Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > Zenec
Merken:
Navigatie - Zenec
Zenec Z-E3215
Pasklare 2-DIN navigatie voor BMW 3 serie vanaf 2005. Uiterst fijne bediening via touchscreen WVGA display. Parrot bluetooth carkit functie en film kijken in de auto vanaf USB of iPhone. Met de 3x USB ingang kunt u al uw muziek beluisteren met geweldige kwaliteit. Zelfs Bluetooth Audio streaming is mogelijk. Al uw originele functies blijven zoals stuurbediening, Parkeersensoren en climatronic display.
 
De ideale vervanging van de BMW CD Business en Professional autoradio.
...
meer informatie
€ 849
Zenec ZE-MC194 + ZE-NA2000N
Voordelige navigatie van Zenec met 7 inch klapscherm met touchscreen bediening.
...
meer informatie
€ 637,99
Zenec ZE-MC294 + ZE-NA2000N
Dubbeldin Autoradio / Mp3 / DVD / USB / SD / iPod / Bluetooth
...
meer informatie
€ 667,99
Zenec ZE-NC2011D
Pasvorm Navigatie voor het VAG platvorm. Pasklaar en een perfecte vervanger voor een VW RNS510, VW RNS315, Skoda Columbus, Skoda Amundsen. Geweldige pasklare OEM navigatie voor verschillende VW, Skoda en Seat modellen. De waardige opvolger van de ZE-NC2010 is nu nog mooier en sneller.
...
meer informatie
€ 899
Zenec ZE-NC2040
Pasklare Navigatie voor VW, Audi en Seat. Zenec heeft als grote voordeel dat er geen hulpmaterialen zoals stekkers en panelen en stuurbedienings- adaptors aangeschaft hoeven te worden, want het toestel wordt rechtstreeks op de bestaande orginele bekabeling aangesloten. Het zijn toestellen die werkelijk alles hebben wat tegenwoordig gevraagd wordt, zoals Blue-Tooth technologie van Parrot, een Tuner van Philips en alle nieuwe types iPod die aangesloten kunnen worden.
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC2041D
Pasklare navigatie voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.
De nieuwe ZE-NC2041D heeft een digitaal 16,5 cm / 6,5 "WVGA TFT-HD LCD paneel met LED-achtergrondverlichting dat zorgt als gevolg van zijn resolutie van 800 x 480 pixels voor heldere en scherpe beelden met hoog contrast.
De hoge-resolutie, geanimeerde GUI slide-touch bediening zorgt voor een snelle en eenvoudige controle van de functies.
Geschikt voor auto's die een af-fabriek 2-DIN (rechte) opening hebben.
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC2051D
Pasklare navigatie oplossing voor VW T5. Veel beter en uitgebreider dan het originele Volkswagen navigatie systeem.
Het eerste toestel pasklaar voor VW T5 waarbij al uw originele functies behouden blijven zoals stuurbediening, OPS en climatronic display.
...
meer informatie
€ 1099
Zenec ZE-NC3131D

De Zenec ZE-NC3131D is een All-in-One Multimedia systeem met navtech navigatie voor maar liefst 43 landen. De NC3131D is speciaal ontwikkeld voor de Audi A3 vanaf 2006.

Het systeem heeft een 6,5''inch touchscreen display waardoor alles goed en duidelijk af te lezen is. Tevens zijn alle functies van het apparaat te bedienen met het touchscreen en bijgeleverde afstandsbediening.

...
meer informatie
€ 999
Zenec ZE-NC3141D
Pasvorm Navigatie Audi A4 en Seat Exeo. Perfecte vervanger voor een Audi RNS-E navigatie. Geweldige pasklare OEM navigatie met uiterst fijne bediening via touchscreen. Bluetooth carkit functie en film kijken via DVD of iPhone. Uw muziekbestanden afspelen via uw USB stick, alles is mogelijk.
...
meer informatie
€ 939
Zenec ZE-NC3152
Pasklare 2-DIN navigatie systeem voor Audi TT vanaf 2006. Uiterst fijne bediening via touchscreen WVGA display. Parrot bluetooth carkit functie en film kijken in de auto vanaf DVD of iPhone. Met de USB en SD ingang kunt u al uw muziek beluisteren met geweldige kwaliteit. Zelfs Bluetooth Audio streaming is mogelijk. De originele functies blijven behouden zoals stuurbediening en aansturing van een Bose systeem.
...
meer informatie
€ 949
Zenec ZE-NC3711D
Navigatie pasklaar voor Fiat Ducato Camper. Met Camper en Caravan navigatie Software. Zeer complete pasvorm navigatie met groot touchscreen en fijne functies zoals Parrot Bluetooth carkit. Het kijken van DVD films is geen probleem. Met de video uitgang kunt u ook het beeld doorsturen naar beeldschermen achterin, zodat u ook vanuit uw slaapplaats film of TV kunt kijken.
...
meer informatie
€ 999
Zenec ZE-NC3811D
De nieuwste Zenec ZE-NC3811 is een pasklare navigatie voor Ford. Geschikt voor de Ford: Focus - Mondeo - S-Max - Galaxy. Perfecte pasvorm en aansluiten op de originele bekabeling van uw Ford. Handsfree telefoneren via het Parrot bluetooth systeem, maakt bellen makkelijk en veilig.  Alle multimedia toepassingen zijn mogelijk zoals films kijken of muziek afspelen via USB en SD kaart. Koppel uw iPod of iPhone en geniet van een mooi stukje muziek.
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC4110
Pasklare navigatie van Zenec voor Hyundai Santa Fé
Passend in het model vanaf 2006 (ook in de nieuwe Santa Fé2010)
...
meer informatie
€ 799
Zenec ZE-NC4121D
De nieuwste Zenec ZE-NC4121 is een pasklare navigatie voor Hyundai iX35. Perfecte pasvorm en aansluiten op de originele bekabeling van uw Hyundai. U behoud de stuurbediening, climatronic en boordcomputer. Handsfree telefoneren via het Parrot bluetooth systeem, maakt bellen makkelijk en veilig. Alle multimedia toepassingen zijn mogelijk zoals films kijken of muziek afspelen via USB en SD kaart. Koppel uw iPod of iPhone en geniet van een mooi stukje muziek.
...
meer informatie
€ 849
Zenec ZE-NC5011D
De nieuwste Zenec ZE-NC5011 is een pasklare navigatie voor Opel. Perfecte pasvorm en aansluiten op de originele bekabeling van uw Opel. U behoud de stuurbediening, climatronic en boordcomputer. Handsfree telefoneren via het Parrot bluetooth systeem, maakt bellen makkelijk en veilig. Alle multimedia toepassingen zijn mogelijk zoals films kijken of muziek afspelen via USB en SD kaart. Koppel uw iPod of iPhone en geniet van een mooi stukje muziek.
...
meer informatie
€ 799