Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > navigatie systemen
Merken:
Alpine - navigatie systemen
IVA-DOK505R
ALPINE DOK-505
EEN PAKKET SAMENGESTELD UIT DE ALPINE IVA-W505 & PMD-B200P
Het navigatie systeem word in de w505 geklikt, je hebt dus geen extra dockingstation nodig.

 
...
meer informatie
€ N.V.T.
Eclipse - navigatie systemen
Avn227p
Eclipse Avn227p navigatie/mp3/usb
 
Belangrijke wapenfeiten uit de historie van Fujitsu-Ten car-audio:
1959 Introductie van de eerste Japanse transitor autoradio.
1967 Introductie van de eerste Japanse 8-track car stereo systeem.
1989 Introductie van ’s werelds eerste in-car DSP surround sound processor.
1994 Introductie van Car Marty, ’s werelds eerste in-car multimedia speler.
1997 Introductie van ’s werelds eerste 1-Din 6 disc CD wisselaar.
2000 Introductie van ’s werelds eerste in-car 5.1 DVD weergave systeem en het eerste DVD navigatiesysteem in 2-Din formaat.
2002 Introductie van ’s werelds eerste in-car navigatiesysteem met 20GB harddisk.
2006 Introductie van ‘s werelds eerste en tot nu toe enige in zijn soort 1-Din All in One (Radio, CD/DVD en HDD 20GB navigatie met klapscherm) systeem.

2006


2007

Introductie van ‘s werelds eerste en tot nu toe enige in zijn soort 1-Din All in One (Radio, CD/DVD en HDD 20GB navigatie met klapscherm) systeem.

Introductie van ’s-werelds eerste hybride navigatiesysteem (AVN 2227p)
 
...
meer informatie
€ Bel of mail
AVN726EE
Eclipse presenteert de AVN726EE, een multimedianavigatiesysteem die de snelste bediening en het beste beeld en geluid in z’n prijsklasse biedt.Compatible Bluetooth-equipped phones
...
meer informatie
€ Bel of mail
AVN8826
de AVN8826 van ECLIPSE. De AVN8826 is het hoogtepunt van de geavanceerde mobiele technlogieën van ECLIPSE die ruimtelijke beperkingen overwinnen om buitengewone navigatieprestaties te leveren. De Ultima Engine zorgt voor een verhoogde snelheid van de navigatie en daaraan gerelateerde taken, alsmede de verbeterde navigatie toepassingen en de AVN8826 toont hiermee aan wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het vlak van mobiele navigatie. De AVN8826 biedt 5.1 kan.-surround sound  (met de optionele DCU105) voor surround gecodeerd programmamateriaal en zorgt voor upmixing van 2-kanaals materiaal, en haalt daarmee het beste uit elke programmabron. Door gebruik van High-End schakelingen en componenten zijn de geluids- en beeldprestaties gewoonweg verbluffend. Dit parade-paardje beschikt ook over 20GB 1,8'' HDD (Hard-Disk Drive). Kortom en apparaat waar u versteld van zal staan of het gaat om navigatie, beeldkwaliteit of geluidsprestaties, dit apparaat heeft het allemaal !!
...
meer informatie
€ 995,00
Garmin - navigatie systemen
Nüvi 1490TV
afmetingen
137 B x 86 H x 16 D (mm)
gewicht
221 gram
touchscreen
 
display type
WQVGA kleuren TFT met witte achtergrondverlichting 
scherm grootte, diagonaal
5,0 inch
scherm resolutie
480 x 272 pixels
batterij
lithium-ion, oplaadbaar 
batterij levensduur
tot 3 uur  
hoog-gevoelige GPS-ontvanger
 
Hot Fix  
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Nüvi 255WT
afmetingen
97 B x 74 H x 20 D (mm)
gewicht
173 gram
touchscreen
 
display type
WQVGA kleuren TFT met witte achtergrondverlichting 
scherm grootte, diagonaal
4,3 inch
scherm resolutie
480 x 272 pixels
batterij
lithium-ion, oplaadbaar 
batterij levensduur
tot 4 uur  
hoog-gevoelige GPS-ontvanger
 
Hot Fix
 
...
meer informatie
€ Bel of Mail
Pioneer - navigatie systemen
AVIC-F20BT

Een nieuwe dimensie voor eersteklas navigatie

NavGateHet systeem dat is uitgerust met elke navigatie- en multimediafunctie die je je maar kunt wensen is nu nóg beter. De AVIC-F20BT heeft een 3D-interface, waardoor hij nog gemakkelijker te bedienen is. Bovendien kun je hem aanpassen aan je eigen voorkeuren - zo wordt navigatie, communicatie en entertainment echt een persoonlijke ervaring.

