Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > marantz > Marantz TT5005
marantz
Marantz TT5005 - Platenspeler
€ Bel of Mail
Eenvoudig te bedienen volautomatische draaitafel compleet met hoogwaardig MM-element en ingebouwde Phono equalizer, waardoor het mogelijk is deze speler op elke versterker of reiceiver aan te sluiten, ook als er geen Phono-ingang is.
Volautomatische snaaraandrijving draaitafel van hoge kwaliteit, een ideaal apparaat voor het afspelen van je kostbare platencollectie. Dankzij de ingebouwde (uitschakelbare) Phono equalizer/voorversterker kan deze speler aangesloten worden op elke versterker of receiver met een analoge lijningang, een speciale Phono-ingang is niet nodig. De volautomatische werking gaat uiterst behoedzaam met je platen om en plaatst de naald voorzichtig in de groef, zodat de kans op krassen minimaal is.

In de rechte, lichtgewicht toonarm is standaard een Marantz Moving Magnet-element ingebouwd. Het stijve, gegoten aluminium draaiplateau zorgt voor een stabiele afspeelsnelheid van 33 1/3 en 45 toeren. Zeer eenvoudige installatie: aansluiten en spelen. Alleen leverbaar in zwarte uitvoering.
Specificaties
DC motor met snaaraangedreven plateau
Volautomatische werking met start/stop
Uitschakelbare Phono equalizer
Moving Magnet element ingebouwd
Vervangingsnaald DNS-82
Frequentiebereik 20 Hz-20 kHz
Uitgangsspanning zonder equalizer 2,5 mV / 1 kHz
Uitgangsspanning met equalizer 150 mV / 1 kHz
Afm. 360 x 97 x 357 mm
Gewicht 2,8 kg
 
Bel voor de beste prijs !!