Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > marantz
Merken:
Platenspeler - marantz
Marantz TT-15S1
Analoge puristen opgelet: wij stellen aan u de TT-15S1 Premium Range-draaitafel voor. Uitgerust met een solide acrylhars- chasis in de designstijl van de Premium Range, een 3 cm dikke, zware acrylplaat met zwart plaatvilt, massieve aluminium poten en geavanceerde keramische lagers, zodat chassisresonantie praktisch volledig wordt geëlimineerd. Het exclusieve MM-systeem van Marantz in een stijlvolle ebbenhouten behuizing is rechtstreeks bevestigd aan de hoogwaardige audioverbinding, waardoor signaalweerstand tot een minimum wordt beperkt. De geanodiseerde arm is perfect afgestemd op de eenheid. De motor is gedempt en geïsoleerd van het chassis zodat trillingen niet kunnen doorwerken. En een ‘Clever Clamp’-systeem zorgt voor een uitmuntend contact van de schijf met de plaat. Het magnetische anti-skatingsysteem is contactvrij om ongewenste naaldspanningen te elimineren en de continue siliconenriem staat garant voor draainauwkeurigheid. De TT-15S1 is de ultieme aanwinst voor het home audio-systeem van elke audioliefhebber.
 
Demo model!
 
Nieuw met volledige garantie.
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Marantz TT5005
Eenvoudig te bedienen volautomatische draaitafel compleet met hoogwaardig MM-element en ingebouwde Phono equalizer, waardoor het mogelijk is deze speler op elke versterker of reiceiver aan te sluiten, ook als er geen Phono-ingang is.
Volautomatische snaaraandrijving draaitafel van hoge kwaliteit, een ideaal apparaat voor het afspelen van je kostbare platencollectie. Dankzij de ingebouwde (uitschakelbare) Phono equalizer/voorversterker kan deze speler aangesloten worden op elke versterker of receiver met een analoge lijningang, een speciale Phono-ingang is niet nodig. De volautomatische werking gaat uiterst behoedzaam met je platen om en plaatst de naald voorzichtig in de groef, zodat de kans op krassen minimaal is.

In de rechte, lichtgewicht toonarm is standaard een Marantz Moving Magnet-element ingebouwd. Het stijve, gegoten aluminium draaiplateau zorgt voor een stabiele afspeelsnelheid van 33 1/3 en 45 toeren. Zeer eenvoudige installatie: aansluiten en spelen. Alleen leverbaar in zwarte uitvoering.
...
meer informatie
€ Bel of Mail