Home page Over ons Home Hifi Car hifi occasions
U bevind zich hier:  Home HiFi > Quad > QUAD L2 Centre
Quad
QUAD L2 Centre - Centers
€ 475

In de QUAD L2 hogetonenweergevers worden Neodynium magneten toegepast. Deze magneten zijn een vorm van de "zeldzame aarden" supermagneten. Omdat ze zo klein en krachtig zijn geven ze, indien op de juiste wijze toegepast, een sterk geconcentreerd magnetisch veld dat ideall is voor de smalle uitslag die benodigd is voor een goed spectrum in de hoge frequenties.

De QUAD L2 serie gebruikt een nieuwe, ondiepere versie van het weergeverchassis dat in de oorspronkelijke QUAD L2 serie gebruikt werd. Hoewel hetzelfde, gebogen, zelfdragende ontwerp is toegepast, zijn alle armen van het chassis nu geprofileerd en versmald om conus-reflectie tot een minimum terug te brengen.

Het scheidingsfilter is van een kwaliteit zoals die door serieuze audioliefhebbers wordt verwacht, en is zorvuldig gepositioneerd om magnetische inductie te minimaliseren. De boekenplankmodellen in de serie beschikken bovendien of het unieke tweepoorts arrangement (ontworpen om tot 50% reductie in vervorming te geven). De toegepaste condensatoren zijn Gemetalliseerd Polypropyleen met lage verliezen. Alle onderdelen zijn op fiberglas printplaat gemonteerd waarvan de sporen niet naast elkaar lopen. De perfecte, gelaagde luchtspoelen zijn haaks op elkaar gemonteerd om magnetische intermodulatie te vermijden

Specificaties

Aantal weergevers

2-weg systeem

Basweergever

5" / 125mm x 2

Hogetonenweergever

1" / 25mm Soft Dome

Nominale Impedantie

6 Ohms

Frequentiekarakteristiek

70Hz-28kHz (+/- 6dB)

Bovenste Frequentielimiet

32kHz (-10dB)

Geluidsdruk

88dB (1W op 1m afstand)

Vermogen

70 Watt (continu muziekprogramma)

Aanbevolen versterker

30 - 150 W

Basisfrequentie van het systeem

60Hz

Kantelfrequentie

2.0kHz

Afmetingen

H x B x D: 273 x 255 x 505mm

Gewicht

8.8kg