Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Car HiFi > navigatie systemen
Merken:
Pioneer - navigatie systemen
AVIC-F20BT

Een nieuwe dimensie voor eersteklas navigatie

NavGateHet systeem dat is uitgerust met elke navigatie- en multimediafunctie die je je maar kunt wensen is nu nóg beter. De AVIC-F20BT heeft een 3D-interface, waardoor hij nog gemakkelijker te bedienen is. Bovendien kun je hem aanpassen aan je eigen voorkeuren - zo wordt navigatie, communicatie en entertainment echt een persoonlijke ervaring.

Uiteraard beschikt dit systeem over al onze beste NavGate-kenmerken, zoals:

 • spraakcommando's, waarmee je een aantal navigatie-, Bluetooth- en audiofuncties kunt bedienen door gewoon tegen het systeem te spreken;
 • een groot 7-inch WVGA-touchscreen voor kristalheldere weergave van de uiterst gedetailleerde kaarten, die heel Europa dekken;
 • handenvrij bellen;
 • veelzijdige connectiviteit, waardoor je van nagenoeg elk audio- of videoformaat kunt genieten (inclusief directe iPod/iPhone-bediening)

Made for iPod. Works with iPhoneDe NavGate AVIC-F20BT is supergemakkelijk in gebruik. Gebruik de 3D-interface of spreek er gewoon tegen om toegang te krijgen tot zijn functies. En we hebben onze entertainmentinterface in een nieuw kleedje gestoken. Hopelijk kan die jou bekoren!

Het systeem beschikt ook over Tekst-naar-spraak (TTS), waarmee het gedetailleerde navigatie-instructies kan geven en veilig verkeersinformatie kan overbrengen, gebeurtenissen kan markeren en nieuwe routes kan voorstellen op basis van TMC-bulletins (Traffic Message Channel).

Ready for your DVDs, SD CardOok voor de audio hoef je nergens op in te boeten: het systeem is opgebouwd uit componenten van topkwaliteit en beschikt bovendien over onze Advanced Sound Retriever, die de elementen die verloren gegaan zijn tijdens het comprimeren terug in je muziek brengt.

Als het voor jou wel wat krachtiger mag, kun je via de 3 hi-volt RCA-uitgangen extra versterkers, luidsprekers en subwoofers aansluiten.

Je kunt muziek afspelen in nagenoeg elk formaat op USB, SD, CD en DVD – en ook genieten van DivX-videovanaf een schijf

Parrot Bluetooth ModuleDankzij de Dual Zone-functie kunnen de passagiers voorin luisteren naar muziek van de ene bron, terwijl de passagiers achterin naar een video kijken op DVD of iPod op de optionele schermen achteraan.

Communicatie wordt geregeld door een Parrot Bluetooth-module: leg je telefoon eender waar in de auto, of laat hem gewoon in je zak zitten en je contactpersonen zijn beschikbaar om te bekijken en te bellen.

NavGate FeedsOnze online pc-applicatie NavGate Feeds is beschikbaar voor je pc, iPhone en smartphone. Met deze applicatie kun je POI's toevoegen met behulp van Google Maps en via de functie Drive Report kun je ritten bijhouden en analyseren (handig voor je uitgaven). Door een RSS feed in NavGate Feeds in te voegen, kun je locaties van "geotagged" afbeeldingen selecteren en via een SD-kaart toevoegen aan je NavGate als POI's.

...
meer informatie
€ Bel of mail
AVIC-F920BT

De wereld verkennen, telefoneren en spelen; alles met slechts één druk op de knop.

De AVIC-F920BT biedt je totale navigatie, entertainment en communicatie in één enkel systeem. Bovendien kun je alle functies heel gemakkelijk en snel bedienen aan de hand van een uniek grafisch touchscreen in 3D.

Ga op je gemak op reis. De AVIC-F920BT biedt je namelijk het volgende:

 • Een uitgebreide kaartendatabase van Tele Atlas met de wegen van 44 landen en meer dan 6 miljoen points of interest.
 • Meerdere sensoren om een exacte positie te garanderen in gebieden waar de GPS-signalen zwak kunnen zijn (bijvoorbeeld in tunnels of volgebouwde steden).
 • Een Traffic Message Channel-receiver die je helpt om files te vermijden door je in real time te waarschuwen voor drukke punten en je alternatieve routes voor te stellen.
 • Stembegeleiding die tekst in spraak kan omzetten om straatnamen duidelijk uit te spreken en je onderweg te duiden op points of interest.