Uiteraard beschikt dit systeem over al onze beste NavGate-kenmerken, zoals:

 • spraakcommando's, waarmee je een aantal navigatie-, Bluetooth- en audiofuncties kunt bedienen door gewoon tegen het systeem te spreken;
 • een groot 7-inch WVGA-touchscreen voor kristalheldere weergave van de uiterst gedetailleerde kaarten, die heel Europa dekken;
 • handenvrij bellen;
 • veelzijdige connectiviteit, waardoor je van nagenoeg elk audio- of videoformaat kunt genieten (inclusief directe iPod/iPhone-bediening)

Made for iPod. Works with iPhoneDe NavGate AVIC-F20BT is supergemakkelijk in gebruik. Gebruik de 3D-interface of spreek er gewoon tegen om toegang te krijgen tot zijn functies. En we hebben onze entertainmentinterface in een nieuw kleedje gestoken. Hopelijk kan die jou bekoren!

Het systeem beschikt ook over Tekst-naar-spraak (TTS), waarmee het gedetailleerde navigatie-instructies kan geven en veilig verkeersinformatie kan overbrengen, gebeurtenissen kan markeren en nieuwe routes kan voorstellen op basis van TMC-bulletins (Traffic Message Channel).

Ready for your DVDs, SD CardOok voor de audio hoef je nergens op in te boeten: het systeem is opgebouwd uit componenten van topkwaliteit en beschikt bovendien over onze Advanced Sound Retriever, die de elementen die verloren gegaan zijn tijdens het comprimeren terug in je muziek brengt.

Als het voor jou wel wat krachtiger mag, kun je via de 3 hi-volt RCA-uitgangen extra versterkers, luidsprekers en subwoofers aansluiten.

Je kunt muziek afspelen in nagenoeg elk formaat op USB, SD, CD en DVD – en ook genieten van DivX-videovanaf een schijf

Parrot Bluetooth ModuleDankzij de Dual Zone-functie kunnen de passagiers voorin luisteren naar muziek van de ene bron, terwijl de passagiers achterin naar een video kijken op DVD of iPod op de optionele schermen achteraan.

Communicatie wordt geregeld door een Parrot Bluetooth-module: leg je telefoon eender waar in de auto, of laat hem gewoon in je zak zitten en je contactpersonen zijn beschikbaar om te bekijken en te bellen.

NavGate FeedsOnze online pc-applicatie NavGate Feeds is beschikbaar voor je pc, iPhone en smartphone. Met deze applicatie kun je POI's toevoegen met behulp van Google Maps en via de functie Drive Report kun je ritten bijhouden en analyseren (handig voor je uitgaven). Door een RSS feed in NavGate Feeds in te voegen, kun je locaties van "geotagged" afbeeldingen selecteren en via een SD-kaart toevoegen aan je NavGate als POI's.

...
meer informatie
€ Bel of mail
AVIC-F920BT

De wereld verkennen, telefoneren en spelen; alles met slechts één druk op de knop.

De AVIC-F920BT biedt je totale navigatie, entertainment en communicatie in één enkel systeem. Bovendien kun je alle functies heel gemakkelijk en snel bedienen aan de hand van een uniek grafisch touchscreen in 3D.

Ga op je gemak op reis. De AVIC-F920BT biedt je namelijk het volgende:

 • Een uitgebreide kaartendatabase van Tele Atlas met de wegen van 44 landen en meer dan 6 miljoen points of interest.
 • Meerdere sensoren om een exacte positie te garanderen in gebieden waar de GPS-signalen zwak kunnen zijn (bijvoorbeeld in tunnels of volgebouwde steden).
 • Een Traffic Message Channel-receiver die je helpt om files te vermijden door je in real time te waarschuwen voor drukke punten en je alternatieve routes voor te stellen.
 • Stembegeleiding die tekst in spraak kan omzetten om straatnamen duidelijk uit te spreken en je onderweg te duiden op points of interest.

