Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > HEOS > HEOS Drive
HEOS
HEOS Drive - HEOS
€ 2699
Een audiosysteem voor gebruik door het hele huis, in één compacte behuizing.
Ontworpen dóór custom install specialisten vóór custom install specialisten. De krachtige vierzone-, achtkanaals multiroom-versterker bereikt alle HEOS-zones vanuit één enkele, rack-mountable 2U-hoge behuizing en is voorzien van Dolby Digital en Dolby Digital+ decodering met stereo down-mixing.
 
De HEOS Drive beschikt over 60 watts per kanaal (20Hz~20kHz, 0,05% THD, 8 ohms, All Channels Driven), 1 of 2 paar stereo versterkers kunnen gebrugd worden voor een hoger uitgangsvermogen (130W) per kanaal en de HEOS Drive is daarnaast tevens geschikt om luidsprekers met lage impedantie (4 ohm) aan te sturen.
 
Elke zone heeft een stereopaar luidspreker- of voorversterkeruitgangen en elke zone kan geconfigureerd worden als stereo of ‘mixed mono’ uitgang. Het matrix switching systeem beschikt over 2 optische digitale ingangen, 2 coaxiale digitale ingangen en 4 analoge stereo ingangen die elk kunnen worden toegewezen aan iedere willekeurige zone, daarnaast is elke zone nog voorzien van een eigen USB-poort waarop een externe USB-drive op kan worden aangesloten.
 
De HEOS Drive kan vrijwel elke luidsprekerconfiguratie aan en is voorzien van DSP high pass/low pass filters die elke uitgang kunnen instellen voor full range luidsprekers, satelliet luidsprekers of subwoofer met variabele crossover punten.
 
De luidsprekeruitgangen zijn voorzien van vierweg aansluitingen die geschikt zijn voor bananenstekkers en er zijn tevens vier 12V trigger uitgangen aanwezig. De behuizing is uitgerust met een stille ventilator die ervoor zorgt dat de bedrijfstemperatuur op een laag niveau blijft waardoor langdurige stabiliteit en operationele betrouwbaarheid gegarandeert wordt.
 
De HEOS Drive is voorzien van dubbele RJ-45 ethernet LAN-poorten waarmee deze op het netwerk wordt aangesloten en waarmee de internetverbinding met andere apparaten gedeeld kan worden.
 
De HEOS Drive wordt geleverd met afneembare poten en inclusief montagesteunen zodat deze zowel op een schap als in een rack geïnstalleerd kan worden
 
Wanneer de HEOS Drive eenmaal geïnstalleerd en aangesloten is zorgt de HEOS-app (iOS en Android) voor een snelle en eenvoudige setup en configuratie.
 
 
De aangegeven prijs is de adviesprijs. Voor de beste prijs bel of mail!
Specificaties
MULTI-ZONE AUDIO (4 HEOS-ZONES)
8X 60W KLASSE D DIGITALE VERSTERKERING PER KANAAL BIJ 8 OHM; 4 OHM COMPATIBLE; BRIDGE MODE
VOORVERSTERKERUITGANGEN VOOR ELKE ZONE
DUBBELE RJ-45 ETHERNET LAN-POORTEN
SELECTEERBARE STEREO-/MONO-UITGANG
SLECHTS 2U HOOG; AFNEEMBARE MONTAGESTEUNEN MEEGELEVERD
3RD PARTY CONTROL
DOLBY DIGITAL/DOLBY DIGITAL+ DOWN-MIXING NAAR STEREO