Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Tellurium Q > Tellurium Q Black
Tellurium Q
Tellurium Q Black - kabels
€ Bel of Mail
Tellurium Q Black was onze eerste kabel en we wisten dat we op iets bijzonders toen we de prototypes van verschillende dealers voor hun commentaar en input. Een in het bijzonder zou het niet geloven dat het de iets dikkere duurdere kabel in zijn demonstratie systeem zou kunnen evenaren.
 
We gingen zitten en luisterde naar een aantal van zijn bekende muziek tracks, dan is de kabel verwisseld wij voor tellurium Q Black. Hij zat naar voren, keek ons ​​en heel serieus vroeg wat we hadden gedaan om zijn systeem, terwijl we de kabels werden omschakelen. Het was pas toen hij de kabels zelf een paar keer dat hij het bewijs van zijn oren geloofden verwisseld.
 
Dus waarom Black II? Ondanks Black winnen van diverse prijzen, verrassende eigenaars met zijn prestaties en meer mensen dan ooit kiezen om het te gebruiken in hun systemen?
 
We hebben geleerd en ontwikkelen, met name in de afgelopen jaren en zijn gekomen met een manier om dit juweeltje nog beter te maken. Het enige wat te doen was om het te geven aan onze klanten. Switch Zwart voor Black II en het is volkomen duidelijk wat wat is. Zodra u het verschil te horen, is het ook helemaal duidelijk waarom we gedwongen voelde Black upgraden in de manier waarop we hebben.
We denken dat je meer uit je muziek en hopen dat je liefde Black II zo veel als wij doen.
Specificaties