Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > Zenec
Merken:
Autoradios - Zenec
Zenec ZE-MC194
1-DIN Autoradio - Multimedia Klapscherm met 6.5 LCD Touchsreen Display en optionele navigatie upgrade. Met een USB en Aux-in en geschikt voor iPod.
...
meer informatie
€ 339
Zenec ZE-MC294
Uitgebreide Dubbeldin Autoradio van Zenec met 6.5 LCD Touchscreen Display en Parrot Bluetooth ingebouwd. Speelt MP3 af ook via USB, SD, iPod.
...
meer informatie
€ 368,99
Zenec ZE-MC296
Klaar voor de toekomst? Met deze Zenec ZE-NC296 Dubbeldin autoradio met touch screen bent u het. Speel de meest actuele muziek en filmformaten af via USB of SD kaart. Sluit uw iPod of iPhone aan en zie de Apple cover art op het WVGA hoge resolutie scherm. Bel al je vrienden handsfree met de Parrot Bluetooth functie.
...
meer informatie
€ 279
Dakschermen - Zenec
Zenec Z-R1030
DVD-Dakscherm. De Zenec Z-R1030 is een 10,2 inch LCD plafond monitor met geïntegreerde cd / dvd-speler voor te kijken van uw favoriete films in de auto.
Met twee USB-poorten en een SD / MMC-kaartlezer - en dus uitstekend geschikt om populaire media af te spelen zoals:
DVD, CD, MP3, WMA, AVI en Xvid.
...
meer informatie
€ 449
Zenec ZE-MR1020-DVD
Een bioscoop ervaring in de auto? Dat kan met dit dakscherm met een 10,2 inch monitor. DVD weergave en MP3 via USB of SD. De ultieme rear seat entertainment.
...
meer informatie
€ 449
Zenec ZE-MR1502
Zeer groot 15 inch plafondmonitor. Zeer scherpe beeldkwaliteit op dit gigantisch scherm. Daar worden uw kinderen wel stil van.
...
meer informatie
€ 399
Zenec ZEM-W1001RM
10,2 inch Breedbeeld dakmonitor. Zeer groot beeldscherm met scherpe beeldweergave. Voor een bioscoop ervaring in de auto.
...
meer informatie
€ 359
Inbouwschermen - Zenec
Zenec ZE-MU703
De universele monitoren - geschikt voor inbouw in hoofdsteunen of dashboard - zijn te combineren met alle gangbare DVD-spelers, TV-/DVB-T tuners die beschikken over een cinchuitgang. ZENEC monitoren maken gebruik van de zogeheten D-CR technologie. Bij deze technologie wordt software gebruikt voor de beeldprocessor. Het resultaat is haarscherp en contrastrijk beeld ook bij zeer fel daglicht.
...
meer informatie
€ 159
Navigatie - Zenec
Zenec Z-E3215
Pasklare 2-DIN navigatie voor BMW 3 serie vanaf 2005. Uiterst fijne bediening via touchscreen WVGA display. Parrot bluetooth carkit functie en film kijken in de auto vanaf USB of iPhone. Met de 3x USB ingang kunt u al uw muziek beluisteren met geweldige kwaliteit. Zelfs Bluetooth Audio streaming is mogelijk. Al uw originele functies blijven zoals stuurbediening, Parkeersensoren en climatronic display.
 
De ideale vervanging van de BMW CD Business en Professional autoradio.
...
meer informatie
€ 849
Zenec ZE-MC194 + ZE-NA2000N
Voordelige navigatie van Zenec met 7 inch klapscherm met touchscreen bediening.
...
meer informatie
€ 637,99
Zenec ZE-MC294 + ZE-NA2000N
Dubbeldin Autoradio / Mp3 / DVD / USB / SD / iPod / Bluetooth
...
meer informatie
€ 667,99
Zenec ZE-NC2011D
Pasvorm Navigatie voor het VAG platvorm. Pasklaar en een perfecte vervanger voor een VW RNS510, VW RNS315, Skoda Columbus, Skoda Amundsen. Geweldige pasklare OEM navigatie voor verschillende VW, Skoda en Seat modellen. De waardige opvolger van de ZE-NC2010 is nu nog mooier en sneller.
...
meer informatie
€ 899
Zenec ZE-NC2040
Pasklare Navigatie voor VW, Audi en Seat. Zenec heeft als grote voordeel dat er geen hulpmaterialen zoals stekkers en panelen en stuurbedienings- adaptors aangeschaft hoeven te worden, want het toestel wordt rechtstreeks op de bestaande orginele bekabeling aangesloten. Het zijn toestellen die werkelijk alles hebben wat tegenwoordig gevraagd wordt, zoals Blue-Tooth technologie van Parrot, een Tuner van Philips en alle nieuwe types iPod die aangesloten kunnen worden.
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC2041D
Pasklare navigatie voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.
De nieuwe ZE-NC2041D heeft een digitaal 16,5 cm / 6,5 "WVGA TFT-HD LCD paneel met LED-achtergrondverlichting dat zorgt als gevolg van zijn resolutie van 800 x 480 pixels voor heldere en scherpe beelden met hoog contrast.
De hoge-resolutie, geanimeerde GUI slide-touch bediening zorgt voor een snelle en eenvoudige controle van de functies.
Geschikt voor auto's die een af-fabriek 2-DIN (rechte) opening hebben.
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC2051D
Pasklare navigatie oplossing voor VW T5. Veel beter en uitgebreider dan het originele Volkswagen navigatie systeem.
Het eerste toestel pasklaar voor VW T5 waarbij al uw originele functies behouden blijven zoals stuurbediening, OPS en climatronic display.
...
meer informatie
€ 1099