Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Tellurium Q > Tellurium Q Silver Diamond
Tellurium Q
Tellurium Q Silver Diamond - kabels
€ Bel of Mail
De Silver Diamond zijn de kabels die we zeker kon worden gemaakt waren niet (hoewel we hoopten ze mogelijk zijn). Als u lezen via de sectie “Onze focus” op de website, we praten over het feit dat een kabel van elke fabrikant is een elektronisch filter, of je het wilt of niet - dat is gewoon een feit van het leven. Wordt een filter, elke kabel veroorzaakt relatieve fase relatie problemen voor het signaal. We hebben ons onderzoek en ontwikkeling die in “werd geschetst genomen Onze Focus ” en net geprobeerd om het concept van een neutrale filter zo ver als we dachten dat het mogelijk was om u een zeer transparante, natuurlijke en “echte” presentatie duwen.
 
Dus wat is er anders? Nou, in vergelijking met de Black Diamond, die onze bekroonde multi-product van het jaar kabel was, de Silver Diamond heeft nog betere bass definitie, verbeterde detail en een meer uitgebreide top end (zonder de minste hardheid) en iets anders dat mensen vinden moeilijk te definiëren, simpelweg omdat ze nog niet eerder hebben gehoord. Als een van de eerste mensen om te horen van de kabel gezegd, is er een “zekere juistheid” om het geluid en dat is omdat we dichter bij het bereiken van ons doel in de ontwikkeling van de kabel en hebben signaaloverdracht dan ooit tevoren hebben gekregen, en u kunt het horen . Misschien een analogie zou zijn over de Black Diamond als HD beeldkwaliteit te praten, terwijl de Silver Diamond geeft u 4K Ultra HD-kwaliteit met 3D moeiteloos gegooid in voor een goede maatregel.
 
Deze kabel gedraagt ​​zich anders aan ons anderen, nodig een doorloop van het spoor drie uit ons systeem schijf goed te verankeren, voordat luisteren op een nieuw systeem, zelfs wanneer het wordt uitgevoerd in - bijna alsof het conditioneren van het systeem om de meeste van de capaciteiten van de kabel te maken . Het klinkt misschien een beetje vreemd dat er een systeem moet worden afgestemd of zet in harmonie om het meeste uit deze kabel te krijgen, maar de kabel is iets heel uniek als je hoort als je de kans om een ​​systeem te luisteren met behulp van het te krijgen.
 
We zijn erg trots op deze kabel eindelijk bekroning onze gamma hebben.
Specificaties