC526
Klaar voor de toekomst? Met deze Zenec ZE-NC526 Dubbeldin navigatie met touch screen bent u het. Speel de meest actuele muziek en filmformaten af via USB of SD kaart. Sluit uw iPod of iPhone aan en zie de Apple cover art op het WVGA hoge resolutie scherm. Bel al je vrienden handsfree met de Parrot Bluetooth functie. Compleet navigatie systeem met 43 landen van Europa.

Het systeem heeft een 6,2 inch touchscreen display waardoor alles goed en duidelijk af te lezen is. Tevens zijn alle functies van het apparaat te bedienen met het touchscreen en bijgeleverde afstandsbediening. Indien u originele stuurwielbediening heeft kunnen wij u een speciale en autospecifieke interface leveren om het systeem via uw originele stuurwielbediening te kunnen bedienen

De ZE-NC526 is uitgerust met een geoptimaliseerde Parrot Bluetooth, wat handige hands-free communicatie mogelijk maakt. De nieuwe Parrot Bluetooth oplossing biedt niet alleen een breed scala aan functies en een uitstekende spraakkwaliteit, maar het is ook echt comfortabel in het gebruik. In aanvulling op het gemak van de ingevoerde telefoonboek contacten, kan de zoekfunctie (maximaal 15 letters) met de nieuwe Parrot Bluetooth-oplossing maakt het zoeken en vinden makkelijker.

...
meer informatie
€ 579
Zenec ZE-NC620D

Nieuwste 2-DIN navigatie van Zenec met een geweldig mooi grafisch interface en kaartweergave.
Zeer compleet met Parrot Bluetooth. DVD/USB/SD en iPod weergave.

2-DIN navigatie / CD / MP3 / DVD / USB / SD / Bluetooth

...
meer informatie
€ 699
Zenec ZE-NC620DMH
2DIN navigatie speciaal voor campers en vrachtwagens. De speciale navigatie software geeft ook hoogte en breedte aan zodat u met uw camper of vrachtwagen niet voor verrassingen komt te staan. De ingebouwde Parrot bluetooth maakt bellen makkelijk en veilig. Verder kunt u films kijken op DVD en ook een extra scherm of TV aansluiten voor de achter passagiers.
...
meer informatie
€ 849
TV-Tuners - Zenec
Zenec ZE-DVBT60HD
TV kijken in uw auto met deze Car TV-Tuner. Deze Zenec TV-Tuner is via de touchscreen van een Zenec radio te bedienen of via de afstandsbediening op elk ander merk navigatie of mulitmedia radio.
...
meer informatie
€ 349