Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Tellurium Q > Tellurium Q Black Diamond
Tellurium Q
Tellurium Q Black Diamond - kabels
€ Bel of Mail
Terwijl de Graphites in de meeste systemen ongelooflijk klinken waren er een paar die meldde dat ze eigenlijk klonk “verkeerde”, een beetje dik en zwaar. Dit gebeurde alleen bij zeer weinig systemen, maar gaf ons iets nieuws te lanceren in het onderzoeken. (We houden van een uitdaging, want het maakt niet uit wat we altijd iets nieuws te leren).
 
Tijdens ons onderzoek speelden we met een aantal nieuwe materiaal mixen (waarbij het om een specifieke mix van tellurium koper voor de connectors). Andere dingen die we veranderd ...... goed we staan bekend om geen commentaar op de bouw, materialen en productie processen (zie onze pdf, “Why No Technische specificaties” ), maar het resultaat is iets waar veel meer compatibel, maar ook met een voorstelling die ons verrast was en betekende dat we een nieuw referentieniveau kabel.
 
Hoewel de Graphite en Black Diamond zien er identiek uit (behalve de naam zilver), als je hoort zelf de Graphite tegen de nieuwe Black Diamonds zult u in geen twijfel over bestaan ​​wie wie is en waarom we moesten dit product vrij te geven - ons beste werk. We kijken er zo naar uit!!! De Graphite luidsprekerkabel werd aangeduid als “de beste luidsprekerkabels die ik ooit heb gehoord” door één recensent en de Black Diamonds laten onze fantastische Graphite aanbod ver achter op het gebied van prestaties en compatibiliteit.
Specificaties