Parrot Bluetooth ModulePersonaliseer je kaart aan de hand van onze pc-, iPhone- of smartphone-toepassing NavGate FEEDS: ga op het internet op zoek naar points of interest en voeg ze aan je kaart toe. Een nieuwe ECO Driving-functie biedt je rapporten over je rijstijl en geeft je impact op het milieu weer.

Je kan ook draadloos bellen of gebeld worden. Bij de AVIC-F920BT is een Parrot Bluetooth-module inbegrepen, waarmee je tot 1000 contactpersonen van vijf verschillende gsm's kan bewaren, beheren en opbellen

Made for iPod. Works with iPhone Trek er nooit meer op uit zonder je muziek- of filmcollectie: de AVIC-F920BT is een veelzijdige speler die de meeste schijf- en bestandsformaten ondersteunt. Geniet van muziek- en videobestanden op je CD's, DVD's, iPod, iPhone, USB-geheugen of microSD-kaart en blader er gemakkelijk doorheen met de uiterst snelle gebruikersinterface in 3D met touchslidebediening.

De AVIC-F920BT werd speciaal ontworpen om precies in de 2-DIN-gleuf van je auto te passen en is een multimedia-, navigatie- en communicatiesysteem waardoor jij en je passagiers de autorit helemaal anders zullen ervaren.

...
meer informatie
€ Bel of mail
AVIC-F9220BT

Doe je Ford een plezier

NavGateAls je een Ford Galaxy, S-Max, Mondeo of Focus hebt en op zoek bent naar volledige navigatie, entertainment en communicatie in één perfect passend systeem dat naadloos aansluit bij het interieur van je wagen, dan is de AVIC-F9220BT écht wat je nodig hebt. Het combineert kwaliteitsvolle navigatie met tal van andere geweldige functies en onze unieke 3D-touchinterface geeft je snel en rechtstreeks toegang tot alle functies die je nodig hebt.

Reis in alle rust. De AVIC-F9220BT biedt:

 • Een uitgebreide kaartdatabase van Tele Atlas, met dekking in 44 landen en meer dan 6 miljoen points of interest.
 • Meerdere sensoren om een exacte positie te garanderen op plaatsen waar GPS-signalen zwak kunnen zijn (bijvoorbeeld in tunnels of in volgebouwde steden).
 • Een Traffic Message Channel-receiver (TMC), die je helpt om files te vermijden door je in real time te waarschuwen voor drukke punten en je alternatieve routes voor te stellen.
 • Stembegeleiding die tekst in spraak kan omzetten om straatnamen duidelijk uit te spreken en je onderweg te duiden op points of interest.

NavGate FeedsPersonaliseer je kaart aan de hand van onze NavGate Feeds-toepassing voor pc, iPhone of smartphone: ga op het internet op zoek naar points of interest en voeg ze toe aan je kaart. Een nieuwe ECO Driving-functie biedt je rapporten over je rijstijl en geeft je impact op het milieu weer.

Je kunt ook draadloos bellen of gebeld worden. De AVIC-F9220BT is immers uitgerust met een Parrot Bluetooth-module, waarmee je tot 1000 contactpersonen van vijf verschillende mobiele telefoons kunt bewaren, beheren en opbellen.

Ready for your DVDs, SD CardTrek er nooit meer op uit zonder je muziek- of filmcollectie: de AVIC-F9220BT is een veelzijdige speler, die de meeste schijf- en bestandsformaten ondersteunt. Geniet van muziek- en videobestanden op je CD's, DVD's, iPod, iPhone, USB-geheugen of microSD-kaart. Blader er gemakkelijk doorheen met de uiterst snelle 3D-gebruikersinterface met touchslidebediening.

De AVIC-F9220BT werd speciaal ontworpen om precies in de 2-DIN-sleuf van je auto te passen en is een multimedia-, navigatie- en communicatiesysteem waardoor jij en je passagiers de autorit helemaal anders zullen ervaren.

