Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Denon > Denon Envaya DSB-200BK
Denon
Denon Envaya DSB-200BK - Bluetooth Speakers
€ Bel of Mail
Op basis van de allernieuwste technologieën levert Denons draagbare en draadloze Envaya DSB-200BK Bluetooth-audiosysteem een verbluffende geluidskwaliteit vanuit een stijlvol en compact ontwerp, altijd en overal.

De Envaya DSB-200BK is niet alleen voorzien van twee zeer nauwkeurige 52mm drivers en hoogefficiënte Klasse D digitale versterking, maar ook van een grote 100mm passieve radiator, en staat zo garant voor een indrukwekkend diepe bas.

Voor een zo natuurgetrouw mogelijke weergave van je favoriete nummers in CD-kwaliteit is de Envaya DSB-200BK uitgerust met hoge-resolutie aptX® CSR-decodering. Daarnaast biedt de draadloze streamingtechnologie uitstekende low-latencyfunctionaliteit en voorkomt zo eventueel asynchroon verloop tussen audio en beeld.

De geluidskwaliteit wordt nog verder geoptimaliseerd door toepassing van de geavanceerde MaxxAudio®-technologie van Waves, winnaar van een Technical GRAMMY Award® en 's werelds meest vooraanstaande DSP-ontwikkelaar voor de professionele audiosector. Dankzij de door Denon ontwikkelde dubbele 'oversized' drivers in combinatie met een grote passieve basradiator – die stuk voor stuk perfect in het compacte design passen – steekt de geluidskwaliteit met kop en schouders uit boven die van conventionele compacte speakersystemen.

De Envaya DSB-200BK kan tot acht Bluetooth-apparaten onthouden en is voorzien van Multipoint Bluetooth-technologie voor verbinding met tot wel drie apparaten tegelijk. De ultieme feestpartner voor iedere gelegenheid!

De oplaadbare batterij biedt tot tien uur afspeelplezier. Je smartdevice sluit je aan via de USB-poort en laad je tegelijkertijd moeiteloos op.

De Envaya DSB-200BK is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering met rubber coating voor extra duurzaamheid, en in een hoogglans witte uitvoering. Beide uitvoeringen worden geleverd met vier verwisselbare stoffen voor het rooster waarmee je de look van het apparaat aan je eigen stijl kunt aanpassen.
Specificaties
    Bluetooth audio streaming

    Analoge ingang (3.5mm mini jack)

    USB Port (service / mobile charging)

    Control buttons

    Battery Indicator

    Battery life 10 hrs

    Charge time 2,5 hrs
 
 
Drivers 2x 2.25 inch Full Range Driver

Amplifier High efficiency digital amplifier

MaxxBass® / MaxxTreble™ / Maxx3D™
 
 
    Compatible Bluetooth profiles A2DP/AVRCP

    Supported codecs aptX low latency / AAC / SBC

    NFC bluetooth pairing

    Multi-pairing 8

    Multi-point 3
 
 
    Available colours: White / Black

    Integrated kick-stand

    Grill cloth colors: Lunar / Indigo / Fandango / Sunset

    AC charger / power supply: AC100-240V - 50/60Hz

    Verbruik tijdens stand-by in W <0.3 W

    Maximum Dimensions (W x D x H) in inches 10.1 x 1.9 x 5.5

    Weight in LBS 2.9

    Available accessories Carrying bag (BAG200DSB)