Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad > QUAD 11L Classic
Quad
QUAD 11L Classic - Boekenplak Speakers
€ 438
Al jarenlang is de QUAD 11L2 een van de bestverkopende luidsprekers in de markt, te wijten aan de zeldzame combinatie van een uitstekende geluidskwaliteit, een hoge bouwkwaliteit en afwerking en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Opvolger is de QUAD 11L classic, die wederom aan al deze eigenschappen voldoet. Dit maal is de QUAD 11L classic herontworpen door de wereldberoemde Peter Comeau.

Zowel de tweeter als bass / midrange drivers zijn vooruit gegaan op het gebied van vervorming en hebben de mogelijkheid om ook luider te spelen. Dit laatste kenmerk is grotendeels te danken aan het enorme magneet systeem dat achterop de bas / mid driver is gemonteerd.

Op de achterkant van de 11L classic vind u twee reflex poorten om de diepte in het laag te verhogen, terwijl de positionering nog steeds bijzonder eenvoudig blijft in een normale woonomgeving.

Kortom een ideale speaker voor mensen die op zoek zijn naar een discrete monitor speaker welke een adembenemend geluid weergeeft met veel detail tegen een zeer schappelijke prijs. De luidspreker is beschikbaar in Rosewood, cherry of high-gloss cherry of high-gloss black.

Specificaties

Weergevers

2-weg systeem

Basweergever

5" / 125mm kevlar

Hogetonenweergever

1" / 25mm "Soft Dome"

Nominale Impedantie

8 Ohms

Frequentiekarakteristiek

48Hz-22kHz (+/- 3dB)

Geluidsdruk

87dB

Vermogen

120 Watt (Continu muziekprogramma)

Aanbevolen Versterker

30 - 170 W

Afmetingen

H x B x D: 310 x 190 x 243mm

Gewicht

10kg