...
meer informatie
€ Bel of mail
yamaha - navigatie systemen
ZE-NC2040 voor VW GOLF 4
Pasklare Navigatie voor VW Golf 4 van Zenec heeft als grote voordeel dat er geen
hulpmaterialen zoals stekkers en panelen en stuurbedienings-
adaptors aangeschaft hoeven te worden, want het toestel
wordt rechtstreeks op de bestaande orginele bekabeling aangesloten.

Het zijn toestellen die werkelijk alles hebben wat tegenwoordig
gevraagd wordt, zoals Blue-Tooth technologie van Parrot, een Tuner
van Philips en alle nieuwe types I-Pod die aangesloten kunnen
worden.

Als de auto stuurbediening heeft functioneert deze ook !!
(zonder extra kosten)

De navigatie is razendsnel en heeft dekking op bijna alle landen van
West- en Oost Europa en ook Turkije volledig.

Specificaties:
Leest CD, CD-R/RW, MP3, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD-MP3,
MPEG4, DiVX 6, VCD, SVCD, AVI, JPEG, Picture CD, Regionaal
Code 2,
Geintegreerde Dolby Digital Decoder, elektronische (ESP) ?àn
mechanisch Anti-Shock Systeem,
Last-Playback- Memory Funktie,
6.5/16:9 LCD Display met Touchscreen-bediening,
digitaal TFT LCD Paneel (duidelijk scherper beeld),


Anti-spiegel coating , hoge lichtdichtheid voor betere afleesbaarheid
(500 cd/m2), 1200 x 234 lijnen (280.800 Pixels), inkijkhoek
links/rechts >, 60¯/ boven >, 30¯/ onder >, 60¯,

Geintegreerde CK5050 Parrot Bluetooth-Module + Chipset om
toekomstige telefoontoestellen te kunnen updaten .
Interne of externe microfoon

Geintegreerde , iPod- / iPhone direct aansluiting , ook voor i-Pod
Video en volledige bediening via Touch-screen , ,

Geintegreerde SD- kaartlezer - SDHC compatibel (tot 4 GB),
USB-Poort 2.0, Dual-Zone-Funktie
Code Beveiliging tegen Diefstal
...
meer informatie
€ 999,00
ZENEC E>GO ZE-NC5010 voor OPEL
Zenec E>GO ZE-NC5010 voor OPEL

Zenec E>GO ZE-NC5010 voor OPEL Astra, Zafira en Corsa van bouwjaar 2007 tot 2009 met canbus-aansluiting

Dit toestel wordt leverbaar in 4 verschillende kleuren, zodat deze perfect op de kleur van uw dashboard afgestemd kan worden

Leverbaar december 2009


Pasklare Navigatie van Zenec heeft als grote voordeel dat er geen
hulpmaterialen zoals stekkers en panelen en stuurbedienings-
adaptors aangeschaft hoeven te worden, want het toestel
wordt rechtstreeks op de bestaande orginele bekabeling aangesloten.

Dit apparaat biedt haast alles wat tegenwoordig verwacht mag
worden van een compleet systeem, zoals Blue-Tooth technologie van
Parrot, een tuner van Philips en de aansluiting voor alle types
I-Pod, en natuurlijk ook een USB-poort.

Wanneer de auto stuurbediening heeft functioneert deze ook !!
(zonder extra kosten)

De navigatie is razendsnel en heeft dekking op bijna alle landen van
West- en Oost Europa en ook Turkije volledig.
Uiteraard ook uitgevoerd met TMC.

Specificaties:
Leest CD, CD-R/RW, MP3, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD-MP3,
MPEG4, DiVX 6, VCD, SVCD, AVI, JPEG, Picture CD, Regionaal
Code 2,
Geintegreerde Dolby Digital Decoder, elektronische (ESP) ?àn
mechanisch Anti-Shock Systeem,
Last-Playback- Memory Funktie,
6.5/16:9 LCD Display met Touchscreen-bediening,
digitaal TFT LCD Paneel (duidelijk scherper beeld),
...
meer informatie
€ 1049,00