Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Tellurium Q > Tellurium Q Ultra Black
Tellurium Q
Tellurium Q Ultra Black - kabels
€ Bel of Mail
“Tellurium Q Ultra Black is de kabel die we wilden maken vanaf de eerste dag. We vertelden onze Britse distributeur wat te verwachten, als we hen overhandigd een prototype dat leek meer op de slang een brandweerman en minder als een sonische verschijnselen. Ze keek naar de zware, stijf en het moet gezegd worden lelijke bruine experiment. “Ja, nou zullen we het gaan geven en mee te nemen naar een paar dealers om te zien wat ze denken”. Later op de dag krijgen we een telefoontje van onze ongelovige UK distributeurs op Kog Audio, “what the hell er in zit? We hebben nog nooit zoiets gehoord!”.
 
Zij namen het op vertrouwen dat de productie versie ongelooflijk dun en flexibel zou zijn in vergelijking en zien er een stuk beter. Dus Kog Audio zetten in een voorschot opdat dag zonder om te zien of horen de productie model, omdat, in hun woorden, “als het is zelfs kwartaal zo goed als het prototype zal mensen weg te blazen”.
 
Wij denken dat de productie versie klinkt beter dan het prototype.
 
Op het eerste gezicht zou kunnen denken dat de Blue Diamond en Ultra Black waren dezelfde kabel met verschillende afdrukken, maar als je de Ultra Black aansluiten op uw systeem er is absoluut geen twijfel over dat de Ultra Black is in een totaal andere competitie.”
Specificaties