Parrot Bluetooth ModulePersonaliseer je kaart aan de hand van onze pc-, iPhone- of smartphone-toepassing NavGate FEEDS: ga op het internet op zoek naar points of interest en voeg ze aan je kaart toe. Een nieuwe ECO Driving-functie biedt je rapporten over je rijstijl en geeft je impact op het milieu weer.

Je kan ook draadloos bellen of gebeld worden. Bij de AVIC-F920BT is een Parrot Bluetooth-module inbegrepen, waarmee je tot 1000 contactpersonen van vijf verschillende gsm's kan bewaren, beheren en opbellen

Made for iPod. Works with iPhone Trek er nooit meer op uit zonder je muziek- of filmcollectie: de AVIC-F920BT is een veelzijdige speler die de meeste schijf- en bestandsformaten ondersteunt. Geniet van muziek- en videobestanden op je CD's, DVD's, iPod, iPhone, USB-geheugen of microSD-kaart en blader er gemakkelijk doorheen met de uiterst snelle gebruikersinterface in 3D met touchslidebediening.

De AVIC-F920BT werd speciaal ontworpen om precies in de 2-DIN-gleuf van je auto te passen en is een multimedia-, navigatie- en communicatiesysteem waardoor jij en je passagiers de autorit helemaal anders zullen ervaren.

...
meer informatie
€ Bel of mail
AVIC-F9220BT

Doe je Ford een plezier

NavGateAls je een Ford Galaxy, S-Max, Mondeo of Focus hebt en op zoek bent naar volledige navigatie, entertainment en communicatie in één perfect passend systeem dat naadloos aansluit bij het interieur van je wagen, dan is de AVIC-F9220BT écht wat je nodig hebt. Het combineert kwaliteitsvolle navigatie met tal van andere geweldige functies en onze unieke 3D-touchinterface geeft je snel en rechtstreeks toegang tot alle functies die je nodig hebt.

Reis in alle rust. De AVIC-F9220BT biedt:

 • Een uitgebreide kaartdatabase van Tele Atlas, met dekking in 44 landen en meer dan 6 miljoen points of interest.
 • Meerdere sensoren om een exacte positie te garanderen op plaatsen waar GPS-signalen zwak kunnen zijn (bijvoorbeeld in tunnels of in volgebouwde steden).
 • Een Traffic Message Channel-receiver (TMC), die je helpt om files te vermijden door je in real time te waarschuwen voor drukke punten en je alternatieve routes voor te stellen.
 • Stembegeleiding die tekst in spraak kan omzetten om straatnamen duidelijk uit te spreken en je onderweg te duiden op points of interest.

NavGate FeedsPersonaliseer je kaart aan de hand van onze NavGate Feeds-toepassing voor pc, iPhone of smartphone: ga op het internet op zoek naar points of interest en voeg ze toe aan je kaart. Een nieuwe ECO Driving-functie biedt je rapporten over je rijstijl en geeft je impact op het milieu weer.

Je kunt ook draadloos bellen of gebeld worden. De AVIC-F9220BT is immers uitgerust met een Parrot Bluetooth-module, waarmee je tot 1000 contactpersonen van vijf verschillende mobiele telefoons kunt bewaren, beheren en opbellen.

Ready for your DVDs, SD CardTrek er nooit meer op uit zonder je muziek- of filmcollectie: de AVIC-F9220BT is een veelzijdige speler, die de meeste schijf- en bestandsformaten ondersteunt. Geniet van muziek- en videobestanden op je CD's, DVD's, iPod, iPhone, USB-geheugen of microSD-kaart. Blader er gemakkelijk doorheen met de uiterst snelle 3D-gebruikersinterface met touchslidebediening.

De AVIC-F9220BT werd speciaal ontworpen om precies in de 2-DIN-sleuf van je auto te passen en is een multimedia-, navigatie- en communicatiesysteem waardoor jij en je passagiers de autorit helemaal anders zullen ervaren.

...
meer informatie
€ Bel of mail